01.03.2019

Jaunais EKS 412s — augsta veiktspēja visos līmeņos

• Augstākais paņemšanas sniegums augstumā virs 14 metriem • Ērts, pateicoties jaunajai darbības koncepcijai un uzlabotai redzamībai • Uzlabota drošība, pateicoties palīdzības sistēmām

Jaunais EKS 412s

Hamburga. Jungheinrich gadatirgū LogiMAT 2019 prezentēs savu veiksmīgo EKS vidēja/augsta līmeņa pasūtījumu komplektētāju jauno paaudzi. Daudzu jaunu izstrāžu rezultātā krautņotājs sasniedz optimālu veiktspēju ar augstu glabāšanas blīvumu mazā telpā un vienlaikus ir ātrākais krautņotājs ar lielāko pasūtījumu komplektēšanas augstumu lietošanai augstplauktu noliktavās.

“Mēs esam izstrādājuši jauno EKS 412s, lai nodrošinātu maksimālu sniegumu, turklāt visās jomās, kas ir svarīgas izmantošanai noliktavā — veiktspējai, efektivitātei, ergonomikai un drošībai,” paskaidro Jungheinrich valdes loceklis mārketinga un pārdošanas Kristians Erlahs (Christian Erlach). “Tas mums dod iespēju piedāvāt klientiem daudz lielāku caurlaidspēju viņu šauro eju noliktavā.”

Jauns augsta snieguma masts

EKS ir aprīkots ar vēl nebijušu, savā klasē unikālu trīsdaļīgu teleskopisko bīdmastu bez platformas. EKS piedāvā lielāko pasūtījumu atlases augstumu tirgū no visiem vertikālajiem pasūtījumu komplektētājiem — vairāk nekā 14 metrus. EKS 412s celšanas ātrums ir 0,5 metri sekundē, tātad tas par 25 % apsteidz savu priekšteci, kas šobrīd ir ātrākais vertikālais pasūtījumu komplektētājs tirgū.

Maksimāla veiktspēja

Jaunais EKS 412s apvieno sniegumu un energoefektivitāti. Izmantojot degvielu taupošu pretestības sinhromotoru, Jungheinrich ir divkārt samazinājis motora enerģijas zudumus un palielinājis tā efektivitāti. Turklāt EKS modernizācijas laikā ir ievērojami samazināts tā svars. Tādējādi kopumā tā enerģijas ietaupījumi pārsniedz 10 %. Jungheinrich piedāvā EKS 412s ar diviem akumulatora variantiem — pārbaudītajiem svina-skābes akumulatoriem un moderno litija jonu tehnoloģiju. Jungheinrich garantē, ka svina-skābes akumulatora darbinātais EKS var darboties divas maiņas tikai ar vienu akumulatora uzlādi, tādējādi ietaupot laiku un samazinot ekspluatācijas izmaksas. Litija jonu tehnoloģijas izmantošana garantē augstu veiktspēju un bezapkopes brīvību, īsu uzlādes laiku un īpaši ilgu kalpošanas laiku. Jungheinrich klientiem nodrošina savas litija jonu tehnoloģijas 100 % apmierinātības garantiju ar pilnām konvertēšanas tiesībām.

Maksimāls komforts

EKS izstrādes laikā liela vērība ir veltīta vadītāja vajadzībām. Jaunā teleskopiskā masta bezpārejas gaita novērš triecienus un nodrošina darbību, kas apvieno ērtības un augstu veiktspēju. Pateicoties optimizētajai vadības koncepcijai, kur visas funkcijas ir rokas stiepiena atstatumā, EKS 412s vadīšana ir īpaši vienkārša.

Visa saistītā informācija ir tūlīt ieraugāma operatora lielajā krāsainajā displejā. Jaunā klātbūtnes poga ir īpaši ērti lietojama — tās aktivizēšanai nav nepieciešama nekāda piepūle. Papildu logi kabīnes aizmugurējā sienā ievērojami uzlabotu redzamību visapkārt.

Uzlabota drošība

Augošā dinamika noliktavās rada vēl vairāk potenciālu apdraudējumu, tāpēc jaunā EKS 412s izstrādes procesā liela uzmanība tika veltīta drošības problēmai. Inteliģentās palīdzības sistēmas gādā par maksimālu drošību apvienojumā ar augstu brauciena dinamikas un veiktspējas līmeni. Tās iekļauj mobilu personīgās aizsardzības un sadursmes aizsardzības sistēmu, kas, pateicoties šķēršļu noteikšanai ar lāzera skeneriem, gādā, lai EKS ievērotu visus nepieciešamos drošības atstatumus, dodot iespēju šaurā ejā izmantot vairākus krautņotājus.

warehouseNAVIGATION

Jungheinrich warehouseNAVIGATION sistēma dod iespēju vēl vairāk uzlabot veiktspēju un efektivitāti. Izmantojot Jungheinrich Logistics Interface programmatūru, krautņotāju var vienkārši un droši integrēt klientam pieejamajā IT sistēmas kopainā. Izmantojot zemē ievietotos RFID retranslatorus, krautņotājs nosaka savu pašreizējo pozīciju ejā. Operatoram ir vienkārši jādod braukšanas/celšanas komanda, un krautņotājs automātiski tuvosies paletes atrašanās vietai diagonālā brauciena režīmā.