Jungheinrich iegūst divas IFOY godalgas

Hannovere, Vācija. — Jungheinrich devās mājup no IFOY godalgu piešķiršanas ceremonijas Hannoverē ar divām godalgām. Apsteidzot savus konkurentus, 2018. gada Starptautiskajā intraloģistikas un dakšu krautņotāju (IFOY) apbalvošanas ceremonijā horizontālais komplektētājs ECE 225 ar easyPILOT Follow sistēmu ieguva godalgu kategorijā “Noliktavu transports”, bet akumulatoru lādēšanas sistēma SLH300 tika nosaukta par “Gada īpašo izstrādājumu”. IFOY godalga ir vissvarīgākā balva par inovācijām intraloģistikas nozarē.

Jungheinrich AG par mārketingu un pārdošanu atbildīgais valdes loceklis Dr. Larss Bžoska (Lars Brzoska), paskaidro: “Divu IFOY godalgu iegūšana vienā vakarā ir reāls apliecinājums Jungheinrich līdera pozīcijām inovāciju jomā. Mūsu IFOY moto ir: “Galvenais ir konkurence.” Un vēl svarīgāk ir uzveikt konkurentus. Mēs esam īstenojuši un turpināsim īstenot šo mērķi. Šī gada dubultā uzvara to lieliski pierāda, un tā ir liela uzslava mūsu komandas, ar kuru es no sirds lepojos, sniegumam. Piedāvājot mūsu klientiem easyPILOT Follow sistēmu, viņiem tiek nodrošināts daļēji automatizēts risinājums, kas būtiski apsteidz mūsu konkurentu ražotās līdzīgās sistēmas funkcionalitātes un klientu ieguvumu ziņā. Mūsu hibrīdtehnoloģijas akumulatoru lādēšanas sistēma SLH 300 nozīmē robežpunktu ceļā uz integrētiem enerģijas risinājumiem. Sniedzot klientiem iespēju efektīvi uzlādēt dažādu veidu transportlīdzekļus, mēs padarām pāreju uz litija jonu ēru daudz pievilcīgāku.”

easyPILOT Follow

Jungheinrich piedāvātā easyPILOT Follow sistēma saņēma IFOY godalgu kategorijā “Noliktavu transports”. easyPILOT Follow ir daļēji automatizēta vadības sistēma, kas ļauj horizontālajam komplektētājam ECE automātiski sekot tā operatoram. Operators savukārt nēsā līdzi vadības pulti bikšu kabatā vai pie jostas un var pilnībā koncentrēties uz komplektēšanas procesu. Ar vadības pulti saistītais ECE pozicionē sevi precīzi tā, lai preces tiktu novietotas pareizajā vietā uz dakšām. Komplektētājs  vienmēr atrodas komplektēšanas vietā. Tas vienmēr seko operatoram, tam virzoties uz priekšu, un apstājas precīzā vietā. Tas novērš nepieciešamību pēc laiku patērējošās biežās kāpšanas augšā un lejā un garākiem gājieniem no izstrādājumu savākšanas vietas uz transportlīdzekli. Tādējādi easyPILOT Follow sistēma nodrošina komplektēšanas procesu bez kļūdām un maksimālu efektivitāti noliktavā.

Akumulatoru lādēšanas sistēma SLH 300

Jungheinrich saņēma savu otro godalgu par hibrīdtehnoloģijas akumulatoru lādēšanas sistēmu SLH 300 kategorijā “Gada īpašais izstrādājums”. “Pieslēdzies un lieto” (plug & play) risinājums tradicionālo svina-skābes un efektīvāko litija jonu akumulatoru uzlādēšanai sniedz lielākas priekšrocības jauktu transportlīdzekļu parkiem vai pārejai no svina-skābes akumulatoriem uz litija jonu tehnoloģiju. SLH 300 pārsteidz ar savu plašo spriegumu klāstu, dažādām izvēles opcijām un augsto efektivitātes pakāpi. Ar savu lielo opciju dažādību iekārta nodrošina optimālu cenas un veiktspējas samēru katrā lādēšanas sistēmas lietošanas reizē — SLH 300 ir pieejams diapazonam 15–320 A atbilstoši 24 V, 48 V un 80 V. Lādētājs piedāvā lietotājiem maksimālu elastību. Tas ir pieejams ar daudzām opcijām, piemēram, pilnu grafisko displeju vai Aquamatik vadību.

Par IFOY godalgu

IFOY godalgas piešķiršanas principi ir efektivitāte un novitāte, un savas speciālās tehniskās ievirzes dēļ tā tiek uzskatīta par vadošo godalgu par inovācijām intraloģististikas jomā. Katru gadu uzvarētājus izvēlas neatkarīga vadošo starptautisko ekspertu žurnālistu žūrija. Lēmums tiek pieņemts, balstoties uz neitrālu testu un zinātnisko inovāciju pārbaudi. Abas testu sērijas salīdzina finālistus ar to attiecīgajām konkurējošajām ierīcēm. IFOY godalgas, kas atrodas Federālās ekonomikas un enerģētikas ministrijas pārraudzībā, sponsors ir VDMA Materiālu apstrādes un intraloģistikas asociācija. Jungheinrich ar septiņām uzvarām kopš 2013. gada pašlaik ir IFOY uzvarētāju saraksta augšgalā.

1953. gadā dibinātais uzņēmums Jungheinrich ir viens no pasaules vadošajiem intraloģistikas uzņēmumiem. Ar savu līdzsvaroto materiālu apstrādes iekārtu, loģistikas sistēmu un pakalpojumu piedāvājumu Jungheinrich nodrošina klientiem visaptverošus vienas pieturas aģentūras risinājumus. Grupu, kuras galvenais birojs atrodas Hamburgā, 39 valstīs pārstāv tiešās tirdzniecības uzņēmumi, savukārt citās 80 valstīs —– partneruzņēmumi. Jungheinrich visā pasaulē nodarbina vairāk nekā 16 000 darbinieku, un 2016. gadā uzņēmuma konsolidētais neto apgrozījums bija 3,1 miljards eiro. Jungheinrich akcijas ir iekļautas MDAX.