+371 67813916 Servisa tālruņa līnija Bezmaksas tālruņa numurs
Kontaktveidlapa
Informatīvais biļetens
EFG BB BC
19.09.2022

Vienkārši izcila veiktspēja — Jungheinrich tirgū laiž sākuma līmeņa EFG modeļus

Izturīgi bāzes modeļi, kas paredzēti no viegliem līdz vidēji smagiem ekspluatācijas apstākļiem

Funkcionalitātes, efektivitātes un pievilcīgas cenas un veiktspējas attiecības apvienojums

Neregulāriem transportēšanas un noliktavas darbiem līdz 6500 mm pacelšanas augstumam

Jungheinrich pasaules tirgū laiž divas jaunas izturīgu elektrisko dakšu iekrāvēju sērijas. Jaunie EFG dakšu iekrāvēji ir ekonomiski izdevīgi sākuma līmeņa modeļi klasiskiem pārvadājumu un krautņošanas darbiem no 1,6 līdz 3 tonnām.

Jungheinrich paplašina pretsvara iekrāvēju klāstu ar divām jaunām EFG sērijām sākuma līmeņa segmentā. Tas nozīmē, ka no šī brīža papildus saviem labi zināmajiem lielas veiktspējas elektriskajiem dakšu iekrāvejiem uzņēmums pirmo reizi saviem klientiem piedāvās arī bāzes modeļus, kas paredzēti viegla un vidēji smaga režīma darbiem. Šie iekrāvēji var lepoties ar iespaidīgu veiktspēju, uzticamību un izturību ar mazākām iegādes izmaksām. “Ar EFG BB un BC sērijām mums ir izdevies radīt jaunu kvalitātes interpretāciju, kas var lepoties ar iespaidīgu funkcionalitāti, efektivitāti un pievilcīgu cenas un veiktspējas attiecību,” saka Jungheinrich pārdošanas direktors Kristians Erlahs (Christian Erlach). Krautņotāji, kas paredzēti neregulāram lietojumam vienas maiņas režīmā, galvenokārt ir paredzēti klientiem, kuri paļaujas uz pārbaudītu Jungheinrich kvalitāti pat sākuma līmeņa segmentā. “Ar mūsu jauno EFG sēriju apzināti izvēlamies mazu un vidēju uzņēmumu auditoriju un to konkrētās vajadzības — mazas iegādes izmaksas, ātrs piegādes laiks un uzticams pamataprīkojums," saka Erlahs.

Plašs sākuma līmeņa modeļu klāsts

EFG BB un BC sērijas dakšu iekrāvēji ir pieejami 3 un 4 riteņu versijās, un ar kravnesību līdz 3 tonnām tos var izmantot visdažādākajās ražošanas, tirdzniecības, noliktavu, darbnīcu un lauksaimniecības jomā. Modeļu klāsts aptver pilnu krautņošanas un transportēšanas uzdevumu spektru. Piemēram, manevrētspējīgais EFG BB 216k trīs riteņu dakšu iekrāvējs, pateicoties tā kompaktajam dizainam, ir īpaši piemērots elastīgai pārvietošanai slēgtās noliktavu vidēs. EFG BC četru riteņu dakšu iekrāvēji ir pieejami ar kravnesību no 1,6 līdz 3,0 tonnām. Konkrēti EFG BC 325(k)/330 modeļi ir ekonomiski izdevīga alternatīva 80 V segmenta transportlīdzekļiem, pateicoties 48 V akumulatora aprīkojumam. Tie ir piemēroti arī pielietojumiem ārpus telpām. Trīs ļoti dažādu izmēru un konstrukciju mastu tipi piedāvā piemērotu risinājumu visiem standarta pielietojumiem līdz 6500 mm pacelšanas augstumam. Masts un sānnovirzes funkcija darbojas tikai hidrauliski un tiek vadīti ar mehāniskām vadības svirām. Pastāv iespēja izmantot vienkāršus stiprinājumus ar izvēlēto papildu aprīkojumu.

Augsta veiktspēja par mazākām izmaksām

EFG BB un BC sērijas iekrāvēji tiek ražoti Jungheinrich rūpnīcā Cjinpu, Ķīnā. Šo iekrāvēju ražošanā tiek piemēroti tādi paši kvalitātes standarti kā Jungheinrich performances sērijai, ko ražo Vācijā. “Ar EFG BB un BC sērijas iekrāvējiem mūsu klienti saņem Jungheinrich kvalitāti par nepārspējamu cenu,” saka Erlahs. EFG BB un BC sērijas iekrāvēji standartā aprīkoti ar slapjā tipa disku bremzēm. Pateicoties to noslēgtajai konstrukcijai, bremzes ir īpaši noturīgas pret netīrumiem un tādējādi garantē augstu bremzēšanas jutību ar mazām apkopes prasībām. Bremzējot tiek atgūti līdz pat 30 % enerģijas, tādējādi ievērojami palielinot transportlīdzekļu ekspluatācijas laiku vienā akumulatora ciklā. Priekšējo riteņu piedziņa ar diviem motoriem un ZF pārnesumkārbu nodrošina augstu veiktspēju ar mazu enerģijas patēriņu jebkurā pielietojumā.

Moderna drošība un ergonomika

EFG BB un BC sērijas ir standartā aprīkotas ar Jungheinrich curveCONTROL drošības sistēmu, kas atkarībā no pagrieziena leņķa automātiski samazina autokrāvēja ātrumu pagrieziena laikā. Tas ievērojami samazina negadījumu risku pagriežoties, it sevišķi, strādājot ar lielām kravām. Pieci dažādi braukšanas režīmi sekmē drošu ekspluatāciju, tie pielāgoti jebkādam noliktavas iekārtojumam. Izliekts aizsargjumts, kompakti masta profili un optimizēta ķēžu un šļūteņu trase nodrošina pilnīgu redzamību visapkārt drošai darbībai. EFG BB un BC sērijas standarta aprīkojumā ietilpst Jungheinrich divu collu versijas displejs. Tas informē operatoru par akumulatora stāvokli, atlikušo darbības laiku un izvēlētajiem braukšanas režīmiem, kā arī vajadzības gadījumā sniedz izvēlētos drošības norādījumus. Grammer MSG 65 sēdeklis ir pieejams kā papildu izvēle, lai panāktu īpaši ergonomiskus darba apstākļus.

Drošība arī pēc iegādes

Jungheinrich piedāvā BB un BC sērijas elektriskos dakšu iekrāvējus gan kā atsevišķas vienības, gan kā autoparku — iegādei un nomai. Lai vienmēr nodrošinātu netraucētu ekspluatāciju, visaptverošais Jungheinrich dakšu krautņotāju servisa piedāvājums ir pieejams arī sākuma līmeņa iekravējiem. Klienti var izvēlēties savām individuālajām vajadzībām pielāgotas tehniskās apkopes un servisa paketes. Pateicoties plašajam Jungheinrich servisa tīklam, Jungheinrich lielā rezerves daļu pieejamība attiecas arī uz BB un BC sērijas elektriskajiem dakšu iekrāvējiem.

Vai Jums ir jautājumi?