08.05.2019

ETV 216i iegūst IFOY balvu kategorijā Noliktavu kraušanas tehnika

• Federālais transporta ministrs Andreass Šoiers (Andreas Scheuer) pasniedz balvu Vīnē • Žūrija pamato lēmumu ar izciliem ieguvumiem klientiem • Kompakts un ergonomisks, pateicoties integrētajam litija jonu akumulatoram

ETV 216i iegūst IFOY balvu

Vīne/Hamburga. Jungheinrich ETV 216i, kas ir pasaulē pirmais bīdmasta krautņotājs ar standarta iebūvētu litija jonu akumulatoru, Vīnē piektdienas vakarā saņēma IFOY godalgu. Federālais transporta ministrs Andreass Šoiers pasniedza godalgu par pārdošanu atbildīgajam Jungheinrich valdes loceklim Kristianam Erlaham (Christian Erlach) Hofburgā Vīnē. Žūrija lēmumu pamatoja ar to, ka ETV 216i ir “izcils ieguvumus klientiem”. Savā spriedumā žūrija uzsvēra, ka pēc pasūtījuma izgatavotais litija jonu akumulators būs jaunas transportlīdzekļu paaudzes vēstnesis. Erlahs paskaidroja: “Jungheinrich ir nozares pirmais ražotājs, kas konsekventi ievieš litija jonu tehnoloģijas priekšrocības mūsu transportlīdzekļu projektēšanā. Iebūvētais litija jonu akumulators padara ETV 216i par kompaktāko krautņotāju ar labāko veiktspēju savā klasē. Jungheinrich klienti izmantos labākas ergonomikas, vieglākas manevrētspējas un lielākas efektivitātes sniegtās priekšrocības. Nākotnē mēs konsekventi izmantosim litija jonu tehnoloģijas priekšrocības citu krautņotāju konstrukcijā, tādējādi radot pilnīgi jaunu balstdakšu krautņotāju paaudzi”.

Pateicoties iebūvētajam litija jonu akumulatoram, transportlīdzeklim ir īpaši kompakta konstrukcija, un tādējādi tas nodrošina lielāku veiklību glabāšanas procesiem. ETV 216i operatoriem nodrošina lielāku kustību brīvību un labāku skatu visapkārt, tāpēc tas ir īpaši ērti lietojams un palīdz uzlabot drošību noliktavā. Turklāt ETV 216i būtiski palielina noliktavu produktivitāti salīdzinājumā ar parastajiem bīdmasta krautņotājiem. Izmantojot lieto papildu pretsvaru, Jungheinrich ir izdevies novirzīt iekrāvēja smaguma centru labvēlīgākā stāvoklī vēl tālāk uz aizmuguri. Arī tas palīdz palielināt veiktspēju. Tādējādi ETV 216i var pacelt 1,6 tonnu nominālo kravu līdz deviņiem metriem — par 230 kilogramiem vairāk nekā salīdzināmie transportlīdzekļi, līdz ar to pacelšanas ātrums ar kravu tiek palielināts par 23 procentiem.

Par IFOY balvu

IFOY (Starptautiskā intraloģistika un gada balstdakšu krautņotājs) balva tiek pasniegta ekonomikas un inovāciju jomā un, pateicoties tās tehniskajai kompetencei, tiek uzskatīta par svarīgāko inovāciju balvu intraloģistikā. Katru gadu uzvarētājus izvēlas neatkarīga vadošo starptautiskās tirdzniecības žurnālistu žūrija. Lēmums tiek pieņemts, balstoties uz neitrālu testu un zinātnisko inovāciju pārbaudi. Abās testu sērijās finālisti tiek salīdzināti ar to attiecīgajām konkurējošām ierīcēm. IFOY godalgas, kas atrodas Federālās ekonomikas un enerģētikas ministrijas pārraudzībā, sponsors ir Vācijas Materiālu apstrādes un intraloģistikas asociācija VDMA ietvaros. Jungheinrich ar desmit uzvarām kopš 2013. gada pašlaik neapstrīdami ir IFOY uzvarētāju saraksta augšgalā.