02.10.2018

Jungheinrich piegādā savu 50 000. lietoto dakšu krautņotāju

• Zīmīgais EFG 216k dakšu krautņotājs tika nosūtīts uz Franciju • Jungheinrich “JUNGSTARS” no Lietoto iekārtu centra Drēzdenē • Lietotu dakšu krautņotāju atjaunošana samazina CO2 līdz pat 80 %

50 000. iekrāvējs no Drēzdenes – Jungheinrich EFG 216k

Jungheinrich Lietoto iekārtu centrs ir piegādājis 50 000. dakšu krautņotāju. Šis zīmīgais transportlīdzeklis ir Jungheinrich pretsvara krautņotājs EFG 216k. Jungheinrich pārdošanas vadītājs Francijā Žiljēns Kalū (Julien Caloud) saņēma transportlīdzekli ceremoniālā nodošanas pasākumā, kas notika vīnogu audzētavā Rādebeilē, netālu no Drēzdenes.

Jungheinrich atjauno lietotus industriālos transportlīdzekļus Saksijas zemes galvaspilsētas nomalē kopš 2006. gada. Pateicoties unikālajai industriālajai atjaunošanai vienā no mūsdienīgākajām Eiropas rūpnīcām, mūsu atjaunotie krautņotāji ir vieni no vislabākajiem lietotajiem transportlīdzekļiem, turklāt mūsu “JUNGSTARS” veido tikpat lielu daļu Jungheinrich autoparkā kā jaunie krautņotāji,paskaidro Tino Albans (Tino Alban, ražošanas vadītājs). Pateicoties ražošanas apjomu nepārtrauktajam pieaugumam, ražotne kopš dibināšanas ir ievērojami paplašinājusies. Pašlaik Lietoto iekārtu centra Drēzdenē platība ir 19 000 m². 250 darbinieku atjauno apmēram 8000 industriālo transportlīdzekļu gadā. Lietotie transportlīdzekļi tiek uzlaboti atbilstoši augstākajiem kvalitātes standartiem. Visas nolietotās daļas un ar drošību saistītie komponenti tiek atjaunoti vai nomainīti. Pirmajā mirklī ir grūti atšķirt lietotu krautņotāju no jauna. Lietota transportlīdzekļa vēsturi atklāj vienīgi darba stundu skaitītājs, kas paliek nemainīts, un pievilcīgā cena. Jungheinrich lietotie dakšu krautņotāji ir īpaši ilgtspējīgi. Salīdzinājumā ar jauno krautņotāju ražošanu to atjaunošana var samazināt CO2 izmešus par apmēram 80 %. Lietoto iekārtu centra Drēzdenē pirmie divpadsmit gadi ir unikālu panākumu stāsts. Jungheinrich “JUNGSTARS” ir augstās tehnoloģijas produkti, kas apvieno ekonomiskās un ekoloģiskās priekšrocības. Es lepojos ar to, ko mēs līdz šim esam spējuši sasniegt kā lieliska komanda,izsakās Tino Albans.

953. gadā dibinātais uzņēmums Jungheinrich ir viens no pasaules vadošajiem intraloģistikas uzņēmumiem. Ar savu līdzsvaroto materiālu apstrādes iekārtu, loģistikas sistēmu un pakalpojumu piedāvājumu Jungheinrich nodrošina klientiem visaptverošus vienas pieturas aģentūras risinājumus. Grupu, kuras galvenais birojs atrodas Hamburgā, 39 valstīs pārstāv tiešās tirdzniecības uzņēmumi, savukārt citās 80 valstīs —– partneruzņēmumi. Jungheinrich visā pasaulē nodarbina vairāk nekā 17 000 darbinieku, un 2017. gadā uzņēmuma konsolidētais neto apgrozījums bija 3,4 miljards eiro. Jungheinrich akcijas ir iekļautas MDAX.