24.11.2017

Jungheinrich paplašina tirdzniecības un servisa tīklu Dienvidamerikā

Jaunas izplatīšanas kompānijas Kolumbijā, Peru un Ekvadorā Jungheinrich tiešās tirdzniecības tīkls jau 39 valstīs visā pasaulē Mērķtiecīga starptautiskās izaugsmes stratēģijas ieviešana

Hamburga/Bogota/Lima/Kito. Nākotnē ar tiešo tirdzniecību Jungheinrich piekļūs Kolumbijas, Peru un Ekvadoras tirgiem, veicinot savus veiksmīgos attīstības centienus Dienvidamerikā. Turklāt Hamburgā bāzētā intraloģistikas grupa 2018. gada 1. janvārī pārņems Grupo Agencia Alemana, savu ilgtermiņa izplatīšanas partneri. Jungheinrich ir pirmais pilnu intraloģistikas risinājumu piegādātājs, kas trīs valstīs būs pārstāvēts ar savu tiešās tirdzniecības un servisa tīklu.

Dr. Lars Brzoska, mārketinga un pārdošanas padomes loceklis, skaidro: “Pasaule atkal kļūs nedaudz dzeltenāka. Jungheinrich starptautiskā mērogā ar savām izplatīšanas kompānijām ir pieejams 39 valstīs. Tas nostiprina mūsu kā vienas no pasaules intraloģistikas nozares vadošajām kompānijas pozīcijas un atbilst mūsu izaugsmes stratēģijai. Pēc daudziem veiksmīgas sadarbības gadiem ar mūsu izplatīšanas partneri mēs šobrīd Jungheinrich tīklā pilnībā iekļaujam Kolumbiju, Peru un Ekvadoru. Mūsu spēcīgais pēcpārdošanas serviss ietekmē arī rezerves daļu pieejamību un visaptverošas rūpes par klientu. Rezultātā mēs iegūsim vēl labākas pozīcijas, kas mums ļaus optimāli izmantot mūsu lokālo tirgus potenciālu.”

Kolumbija, Peru un Ekvadora Dienvidamerikā ir vienas no valstīm ar straujāko izaugsmi. Pozitīva tirgus situācijas attīstība veido pamatus ievērojamai Jungheinrich klātbūtnes nostiprināšanai šajā reģionā. Pēc tiešās tirdzniecības filiāļu izveidošanas Brazīlijā (2001) un Čīlē (2016) Jungheinrich turpina konsolidēt savas pozīcijas Dienvidamerikā.

Dibināts 1953. gadā, Jungheinrich AG ierindojas starp pasaulē vadošajiem intraloģistikas uzņēmumiem. Pamatojoties uz koordinētu materiālu apstrādes iekārtu, loģistikas sistēmu un pakalpojumu portfeli, Jungheinrich saviem klientiem piedāvā vienas pieturas aģentūras visaptverošos risinājumus. Galvenā mītne atrodas Hamburgā, Vācijā, bet grupa globāli ir pārstāvēta 36 valstīs ar tiešās tirdzniecības uzņēmumiem un vēl 70 valstīs ar partnerfirmām. 2015. gadā Jungheinrich bija vairāk nekā 15 000 darbinieku, un uzņēmums sasniedza 3,1 miljardus eiro tīrajos pārdošanas ieņēmumos 2016.gadā. Jungheinrich akcijas ir iekļautas MDAX.