11.10.2018

Automatizēta noliktava ar jaunu kontūras vadību

Materiāli lejupielādei

Depro automatizēta noliktava

Depro-Kautetzky GbR no Venkbahas (Hesenes centrālajā daļā) ir pasūtījis no Jungheinrich visaptverošu intraloģistikas paketi. Pārtikas industrijas loģistikas pakalpojumu specializācijas uzņēmuma iesniegtajā pasūtījumā ir iekļauta 12 rindu automatizētās noliktavas (ar 10 128 glabāšanas vietām) būvniecība, kā arī pieci ETX 515a automatizētās vadības transportlīdzekļi (AGV) no Jungheinrich. Dakšu krautņotāji ir aprīkoti ar teleskopiskām dakšām, ar kuram var veikt novietošanu augstumā līdz 12,8 metriem. Krautņotāju barošanai tiek izmantotas sadalkopnes, kas nodrošina nepārtrauktas darbības iespēju. Jungheinrich risinājuma īpašā iezīme ir pilnīga konveijeru tehnoloģijas neesamība, pārvietojot paletes uz automatizēto zonu. Paletes tiek pārvietotas manuāli, izmantojot teleskopiskos krautņotājus. Palešu kontūru vadība tiek veikta kopumā 36 konsoles pārvietošanas punktos. Sensori, kas atrodas virs pārvietošanas punktiem, pārbauda kravas vienību pārkari no visām pusēm, lai nodrošinātu darbu bez problēmām. Saskaņā ar Depro-Kautetzky GbR rīkotājdirektoru Volfganga Šraca (Wolfgang Schratz) un Gerta Kautecka (Gert Kautetzky) sacīto: “Jungheinrich kontūru vadība ļauj ietaupīt vietu, ir īpaši spēcīga un ar augstu redundanci. Darbību traucējumi praktiski tiek likvidēti. Šo sistēmu mums ieteica ESM Ertl Systemlogistik GmbH no Mindenes, kur tā tiek veiksmīgi izmantota. Tāpēc mēs mērķtiecīgi veicām plānošanu no iekšpuses uz āru un pārējo noliktavas daļu izstrādājām ap loģistikas risinājumu.” Krautņotāju un zonas piekļuves vadībā Depro-Kautetzky paļaujas uz Jungheinrich noliktavu vadības sistēmu (WCS). Tādējādi kravu pārvadātāji tiek atbrīvoti glabāšanai šauro eju noliktavā un noliktavu vadības sistēma (WMS) saņem paziņojumus. Pirmā būvniecības posma īstenošana ir plānota 2019. gada maijā.

953. gadā dibinātais uzņēmums Jungheinrich ir viens no pasaules vadošajiem intraloģistikas uzņēmumiem. Ar savu līdzsvaroto materiālu apstrādes iekārtu, loģistikas sistēmu un pakalpojumu piedāvājumu Jungheinrich nodrošina klientiem visaptverošus vienas pieturas aģentūras risinājumus. Grupu, kuras galvenais birojs atrodas Hamburgā, 39 valstīs pārstāv tiešās tirdzniecības uzņēmumi, savukārt citās 80 valstīs —– partneruzņēmumi. Jungheinrich visā pasaulē nodarbina vairāk nekā 17 000 darbinieku, un 2017. gadā uzņēmuma konsolidētais neto apgrozījums bija 3,4 miljards eiro. Jungheinrich akcijas ir iekļautas MDAX.