+371 67813916 Servisa tālruņa līnija Bezmaksas tālruņa numurs
Kontaktveidlapa
Informatīvais biļetens
Stage Palešu transportēšanas tehnika
Precīzi pielāgota materiālu plūsma

Palešu transportēšanas konveijeri

Precīzi pielāgota intraloģistika: optimāla palešu transportēšanas tehnika nosaka uzņēmuma iekšējās materiālu plūsmas kvalitāti, ekonomiskumu un uzticamību. Jungheinrich piedāvā moduļu tipa koncepcijas un inovatīvas tehnoloģijas, kuras precīzi atbilst Jums un Jūsu prasībām. 

Jūsu noliktavas koncepcijai atbilstoši risinājumi

To, cik efektīvi un ekonomiski darbojas Jūsu noliktava, lielā mērā nosaka arī transportēšanas tehnika. Neatkarīgi no tā, vai vēlaties optimizēt Jūsu esošo noliktavu vai izveidot pilnīgi jaunu noliktavu, Jungheinrich rīcībā ir Jūsu nolūkiem atbilstošs risinājums. Mūsu palešu transportēšanas tehniku iespējams konfigurēt tā, lai tā precīzi atbilstu Jūsu vajadzībām. Pateicoties mūsu sistēmu modulārajai uzbūvei, Jūs materiālu plūsmu varat precīzi pielāgot Jūsu prasībām un Jūsu pieejamajai platībai. 

Liela caurlaides spēja

Mūsu palešu transportēšanas konveijeru galvenais uzdevums ir Jūsu noliktavas ekonomiskuma un produktivitātes celšana. Lai to panāktu, tiek izmantoti visdažādākie komponenti. Piemēram, rullīšu, lentes vai ķēdes konveijeri, pārbīdāmie ratiņi, paceļami un grozāmi galdi vai siksnu pacēlāji. Palešu transportēšanas ātrumam sasniedzot 0,45 m/s, Jūs noliktavā varat panākt ļoti lielu caurlaides ātrumu un optimāli uzturēt Jūsu materiālu plūsmu kustībā.

Elastība un komforts

Pareizās palešu transportēšanas tehnikas izmantošana ir Jungheinrich kompetento konsultāciju un mūsu ekspertu visaptverošās procesu zinātības rezultāts. Pateicoties tam, mēs Jums varam izplānot ideāli piemērotu sistēmu. Jūsu ieguvumi: procesu līmenī Jūs iegūstat maksimālu elastību, ekonomiskumu un komfortu, ko nodrošina minimālā nepieciešamība pēc apkopes darbiem.


Vai Jums ir jautājumi?