25.02.2019

Savienotā intraloģistika, pateicoties digitāliem risinājumiem

• Integrēta telemātikas kārba katrā Jungheinrich krautņotājā • Jauna, vispusīga autoparka pārvaldība • Akumulatora un enerģijas pārvaldības augstākā iespējamā energoefektivitāte

Savienotā intraloģistika

Hamburga. Digitalizācija piedāvā lielas iespējas loģistikas nozarei. Digitālas un savienotas noliktavas vienkāršo procesus un palielina produktivitāti. Gan mazāki, gan lielāki uzņēmumi var izmantot digitalizācijas un savienojamības sniegtos ieguvumus. Izveidojot pareizu tīkla savienojumu, digitālās un fiziskās pasaules kopā veido augstāku inteliģenci, kas ievērojami optimizē procesus un paceļ jaunā līmenī noliktavas ražīgumu.

Jungheinrich valdes loceklis mārketinga un pārdošanas jautājumos Kristians Erlahs (Christian Erlach) skaidro: “Ar īpaši pielāgotiem digitālajiem risinājumiem mēs varam palīdzēt saviem klientiem gūt vēl labākus rezultātus. Turklāt, savienojot dažādus informācijas veidus, mēs radām jaunus risinājumus, kas tiek izmantoti mūsu klientu darbības efektivitātes uzlabošanai. Kā inteliģentu intraloģistikas risinājumu sistēmu vadošais nodrošinātāji esam pārliecināti, ka ir pienācis laiks, kad katrs — gan globāla līmeņa, gan vidējs vai mazs — uzņēmums var digitalizēt un savienot savus procesus ienesīgā veidā, lai veicinātu savu konkurētspēju. Jungheinrich var tiem nodrošināt vispiemērotāko digitālo risinājumu.”

Telemātikas kārba ikvienā krautņotājā

No 2019. gada katrs Jungheinrich krautņotājs ir aprīkots ar integrētu telemātikas kārbu. Jungheinrich klientiem tiek sniegts plašs pārskats par to krautņotājiem un to izmantošanu. Esošos krautņotājus var modernizēt. Izmantojot šo autoparka tīklu, Jungheinrich var nākotnē saviem klientiem piedāvāt vēl labāku servisu. Labāka un ātrāka informācija, izmantojot sistēmas ziņojumus, var palīdzēt samazināt dīkstāves. Reakcijas laiks ir paātrināts, un ir veikti paredzamās apkopes sagatavošanas darbi. Ar Call4Service klienti var jebkurā brīdī sasniegt Jungheinrich klientu apkalpošanu (tiešsaistē vai lietotnē), kā arī piekļūt savu aktuālo un notikušo apkopes zvanu pilnīgam pārskatam.

Autoparka pārvaldība

Jungheinrich sadarbībā ar I.D. Systems šogad izlaiž jaunu vispusīgu autoparka pārvaldību. Šī sadarbība apvieno Jungheinrich intraloģistikas ekspertīzi ar pārbaudītu un testētu, vispusīgu un no ražotāja neatkarīgu autoparka pārvaldības sistēmu. Sistēma nodrošina autoparka datu skaidru analīzi, un tādējādi dod iespēju klientam ilgtspējīgi palielināt ražīgumu un drošību savā noliktavā. Sistēmu var atsevišķi pielāgot klienta specifiskajām prasībām, un tā ir modulāri paplašināma. GPS lokalizēšana un celšanas iespēju noteikšana ir viegli integrējama. Ar uzņēmējdarbības inteliģences rīku “Power Fleet IQ” autoparka pārvaldību var savienot tīklā ar esošajām sistēmām, ko izmanto klients, lai iegūtu autoparka vairākobjektu pārskatu. Tas nozīmē, ka Jungheinrich nākotnē turpinās saviem klientiem piedāvāt vislabāko iespējamo digitālā autoparka pārvaldības risinājumu izvēli.

Akumulatora pārvaldība 2.0

Pateicoties akumulatora pārvaldībai 2.0, Jungheinrich klientiem dara pieejamu viņu litija jonu un svina-skābes akumulatoru statusa pastāvīgu pārskatu. Jaunā tiešsaistes akumulatora informācijas sistēma dod iespēju detalizēti novērtēt pamatdatus un ziņot par darbības kļūdām, pamatojoties uz tīklā savienotiem SLH 300 lādētājiem. Tādējādi Jungheinrich akumulatora pārvaldības 2.0 sistēma palīdz palielināt akumulatora ilgmūžību un izmaksu ietaupījumus.

Enerģijas pārvaldība

Izmantojot šo jauno enerģijas pārvaldības sistēmu, Jungheinrich klienti turpmāk varēs aktīvi kontrolēt uzlādes enerģijas patēriņu. Pateicoties šai inteliģentajai sistēmai, litija jonu akumulatorus var izmantot vietās, kur esošie strāvas tīkli tos iepriekš nevarēja atbalstīt, pat nepielāgojot noliktavas elektrisko infrastruktūru. Jungheinrich SLH 300 tipa lādētāji sniedz iespēju klienta vispārējai sistēmai ātrāk reaģēt uz mainīgām strāvas slodzēm. Ar šo inteliģento uzlādi tiek palielināta litija jonu akumulatoru pieejamība un ilgmūžība, bet vienlaicīgi var izvairīties no nevajadzīgām izmaksām.