+371 67813916 Servisa tālruņa līnija Bezmaksas tālruņa numurs
Kontaktveidlapa
Informatīvais biļetens
Stage Automatizēti augstplauktu krautņotāji
Automatizētās šauro eju noliktavas darba rūķis

Automatizēti augstplauktu krautņotāji

Mūsu automatizētie augstplauktu krautņotāji ir īstie darba rūķi automatizētajā šauro eju noliktavā, kuru veido arī plaukti, programmatūra un padeves sistēmas, piemēram, transportēšanas tehnika. Ideāli integrēti, mūsu automatizētie augstplauktu krautņotāji savu darbu uzticami veic 24 stundas dienā.

Maksimāls sniegums noliktavā – cauru diennakti.

Izvēloties vienu vai vairākus automatizēti vadāmos transportlīdzekļus uz augstplauktu krautņotāja bāzes, Jūs savā noliktavā ieviešat maksimālu pieejamību, efektivitāti un veiktspēju. Daudzfrekvenču vadu līnijas un grīdā iebūvēti transponderi nodrošina efektīvu orientēšanos ejās. Un, lai nodrošinātu nepārtrauktu izmantošanu 24 stundas dienā un 7 dienas nedēļā, automatizēto augstplauktu krautņotāju enerģijas apgāde iespējama arī no plaukta. 

Uz pārdomātu sērijveida transportlīdzekļu bāzes

Mūsu automatizētie augstplauktu krautņotāji ir veidoti uz mūsu sērijveida transportlīdzekļu bāzes. Šie praksē
daudzkārt pārbaudītie un savu efektivitāti pierādījušie standarta transportlīdzekļi tiek papildināti ar atbilstīgiem
automātiskajiem komponentiem. Rezultāts ir īpaši uzticami un efektīvi automatizēti vadāmi transportlīdzekļi (AVT) darbu veikšanai lielā augstumā. 

Pakāpeniska automatizācija

Jūs pakāpeniski varat automatizēt arī jau Jums piederošos manuāli vadāmos transportlīdzekļus, šādi padarot Jūsu šauro eju noliktavu
ilgtspējīgu. Daļējas automatizācijas gadījumā Jūs ar mūsu daudzkārt apbalvoto navigācijas sistēmu warehouseNAVIGATION varat panākt par 25 % lielāku pārkraušanas jaudu.
Tā atslogo Jūsu vadītājus un nodrošina precīzu piebraukšanu pie glabāšanas vietas un pareizās pozīcijas atrašanu.
Pilnīgi automātiskā režīmā automatizētais augstplauktu krautņotājs neatkarīgi pārvietojas pa noliktavas ejām un uzticami izpilda tam uzdotos transportēšanas un glabāšanas uzdevumus. 


Vai Jums ir jautājumi?