+371 67813916 Servisa tālruņa līnija Bezmaksas tālruņa numurs
Kontaktveidlapa
Informatīvais biļetens
Stage Automatizācijas process 4
VEIKSMĪGA AUTOMATIZĀCIJA

Automatizācijas procesi

Ar pareizo partneri automatizācija norit veiksmīgi. Kā automatizācijas jomā kompetents partneris mēs izplānojam un realizējam Jūsu vajadzībām atbilstošu loģistikas sistēmu, ar kuru Jūs savas noliktavas rentabilitāti varat palielināt gluži automātiski.

Automatizācija var būt zelta ceļš uz lielāku efektivitāti un elastību noliktavā. Taču ne visi risinājumi automātiski nodrošina panākumus. Vispiemērotākā ir tāda sistēma, kas ir pielāgota Jūsu individuālajām prasībām un harmoniski iekļaujas Jūsu noliktavas vidē ar atbilstošo automatizācijas līmeni. Mēs kā kompetents partneris izplānojam un sniedzam Jums precīzi pielāgotu automatizācijas risinājumu, kas ļauj maksimāli elastīgi reaģēt uz vienmēr atšķirīgajām klientu vēlmēm, ar pārliecību pārvaldīt arvien pieaugošo produktu klāstu un automātiski palielināt efektivitāti un rentabilitāti. Turklāt arī pēc sekmīgas projekta pabeigšanas mēs esam Jums līdzās, piedāvājot mūsu unikālā un ciešā klientu servisa tīkla iespējas, lai Jūsu automatizētā sistēma darbotos ilgstoši un lai līdz minimumam samazinātu dīkstāves laikus.

Tikai trīs soļi līdz individuāli pielāgotam automatizācijas risinājumam.

Mēs kā galvenais darbuzņēmējs sniedzam konsultācijas un atbalstu ikvienā procesa posmā, lai nodrošinātu elastīga un efektīva automatizācijas risinājuma ieviešanu: sākot no plānošanas un izstrādes, līdz īstenošanai un ekspluatācijas uzsākšanai, kā arī servisa un atbalsta sniegšanai pēc projekta pabeigšanas. Vienmēr caurredzami, uzticami un enerģiski – ar mūsu ilggadējo pieredzi intraloģistikas procesu automatizācijā visdažādākajās nozarēs.

Content Automatizācijas process 1 1. solis: individuāli pielāgoti risinājumi.

Plānošana un projektēšana.

Lai piemeklētu Jūsu situācijai piemērotāko automatizācijas pakāpi, mēs vispirms analizējam Jūsu individuālās prasības attiecībā uz materiālu un informācijas plūsmu. Izmantojot tādus rīkus kā materiālu plūsmas analīzi, sistēmu grafikus vai CAD izkārtojumus, mēs atspoguļojam esošo un vēlamo situāciju, kā arī nosakām optimizācijas iespējas. Pamatojoties uz to, mēs plānošanas procesā aplūkojam dažādus risinājumu variantus un novērtējam tos galvenokārt no uzņēmējdarbības viedokļa. Mērķis ir panākt Jūsu procesu maksimālu efektivitāti un elastību. Kad tiek pieņemts lēmums par optimālo risinājumu, sākas detalizēta plānošana. Mēs detalizēti vizualizējam Jūsu nākotnes procesus, nosakām nepieciešamo budžetu un precīzu ieviešanas grafiku. Tādējādi mēs ņemam vērā ne tikai Jūsu intraloģistikas procesu pašreizējo sniegumu, bet arī to sekmes ilgtermiņā. Lai nodrošinātu, ka risinājums nezaudē savu elastību, mēs jau no paša sākuma ieplānojam Jūsu automatizētās noliktavas sistēmas paplašināšanas un pielāgošanas iespējas.


Content Automatizācijas process 2 2. solis: viena kontaktpersona visiem jautājumiem.

Realizācija un sistēmas integrācija.

Mēs kā galvenais darbuzņēmējs nodrošinām Jums personīgu kontaktpersonu, kas koordinē visus nepieciešamos darbus un vienmēr saglabā kontroli pār procesu. Izmantojot profesionālas un pārbaudītas projektu vadības metodes, šī persona nodrošina efektīvu un precīzu visu procesa posmu īstenošanu. Cieša sadarbība ar Jūsu projekta vadītāju, kā arī regulāras projekta kontroles sanāksmes, kurās piedalās visas iesaistītās personas, nodrošina optimālu informācijas apmaiņu. Tādējādi visā projekta īstenošanas laikā tiek nodrošināts augsts caurredzamības un drošības līmenis – līdz pat jūsu pabeigtās sistēmas nodošanai, kur visas sistēmas (manuālās, daļēji un pilnībā automatizētās) ir perfekti salāgotas viena ar otru un harmoniski sadarbojas.


Content Automatizācijas process 3 3. solis: serviss un atbalsts.

