18.04.2019

Mīnus 35 grādi: Jungheinrich izveido pilnīgi automatizētu asins plazmas noliktavu

• Visaptveroša intraloģistikas koncepcija uzņēmumam Grifols Dublinā • Jungheinrich nodrošina visu risinājumu no viena piegādātāja • Vadība ar Jungheinrich Noliktavu vadības sistēmu (WCS)

Veselības aprūpes uzņēmums Grifols Dublinā, Īrijā.

Jungheinrich ir ieviesis visaptverošu intraloģistikas koncepciju globālajam veselības aprūpes uzņēmumam Grifols Dublinā, Īrijā. Grifols saņem pilnu Jungheinrich viena piegādātājā risinājumu no plānošanas līdz būvniecībai un apkopei. Viena no īpašajām iezīmēm ir aukstā noliktava, kurā var ievietot līdz 1152 paletēm un kuras temperatūras diapazons sasniedz mīnus 35 grādus pēc Celsija, tātad tā ir piemērota drošai asins plazmas noglabāšanai un paņemšanai. Lietošanai ekstrēmas temperatūras apstākļos paredzētais krautņotājceltnis sasniedz 14,3 metru augstumu. Jungheinrich uzņēmumam Grifols ir izstrādājis arī speciālus četrkārša dziļuma glabāšanas kanālus. Krava tiek pārkrauta šķērseniski, izmantojot dubulto “Shuttle” sistēmu. Otrajai vienas ejas augstplauktu noliktavai iestatītā temperatūra ir plus 5 grādi pēc Celsija, un tajā var izvietot 2972 paletes. Šajā noliktavā izmantotais krautņotājceltnis sasniedz griestu augstumu līdz 26 metriem. Viss noliktavu komplekss Dublinā ir paredzēts medicīnas ierīču transportēšanai un drošai glabāšanai gan uz Eiropas, gan ASV paletēm (1219 × 1016 mm) un tiek vadīts ar Jungheinrich Noliktavu vadības sistēmu (WCS). Jaunā automatizētā sistēma ir organizēta tā, lai pilnībā apmierinātu glabāšanas tehnoloģiju un drošības augstās prasības, kas ir raksturīgas jutīgās asins plazmas un medicīnas ierīču glabāšanai. Lai apmierinātu šīs prasības, Jungheinrich visaptverošais intraloģistiskais risinājums ietver visus administratīvos procesus Grifols medicīnisko piegāžu ķēdē, kā arī obligāto galīgās kvalitātes kontroli.