+371 67813916 Servisa tālruņa līnija Bezmaksas tālruņa numurs
Kontaktveidlapa
Informatīvais biļetens
Content Digitalizācija un savienošana tīklā (7)
Digitalizācija un savienojamība ar Jungheinrich

Diriģēti noliktavas procesi nav nākotnes sapnis.

Sāciet jau šodien.

Digitalizācija un savienošana tīklā ir loģistikas procesu efektivitātes uzlabošanai nepieciešamie instrumenti. Taču kad ir pareizais brīdis ņemt rokā diriģenta zizli? Cik daudz līdzības ar mūziku savas noliktavas darbībā saskatāt Jūs? Mēs, kā vadošais kompleksu intraloģistikas risinājumu piegādātājs, esam stingri pārliecināti, ka ikviens uzņēmums – gan pasaules mēroga, gan arī mazais vai vidējais – jau tagad var izdevīgi savienot un ideāli pārvaldīt savus procesus un tādā veidā nodrošināt savu rentabilitāti un dzīvotspēju nākotnē.

Content Digitalizācija un savienošana tīklā (5)

Četri principi ideāli diriģētai noliktavai.

Vadoties pēc šiem četriem principiem, Jūs industrijas 4.0 augļus varat baudīt jau tagad.

Content Digitalizācija + savienošana tīklā

Vienkāršība

Sistēma, kas darbojas tīklā, var būt kompleksa, tomēr tai nevajadzētu būt sarežģītai.

Ieskatoties partitūrā, simfonija var šķist neticami sarežģīta, tomēr tās atskaņojums izklausās pavisam vienkāršs. Tas pats attiecas uz Jungheinrich sniegtajiem digitalizācijas un tīkla izveidošanas pakalpojumiem. Ar mūsu vispusīgajām zināšanām par procesiem, ar mūsu rūpēm un skaidro pragmatisma izjūtu mēs Jums palīdzam stāties pretī industrijas 4.0 izaicinājumiem visa procesa laikā – no izstrādes līdz ieviešanai un ikdienas darbībai.

Daudziem mūsu klientiem Jungheinrich risinājumu vienkāršība ir viens no galvenajiem iemesliem, kādēļ viņi ir pieņēmuši lēmumu veikt lēcienu digitalizētās nākotnes virzienā. Mēs kā vadošais partneris kompleksu intraloģistikas risinājumu izstrādē esam stingri pārliecināti, ka galvenais jautājums ir nevis industrijas 4.0 nākotnes vīzija, bet gan tas, kā dažādi uzņēmumi – gan pasaules mēroga, gan arī mazie un vidējie – jau šodien var inteliģenti savienot un ideāli pārvaldīt savus procesus, lai tādā veidā nodrošinātu savu rentabilitāti un dzīvotspēju nākotnē. Lai to varētu panākt, viņiem ir nepieciešams uzticams sabiedrotais, kas spēs pastāvīgi un konsekventi sniegt konsultācijas.

Content Digitalizācija un savienošana tīklā (6)

Individualitāte

Nav tāda viena pareizā risinājuma, ir tikai Jums piemērotākais risinājums.

Neviens orķestris nelīdzinās citam, un tas pats attiecas arī uz noliktavām. Gadu desmitiem ilgā pieredze un dziļā izpratne par patieso situāciju dažādās noliktavās un nozarēs visā pasaulē mums palīdz pareizi novērtēt jūsu intraloģistikas sistēmas prasības. Līdz ar to mūsu pielāgotie IT un automatizācijas risinājumi balstās ne tikai uz mūsu izpratni par Jūsu noliktavu, bet arī par visu Jūsu vērtību ķēdi un jebkurām paredzamajām izmaiņām. Lai nodrošinātu, ka digitāli savienotās mašīnas un procesi atmaksājas ne tikai lielajiem, bet arī maziem un vidējiem uzņēmumiem, mēs izmantojam praksē pierādītas un Jūsu prasībām ideāli pielāgotas mašīnu platformas un komponentus. Mūsu iekārtu modulārā uzbūve, kā arī aparatūras un programmatūras risinājumi rūpējas par to, lai Jūsu intraloģistikas procesi būtu maksimāli elastīgi, ātri pielāgojami un vērsti uz nākotni.

Content Digitalizācija un savienošana tīklā (2)

Automatizācija

Automatizācija ir inovācija, kas atmaksājas.

