08.04.2019

Uzņēmums Jungheinrich atkal saņem balvu kategorijā “Beste Logistik Marke”

"Labākais loģistikas zīmols" balva

Hamburga/Berlīne. Jungheinrich ir “Beste Logistik Marke” (Labākais loģistikas zīmols) 2019. gadā. Šī ir trešā reize pēc kārtas, kad Hamburgas intraloģistikas eksperts saņēma prestižo rūpniecības žurnāla “Logistik Heute” un Vācijas loģistikas asociācijas (BLV) balvu. Vispirms “Logistik Heute” lasītāji balsoja par intraloģistikas ekspertu no Hamburgas kategorijā “Rūpnieciskās kravas mašīnas”. Par “Best Logistics Brand” titulu kopumā sacentās vairāk nekā 200 uzņēmumu. Jungheinrich valdes loceklis tirdzniecības jautājumos Kristians Erlahs (Christian Erlach) norāda: “Labākā loģistikas zīmola titula iegūšana trešo reizi pēc kārtas ir lielisks pierādījums Jungheinrich veiksmīgai un konsekventai attīstībai, kļūstot par integrētu risinājumu piegādātāju intraloģistikas jomā. Esam lepni, ka atkal esam spējuši šajā svarīgajā konkursā apsteigt savus konkurentus. Mēs turpināsim paplašināt  uzticību guvušo produktu klāstu, labi pārdomātās procesu ķēdes un lieliskā servisa iespējas, lai apmierinātu savu klientu vajadzības.”