21.11.2018

Jungheinrich jaunais EKM 202 — daudzpusīgs sīkpreču komplektētājs ar divkāršu kravnesību

Jungheinrich EKM 202

Jungheinrich iepazīstina ar sava EKM 202 sīkpreču komplektētāja jaunāko paaudzi. Viens no svarīgākajiem uzlabojumiem ir vairāk nekā divkārša kravnesība salīdzinājumā ar iepriekšējo modeli, tātad tas ir īpaši piemērots visu veidu sīkpreču paņemšanai bez paletēm. Tagad papildus 100 kg kravnesībai uz augšējā plaukta EKM ir otra glabāšanas vieta ar kravnesību vēl 115 kg. Papildu glabāšanas nodalījumi uz masta nodrošina darba materiāliem nepieciešamo glabāšanas vietu. Pateicoties jaunajai maiņstrāvas piedziņai, transportlīdzeklis sasniedz maksimālo braukšanas ātrumu 8 km/h, lai pasūtījuma komplektēšanas laikā ātri nonāktu nākamajā vietā. 120 Ah litija jonu akumulators nodrošina pietiekami daudz enerģijas īpaši ilgam un intensīvam pielietojumam. Kravas transportlīdzeklis ir aprīkots ar brīdinājuma zonas gaismām, kas apzīmē potenciālo apdraudējuma zonu, izmantojot mazumtirdzniecības vietās ar koplietošanas ejām. Gaismas automātiski aktivizējas, kad operatora platforma tiek pacelta, apgaismojot transportlīdzekļa apkārtējo zonu. EKM garantē drošu iekāpšanu un izkāpšanu ar automātisku durvju bloķēšanu. Jungheinrich piedāvā arī transportlīdzekli ar vadveltņiem lietošanai šaurās ejās vai starp modulārajiem plauktiem. Pateicoties izbīdāmajam mastam, EKM 202 var sasniegt augstumu līdz 5,3 metriem. Tādējādi EKM kļūst par drošu un efektīvu alternatīvu parastajām kāpnēm, jo īpaši mazumtirdzniecības vietās. Jungheinrich ir nodrošinājis EKM karkasam izturīgu metāla piedziņas rāmi. Ārējā plastmasa apzināti nav apstrādāta, nodrošinot transportlīdzeklim optimālu aizsardzību pret bojājumiem. Jo īpaši tas attiecas uz dzenošajiem riteņiem, kas ir novietoti transportlīdzekļa kontūras iekšpusē.

953. gadā dibinātais uzņēmums Jungheinrich ir viens no pasaules vadošajiem intraloģistikas uzņēmumiem. Ar savu līdzsvaroto materiālu apstrādes iekārtu, loģistikas sistēmu un pakalpojumu piedāvājumu Jungheinrich nodrošina klientiem visaptverošus vienas pieturas aģentūras risinājumus. Grupu, kuras galvenais birojs atrodas Hamburgā, 39 valstīs pārstāv tiešās tirdzniecības uzņēmumi, savukārt citās 80 valstīs —– partneruzņēmumi. Jungheinrich visā pasaulē nodarbina vairāk nekā 17 000 darbinieku, un 2017. gadā uzņēmuma konsolidētais neto apgrozījums bija 3,4 miljards eiro. Jungheinrich akcijas ir iekļautas MDAX.