10.12.2018

Jungheinrich un Fricke nodibina kopuzņēmumu

• Kopuzņēmums, kas pārdod rezerves daļas autoiekrāvējiem • Piekļuve jaunam tirgus potenciālam e-komercijas jomā un neatkarīgs pēcpārdošanas tirgus

Hamburga/Hēslingene (Vācija): Hamburgā bāzētais Jungheinrich AG un Fricke Group no Hēslingenes Lejassaksijā apvieno savu kompetenci iekšējās loģistikas un rezerves daļu vairumtirdzniecības jomā, izveidojot kopuzņēmumu rezerves daļu starptautiskajai tirdzniecībai. Abi uzņēmumi saskata ievērojamu izaugsmes potenciālu, jo īpaši neatkarīgajā pēcpārdošanas tirgū un e-komercijas jomā.

Par pārdošanu un mārketingu atbildīgais Kristiāns Erlahs (Christian Erlach) no Jungheinrich valdes: “Jungheinrich un Fricke ciešās sadarbības galvenie ieguvēji ir mūsu klienti. Fricke ilggadīgā pieredze e-komercijas jomā kombinācijā ar Jungheinrich kompetenci iekrāvēju ražošanā un pakalpojumu sniegšanā rada izcilas iespējas, lai klientiem ērti nodrošinātu rezerves daļas.”

Jungheinrich un Fricke ir divi ģimenes uzņēmumi ar kopīgām vērtībām. Mūs sasaista konsekventa koncentrēšanās uz klientu un aizraušanās ar tehnoloģijām. Mēs zinām, ka Jungheinrich ir inovatīvs līderis ar izciliem izstrādājumiem, un esam pārliecināti, ka kopīgiem spēkiem varam piedāvāt reālu pievienoto vērtību gan saviem pašreizējiem, gan arī turpmākajiem klientiem,” izsakās Fricke Group ģenerāldirektors un īpašnieks Hanss-Peters Frike (Hans-Peter Fricke).

Par uzņēmumu Fricke

1923. gadā nodibinātais uzņēmums Fricke sekmīgi darbojas rezerves daļu, lauksaimniecības mašīnu, komerciālo transportlīdzekļu un dārza tehnikas starptautiskajā tirdzniecībā kopumā 57 vietās 21 valstī. Īpašnieka vadītajā grupā, kuras galvenā pārvalde atrodas Vācijas Lejassaksijas reģiona Hēslingenes pilsētā, ir 2317 darbinieki, no tiem 194 ir praktikanti un mācekļi. Grupas apgrozījums 2017. gadā pārsniedza 700 miljonus eiro.