30.11.2018

Jungheinrich pieckārtējā uzvara German Design Award 2019

Jungheinrich svin piecu German Design Award 2019 apbalvojumu saņemšanu. Kategorijā “Industrija” bīdmasta krautņotājam ETV 216 tika pasniegts zelts. Starp apbalvotajiem ir arī mūsu elektriskie palešu ratiņi ar dīseli EJE 116, Jungheinrich zīmola pārorientācija, kā arī uzņēmuma veiksmīgā dalība LogiMAT gadatirgū. Žūrijas Īpašās atzinības balva tika pasniegta jaunajam Jungheinrich intranetam.

Jungheinrich pieckārtējā uzvara German Design Award 2019

Katru gadu Vācijas Dizaina padome piešķir Vācijas Dizaina balvu (German Design Award) izciliem produktiem un inovatīviem projektiem, kas dod ievērojamu ieguldījumu starptautiskajā dizaina sfērā. Šogad Jungheinrich spēja iegūt piecus no vispopulārākajiem apbalvojumiem.

Lielākais uzvarētājs ir bīdmasta krautņotājs ETV 216i — tā pilnīgi jaunais krautņotāja dizains tika apbalvots ar zeltu kategorijā “Industrija”. Inovatīvā krautņotāja noslēpums ir pilnībā integrētais litija jonu akumulators, kas harmoniski saplūst ar kopējo krautņotāja koncepciju un, ja runājam par ergonomiku, padara ETV 216i par veiklu izpildītāju. Vadītājam ir daudz vairāk brīvas vietas kustībām un izcila redzamība. Rezultātā ievērojami palielinās draudzīgums lietotājam un noliktavas drošība.

Uzzināt vairāk par ETV216i

EJE 116, elektriskie palešu ratiņi ar dīseli, kas ir eksperts ekonomiskai palešu transportēšanai nelielos attālumos, arī saņēma apbalvojumu kategorijā “Industrija”. Šī ierīce galvenokārt pārsteidz ar savu kompakto, saskanīgo dizainu un inovatīvo multifunkcionālo dīseli ar sensoru tehnoloģiju, kas nodrošina drošu un ergonomisku darbību. Arī Jungheinrich zīmola stratēģiskā pārorientācija saņēma apbalvojumu kategorija “Zīmola identitāte”. Jungheinrich tiek uztverts kā nepārtraukts, vienota zīmola redzējums visos tā saskares punktos. Tas atspoguļojās arī veiksmīgajā dalībā LogiMAT gadatirgū, kas saņēma balvu kategorijā “Gadatirgus un izstāde”.

Uzzināt vairāk par EJE 116

Mihaels Nībūrs (Michael Niebuhr), Jungheinrich AG Industriālā dizaina vadītājs, skaidro: “Mēs esam lepni, ka Jungheinrich inovatīvā dizaina pieeja ir apbalvota ar piecām 2019. gada balvām. Tas ir lielisks rezultāts, kas motivē mūs turpināt šo domāšanu vīzijās un palikt atvērtiem jaunām tehnoloģijām un dizaina jauninājumiem. Mums dizains ir kaut kas vairāk par vienkāršu produkta izskatu. Tā ir mūsu uzņēmuma seja, galvenā mūsu veiksmes sastāvdaļa un kvalitātes un inovācijas izpausme.”

German Design Award ir augstākais starptautiskais Vācijas Dizaina padomes apbalvojums. Tā mērķis ir atklāt, parādīt un godināt unikālus dizaina jauninājumus. Tāpēc augstākās klases produktu un dizaina pieteikumi tiek apbalvoti katru gadu, turklāt tie visi savā veidā ir pārsteidzoši starptautiskajā dizaina pasaulē. German Design Award, kas aizsākās 2012. gadā, ir viens no visvairāk visā pasaulē atpazīstamajiem dizaina konkursiem, kas ir izslavēts ārpus savas nozares speciālistu loka.

Apbalvojumu piešķir Vācijas Dizaina padome   Vācijas vadošās zīmolu un dizaina iestāde. Tā tika nodibināta kā fonds pēc Vācijas Federālā parlamenta iniciatīvas 1953. gadā. Padome atbalsta uzņēmējdarbību zīmola vērtību sasniegšanā ar dizaina palīdzību. Tas padara Vācijas Dizaina padomi par vienu no pasaules vadošajiem komunikācijas un zīmolvedības kompetenču centriem dizaina nozarē. Atšķirībā no nozares asociācijām un institūtiem fonda ekskluzīvais dalībnieku tīkls iekļauj daudzu slavenu korporāciju īpašniekus un zīmola vadītājus.

1953. gadā dibinātais uzņēmums Jungheinrich ir viens no pasaules vadošajiem intraloģistikas uzņēmumiem. Ar savu līdzsvaroto materiālu apstrādes iekārtu, loģistikas sistēmu un pakalpojumu piedāvājumu Jungheinrich nodrošina klientiem visaptverošus vienas pieturas aģentūras risinājumus. Grupu, kuras galvenais birojs atrodas Hamburgā, 39 valstīs pārstāv tiešās tirdzniecības uzņēmumi, savukārt citās 80 valstīs —– partneruzņēmumi. Jungheinrich visā pasaulē nodarbina vairāk nekā 17 000 darbinieku, un 2017. gadā uzņēmuma konsolidētais neto apgrozījums bija 3,4 miljards eiro. Jungheinrich akcijas ir iekļautas MDAX.