+371 67813916 Servisa tālruņa līnija Bezmaksas tālruņa numurs
Kontaktveidlapa
Informatīvais biļetens
PI_10_2019_FP_BOI_SLH 300i
04.07.2019

Godalga “Best of Industry Award” par Jungheinrich akumulatoru lādēšanas starptehnoloģiju sistēmu SLH 300

• Piemērots risinājums svina-skābes un litija jonu akumulatoru uzlādēšanai.

• Plašs izejas jaudu mērķvērtību klāsts, kuru atbalsta dažādas izvēles opcijas un augsta efektivitātes pakāpe.

• Daudzveidīgs tīkla maiņstrāvas spriegumu un transportlīdzekļu spriegumu diapazons ar tīklošanas iespēju.

Vircburga/Hamburga. Jungheinrich akumulatoru lādēšanas sistēma SLH 300 saņēma godalgu “Best of Industry Award” kategorijā “Pielietojamā tehnoloģija”. SLH 300 pārstāv jaunu augstfrekvences akumulatoru lādētāju paaudzi, kas ir piemēroti gan svina-skābes, gan litija jonu akumulatoriem. Sava lēmuma paskaidrojumā žūrija uzsvēra starptehnoloģiju savstarpējās savienojamības un atbalsta dažādām tehnoloģijām lādēšanā svarīgumu. Saskaņā ar tās viedokli SLH 300 apvieno labāko no abiem. Jungheinrich Norderštetes ražotnē pašu izstrādātais produkts ir būtiska sastāvdaļa Jungheinrich sistēmas risinājumā, ko uzņēmums izmanto, lai nodrošinātu klientiem pilnīgu un optimizētu paketi, kura ietilpst attiecīgais transportlīdzeklis, piedziņas sistēma, akumulators un lādēšanas sistēma.

“SLH apvieno perfektu risinājumu strauji augošā litija jonu akumulatoru tirgus vajadzībām un jaunus un viedus risinājumus esošajam svina-skābes akumulatoru tirgum. Tas padara jauno SLH 300 par vēsturisku pagrieziena punktu akumulatoru lādētāju tirgū. Izmantojot komunikācijas saskarnes ar būtisku nākotnes potenciālu, lielisku energoefektivitāti un standartizētu un intuitīvu pieeju darbībai, mūsu mērķis ir pārliecināt savus klientus par Jungheinrich tehnoloģijas sniegtajām priekšrocībām,” paskaidroja Jungheinrich Produktu pārvaldības un Enerģijas uzglabāšanas un lādēšanas sistēmu izstrādes un attīstīšanas direktors Dītrihs Vāldīks (Dietrich Vahldiek).

Rūpīgi izvēlētu versiju klāsts garantē, ka ierīce nodrošina optimālo cenas un veiktspējas attiecību katram konkrētam pielietojumam — SLH 300 ir pieejams ar 15–320 A atbalstu un apkalpo daudzas transportlīdzekļu sprieguma klases un dažādu valstu sprieguma standartus. Tas piedāvā lietotājam maksimālu elastību un ir pieejams ar vairākām pārdomātām opcijām, piemēram, pilnībā grafisku displeju vai automātisku Aquamatik elektrolīta atkārtotas uzpildes kontroles ierīci. Tā ir unikāla īpatnība salīdzinājumā ar citiem līdzīgiem produktiem, proti, ierīce, kurai ir vieda elektrolīta uzpildes sistēma ar līmeņa sensoru, lai noteiktu, kad uzpildes līmenis ir pārāk zems — tad akumulatoru lādētājs raida Aquamatik signālu. Tiek uzsākta automātiska elektrolīta uzpilde, palielinot akumulatora darbmūžs un radot izdevumu ietaupījumu lietotājam.

Ir iespējams integrēt arī citas tīklošanas iespējas, piemēram, savā uzņēmumā izstrādāto telemātisko moduli, ko var izmantot tādiem uzdevumiem kā stingrai strāvas patēriņa kontrolei visā transportlīdzekļu parkā, lai optimizētu elektroenerģijas patēriņu.

Lādēšanas sistēma ir arī ļoti viegli uzstādāma un lietojama. SLH 300 ir modulāra sistēma, proti, tā ir veidota ar kaskādes moduļiem — sastāv no korpusa pamatveida un ietver attiecīgajā valstī izmantoto barošanas bloku, elektrostrāvas moduļus, displeju un citas papildu opcijas. Visas sērijas ierīces ir paredzētas piestiprināšanai pie sienas vai uzstādīšanai uz pamata. Kompaktos un vieglos akumulatoru lādētājus vat izmantot uzreiz pēc piestiprināšanas vai uzstādīšanas. Viedā darbības koncepcija nodrošina, ka ierīces ir vienkārši lietojamas, un LED statusa rādītājs ir redzams pat no lielāka attāluma.

Vai Jums ir jautājumi?