Vienmēr Jums līdzās.

Lai nodrošinātu, ka Jūsu automatizētā sistēma ilgstoši saglabā savu efektivitāti, arī pēc projekta pabeigšanas mēs Jums nodrošinām visaptverošu servisu un atbalstu. Turklāt mūsu unikālais un ciešais klientu servisu tīkls, kā arī atbalsta tālruņa līnija ļauj mums ātri un efektīvi sniegt Jums atbalstu vienmēr, kad tas nepieciešams. Mūsu vairāk nekā 4700 klientu servisa tehniķi profesionālā un uzticamā veidā nodrošina apkopes darbu, testu un pārbaužu veikšanu, piegādājot arī nepieciešamās rezerves daļas. Mūsu atbalsta tālruņa līnija ir pieejama visu diennakti un Jūsu vietā veic sistēmas uzraudzību. Lai Jūsu automatizētā sistēma ilgstoši darbotos ar labiem rezultātiem, mēs arī apmācām Jūsu darbiniekus, kā efektīvi un droši ekspluatēt Jūsu sistēmu.


Vairāk informācijas par mūsu servisu un atbalstu

Content STC2B1A

Noliktavā ir laiks jaunam augstākās klases izpildītājam.

Jungheinrich STC 2B1A – pasaulē jaudīgākais plauktu apkalpošanas celtnis savā klasē.
Pirmais Jungheinrich radītais sīkpreču plauktu apkalpošanas celtnis ar savā klasē labākajiem veiktspējas rādītājiem, inteliģentu enerģijas pārvaldības sistēmu un savā klasē mazāko piebraukšanas attālumu nodrošina maksimālu efektivitāti Jūsu automātiskajā sīkpreču noliktavā.

VAIRĀK INFORMĀCIJAS 

Content Automatizācijas process

Automatizācija jaunā līmenī.

Automatizēti vadītais transportlīdzeklis – augstplauktu krautņotājs EKX 516a.
Mūsu jaunākās paaudzes EKX 516a krautņotājs ļauj Jums pacelt noliktavu jaunā līmenī. Mūsu pārbaudītais augstplauktu krautņotājs EKX darbojas efektīvi, ražīgi un pārliecinoši arī kā automatizēti vadīts transportlīdzeklis. Piedāvājam arī pakāpenisku noliktavas funkciju automatizāciju, kas ļauj Jums automatizēt Jūsu noliktavā jau izmantotos augstplauktu krautņotājus.

Vairāk informācijas 

Vairāk informācijas par automatizāciju.

Iepazīstieties ar mūsu visaptverošo piedāvājumu.

Jungheinrich kā sistēmu piegādātājs
Plānošana, īstenošana, serviss un atbalsts
Automatizācijas komponenti
Automātiskās noliktavu sistēmas
Automatizēta komplektēšana un sakraušana uz paletēm

Content Automatizācijas process (3)

Noliktavas automatizācija.Kādā veidā un cik lielā mērā?

Kāpēc var būt lietderīgi automatizēt noliktavu, kas tāpat labi funkcionē? Kas veicina veikt noliktavas automatizāciju, un cik automatizācijas pakāpes pastāv? Kas būtu jāņem vērā, veicot automatizāciju, un kurām ieinteresētajām pusēm ir jāpiedalās plānošanā? Atbildes uz šiem un vēl daudziem citiem jautājumiem ir apkopotas mūsu projekta dokumentācijā. Tāpat tajā ir sniegti praktiski padomi, kā arī noliktavu automatizācijas risinājumu piemēri. 

Individuāli pielāgoti risinājumi jebkurai nozarei.

Neatkarīgi no tā, vai veidojat jaunu noliktavu vai modernizējat vai pārveidojat pastāvošu noliktavu — savas ilgās intraloģistikas pieredzes laikā esam palīdzējuši neskaitāmiem maziem, vidējiem un lieliem uzņēmumiem visā pasaulē veikt procesu automatizāciju un kā galvenais darbuzņēmējs esam atbalstījuši visa procesa laikā.

Citi automatizācijas projekti.

Iepazīstieties ar vēl citām Jungheinrich klientu atsauksmēm.

Uzzināt vairāk


Content Automatizācijas process (1)

Saskaņota horeogrāfija automātiski nodrošina panākumus.

Vairāk informācijas par Jungheinrich automatizācijas pakalpojumiem

Content Automatizācijas process (2)

Virtuozi diriģēti noliktavas procesi nav nākotnes sapnis.

Uzziniet vairāk par Jungheinrich digitalizācijas un tīkla izveidošanas pakalpojumiem

Vai Jūs interesē Jūsu noliktavas individuāli pielāgota automatizācija?

Piesakieties konsultācijai.

Sazināties ar mums

Jūsu kontaktdati

Loģistikas sistēmu pārdošana

Tālrunis

+371 67813913

Sazināties

Vai Jums ir jautājumi?