+371 67813916 Servisa tālruņa līnija Bezmaksas tālruņa numurs
Kontaktveidlapa
Informatīvais biļetens
Picture Teaser Miete

Dakšu iekrāvēju, palešu ratiņu un citu iekārtu ilgtermiņa noma

Vienalga, vai tas vajadzīgs intensīvu pasūtījumu laikā, vai pastāvīgai jūsu transportlīdzekļu parka papildināšanai — izmantojot mūsu pacēlāju ilgtermiņa nomas pakalpojumu, jūs esat elastīgi un vienmēr apgādāti ar jaunākajiem tehnoloģijas risinājumiem.

Vai vēlētos lietot vismodernākos rūpnieciskos transportlīdzekļus, tos nepērkot? Mūsu nomas modelis piedāvā iespēju ilgtermiņā nomāt pacēlājus, automātiskās vadības transportlīdzekļus un dakšu krautņotājus. Tāpat mēs nodrošinām jums piemērotus litija jonu akumulatorus visā ilgtermiņa nomas laikā. Tas ir vienkāršākais veids, kā strādāt ar transportlīdzekļiem, kas atbilst visaugstākajiem kvalitātes un drošības standartiem, tostarp ar pilnīgu izmaksu caurredzamību. Pateicoties elastīgajiem līguma nosacījumiem, jūs varat atdot nomātos transportlīdzekļus agrāk, pirms termiņa, vai nomainīt tos pret citiem modeļiem, ja mainās vajadzības. Tāpat varat gūt labumu no mūsu pilna servisa paketes, kuru mēs izveidojam individuāli — atbilstoši jūsu vajadzībām.

Kā uzticams partneris mēs izstrādāsim dakšu iekrāvēja ilgtermiņa nomas vai citu transportlīdzekļu nomas koncepciju, kas visos aspektos ir piemērota jūsu uzņēmumam.

Jūsu ieguvumi, izvēloties Jungheinrich dakšu iekrāvēju ilgtermiņa nomu:

  • Vismodernāko transportlīdzekļu izmantošana ar izdevīgiem nosacījumiem.
  • Elastīgs līgums — jūs nomājat tikai to, kas jums nepieciešams.
  • Pilna izmaksu caurredzamība, nepiesaistot pašu kapitālu.
  • Nav pārņemšanas pienākuma un nav atlikušās vērtības riska.
  • Pastāvīgs kvalitātes nodrošinājums, pateicoties individuālai pilna servisa paketei.
  • Liela plānošanas drošība, pateicoties nodrošinātajai darbības gatavībai.
  • Visaptverošs risinājums: tikai viens līgums, visi pakalpojumi no viena avota.

Elastīgs līgums un augsts pieejamības līmenis.

Palieciet elastīgi. Izmantojot mūsu dakšu krautņotāju ilgtermiņa nomu vai citas materiālu apstrādes tehnikas nomu, jūs paliekat elastīgi, saglabājot savu likviditāti. Pievilcīgi mēneša maksājumi ir pilnībā norakstāmi kā darbības izmaksa, neiespaidojot pašu kapitālu. Tie atbilst jūsu budžetam, vēlamajam līguma ilgumam, un tie paliek nemainīgi visā līguma darbības laikā.

Slepens padoms: vai mēs drīkstam ieteikt mūsu pilnīgās bezrūpības paketi? Izbaudiet individuālu pilna servisa piedāvājumu, kas sagatavots tieši jums, pamatojoties uz jūsu vajadzībām — vienkārši izvēlieties vajadzīgos moduļus: piemēram, apkopes pakalpojumus, akumulatoru apkopi, drošības pakalpojumus u. c. Lielā priekšrocība: visi pakalpojumi vienuviet, viena līguma ietvaros. Mēs rūpējamies par jūsu transporta parku — jūs rūpējaties par savu uzņēmējdarbību.

Papildus šai elastībai, svarīga ir arī plānošanas drošība. Ja izvēlaties Jungheinrich dakšu iekrāvēju ilgtermiņa nomu, mēs nodrošināsim to, ka vajadzīga tehnika ir pieejama tad, kad jums tā ir vajadzīga, jo augsta pieejamības pakāpe ir mums pašsaprotama lieta. Tas palīdzēs palielināt jūsu transporta parka ražīgumu, samazināt izmaksas, vienlaikus joprojām droši plānot darbus.

With all this flexibility, planning security is also important. If you opt for the Jungheinrich forklift long-term rental, we ensure that your trucks are available when you need them, because high availability is a matter of course for us. This allows you to increase the productivity of your fleet, reduce costs and still plan reliable at all times.

Starp citu: Jungheinrich nodrošina vienkāršu Jūsu nomātā transporta aizsardzību pret vardarbīgu bojāšanu. Jautājiet mums par mūsu izdevīgo mašīnu salaušanas vienoto likmi!

Lietotas tehnikas ilgtermiņa noma — mūsu JUNGSTARS programma.

Jūs tāpat varat ilgtermiņā nomāt lietotus Jungheinrich transportlīdzekļus — ieguldījums vides aizsardzībā ar īpaši labvēlīgiem nosacījumiem. Visi JUNGSTARS ir atjaunoti atbilstoši mūsu pieczvaigžņu kvalitātes standartam, tie ir tehniski un vizuāli nevainojami. Nav nemaz jāpiemin, ka atjaunošanas procesā tiek ievēroti visi drošības standarti, tādēļ varat paļauties uz tradicionālo Jungheinrich kvalitāti. Mēs priecāsimies par iespēju sniegt jums pilnu jūsu iespēju pārskatu.

Jums ir jautājumi par mūsu kraušanas tehnikas ilgtermiņa nomu?

Nekautrējieties prasīt mums palīdzību. Vienkārši piezvaniet mums vai aizpildiet kontaktveidlapu. Mēs izstrādāsim risinājumu, kas atbilst visām jūsu prasībām.

Sazināties ar mums

Jūsu kontaktdati

Pārdošanas nodaļā

Tālrunis

+371 67813913

Sazināties


Vienalga, vai uz vienu dienu vai vienu gadu – ja Jūs īsā laikā vēlaties atrast iekrāvēju vai palešu ratiņus, Jungheinrich būs Jūsu uzticamais partneris.

Vai Jums ir jautājumi?