01.04.2019

ETV 216i bīdmasta krautņotājs iegūst prestižo dizaina balvu

• Pasaulē pirmais dakšu krautņotājs ar pastāvīgi integrētu akumulatoru • Revolucionārs krautņotāja dizains, pateicoties litija jonu tehnoloģijai • iF Design Award ir viena no svarīgākajām dizaina balvām pasaulē

Revolucionārs krautņotāja dizains, pateicoties litija jonu tehnoloģijai

Hamburga/Minhene. Jungheinrich ETV 216i bīdmasta krautņotājs ir saņēmis iF Design Award 2019. Tas ir pasaulē pirmais bīdmasta krautņotājs, kura akumulators ir pastāvīgi integrēts krautņotāja konstrukcijā. Jungheinrich šim nolūkam ir konsekventi izmantojis kompaktā un jaudīgā litija jonu akumulatora tehnoloģijas priekšrocības. ETV 216i ir daudz kompaktāks nekā parastie bīdmasta krautņotāji, nodrošinot lielāku veiklību un uzlabotu ergonomiku, bet operatoram sagādājot lielāku kustības brīvību un labāku apkārtnes pārredzamību. Rezultāts — īpaši ērti lietojama un drošāka noliktava.

Jungheinrich AG rūpnieciskā dizaina vadītājs Mihaels Nībūrs (Michael Niebuhr) skaidro: “Izstrādājot ETV 216i, inženieri un dizaineri pastāvīgi strādāja kopā jau kopš paša sākuma. Rezultātā tika izstrādāts krautņotājs, kas veido vēl nebijušu dizaina un veiktspējas kombināciju. ETV 216i saņemtās iF balvas pagodinājums apstiprina, ka ar šo transportlīdzekļa dizaina jauno koncepciju esam izvēlējušies pareizo ceļu.”

Īpašā balva — “65 Years of Participation in iF Design Award” (Par 65 gadu dalību iF Design Award)

iF Design Award ir viena no pasaulē nozīmīgākajām dizaina balvām. Ar to tiek pagodināti dizaina sasniegumi produktu, iesaiņojumu, komunikācijas un pakalpojumu dizaina/UX, arhitektūras un interjera dizaina, kā arī profesionālās koncepcijas disciplīnās. Jungheinrich pirmoreiz ieguva iF Design Award 1954. gadā ar “Ameise” — elektriskajiem gājējvadāmajiem palešu ratiņiem —, un šī gada balva ir 18. reize, kad Jungheinrich ir ieguvis iF Design Award produktu kategorijā. Jungheinrich arī ir viens no septiņiem uzņēmumiem, kas saņem īpašo balvu “65 Years of Participation in iF Design Award”. iF izpilddirektors Ralfs Vīgmans (Ralph Wiegmann) atzīmē: “Šī ir patiesa dizaina kompetence kombinācijā ar kvalitāti, uzticamību un inovāciju.” Jau pirms 65 gadiem Jungheinrich bija atzinis dizaina nozīmi, un ir nepārtraukti attīstījis savu dizaina filozofiju.