27.05.2019

Uzņēmumi Jungheinrich un Riwal vienojas par starptautisko sadarbību

Jungheinrich & Riwal

Hamburga/Dordrehta. Viens no vadošajiem intraloģistikas risinājumu sniedzējiem Jungheinrich un starptautiskais paceļamo platformu un teleskopisko celtņu nomas speciālists Riwal nākotnē plāno sadarboties starptautiskā līmenī sava aprīkojuma iznomāšanas jomā. Jungheinrich izmantos Riwal paceļamās platformas loģistikas centriem, bet Riwal piedāvās Jungheinrich kraušanas tehniku citos sektoros. Sadarbības mērķis ir izveidot vienas pieturas kraušanas tehnikas, paceļamo platformu un teleskopisko celtņu aģentūru, nodrošinot abu uzņēmumu klientiem labāku piekļuvi nepieciešamajam aprīkojumam. Programma jau ir stājusies spēkā Nīderlandē, Beļģijā, Slovēnijā un Vācijā, bet pārējās valstis sekos šim paraugam 2019. gada laikā.

Riwal galvenais izpilddirektors Pedro Tores (Pedro Torres) komentē: “Riwal ir gandarīts par iespēju šīs vienošanās rezultātā piedāvāt saviem klientiem plašāku aprīkojuma klāstu, un mums ir patiess prieks sadarboties ar tādu vadošo uzņēmumu kā Jungheinrich, kuram ir spēcīga starptautiska ietekme intraloģistikas nozarē.”

Jungheinrich AG nomas direktors Kērks Vihmans (Kerk Wichmann) piezīmē: “Jungheinrich īpaši koncentrējas uz klientu vajadzībām. Sadarbībā ar Riwal mēs spējam apkalpot tirgu, piedāvājot klientiem plašāku un optimāli saskaņotu produktu portfeli. Šīs partnerības rezultātā kraušanas tehnikas un piekļuves iekārtu noma mūsu klientiem kļūs vieglāka un efektīvāka. Mēs ar nepacietību gaidām sadarbību ar Riwal, lai izmantotu uzņēmējdarbības iespējas, jo abiem uzņēmumiem ir kopīgas korporatīvās vērtības.”

Riwal un Jungheinrich nesen sadarbojās projektā “Volvo Ocean Race 2018”. Riwal kā oficiālais aprīkojuma piegādātājs aprīkoja mobilās laivu būvētavas ar šķērveida pacelšanas platformām, bet Jungheinrich ar kraušanas tehniku. Tostarp Riwal un Jungheinrich aprīkojums tika izmantots arī dalībnieku apmešanās ciematu būvniecībā dažādās pieturvietās visā pasaulē.

1953. gadā dibinātais uzņēmums Jungheinrich ir viens no pasaules vadošajiem intraloģistikas uzņēmumiem. Ar savu līdzsvaroto materiālu apstrādes iekārtu, loģistikas sistēmu un pakalpojumu piedāvājumu Jungheinrich nodrošina klientiem visaptverošus vienas pieturas aģentūras risinājumus. Grupu, kuras galvenais birojs atrodas Hamburgā, 40 valstīs pārstāv tiešās tirdzniecības uzņēmumi, savukārt citās 80 valstīs —– partneruzņēmumi. Jungheinrich visā pasaulē nodarbina vairāk nekā 18 000 darbinieku, un 2018. gadā uzņēmuma konsolidētais neto apgrozījums bija 3,8 miljards eiro. Jungheinrich akcijas ir iekļautas SDAX.