Daļēji vai pilnībā automatizēta tehnika piedāvā milzīgu potenciālu procesu laika un drošības optimizācijai, elastības uzlabošanai un kļūmju novēršanai. It īpaši mūsdienu apstākļos, kad liela nozīme ir individualizācijai un kad aizvien ātrāk un par zemākām izmaksām ir nepieciešams transportēt arvien mazākas preču partijas, Jūsu intraloģistikas procesu efektivitāte nosaka Jūsu konkurētspēju.

Tomēr ne katrs automatizācijas risinājums automātiski atmaksājas. Panākumu līmenis ir atkarīgs no Jūsu mērķu sasniegšanai piemērotākā automatizācijas līmeņa, tāpēc mēs vispirms analizējam Jūsu individuālās prasības un nodrošinām saskanīgu mijiedarbību starp Jūsu noliktavas manuālajām, daļēji un pilnībā automatizētajām darba zonām. Būtiski ir arī tas, lai Jūsu risinājums nepieciešamības gadījumā būtu ātri un elastīgi pielāgojams, piemēram, sezonālā pieprasījuma pieauguma laikā vai pieprasījuma svārstību gadījumā, kā arī ja nepieciešams pielāgoties jauniem izaicinājumiem.

Šobrīd mūsu automatizācijas ansambli veido automatizēti vadītas transporta sistēmas un transportēšanas tehnika, automatizētas sīkpreču un palešu noliktavas, kā arī mūsu progresīvi saderīgā noliktavu pārvaldības sistēma Jungheinrich WMS, kas ir galvenais ritma noteicējs. Mēs kā galvenais darbuzņēmējs ne tikai sniedzam atbalstu visa procesa laikā, bet arī esam gatavi palīdzēt pēc projekta pabeigšanas, nodrošinot vispusīgu profesionālo servisu un atbalstu.

Vairāk informācijas par Jungheinrich sniegtajiem automatizācijas pakalpojumiem

Tikai trīs soļi līdz individuāli pielāgotam automatizācijas risinājumam

Vairāk informācijas

Content Digitalizācija un savienošana tīklā (3)

Viss no viena pakalpojumu sniedzēja

Jaunam skaņdarbam ir nepieciešams ļoti pieredzējis diriģents.

Mēs kā Jūsu uzticamais partneris, ko raksturo pieredze un tālredzība, paši varam nodrošināt visas Jūsu noliktavas digitalizācijai un savienošanai tīklā nepieciešamās funkcijas. Jūsu personīgā Jungheinrich kontaktpersona koordinēs visus nepieciešamos procesus un vienmēr domās arī par kopējo ainu. Mēs būsim kopā ar Jums no plānošanas procesa sākuma līdz ekspluatācijas uzsākšanas brīdim un pat pēc tam, nodrošinot ļoti plašu klientu apkalpošanas tīklu visā pasaulē, kā arī visaptverošu servisu un atbalstu. Mēs kā vadošais kompleksu sistēmu piegādātājs plānojam, izstrādājam un uzraugām Jūsu noliktavu sistēmas un rūpējamies, lai tās vienmēr atbilstu jaunākajām tehnikas prasībām. Mēs pētām un mācāmies izprast procesus un funkcijas, kā arī nepārtraukti optimizējam to mijiedarbību – tāpat kā to darītu diriģents. Šeit palīdz inteliģentā sistēma Jungheinrich WMS, kas digitāli nosaka ritmu visiem procesiem.

Content Digitalizācija un savienošana tīklā (6)

Ritma noteicējs: Jungheinrich WMS.

Efektīva saskarne visu darbības jomu savienošanai.

Jūsu digitalizētajā un tīklā savienotajā noliktavā ritmu nosaka Jungheinrich WMS. Šī neatkarīgā un uzticamā programmatūra pārvalda, kontrolē un optimizē Jūsu noliktavu, nodrošinot ilglaicīgi efektīvu un vienkāršu procesu norisi. Noteicošais kritērijs šajā procesā ir uzticamība. Tādēļ Jungheinrich WMS ir rūpīgi pārdomāta platforma, kas tiek pastāvīgi uzlabota, vienmēr ir savietojama ar jaunākajiem risinājumiem un aug kopā ar Jūsu tirgus prasībām. Pateicoties modulārajai uzbūvei, to var lieliski pielāgot individuālām vajadzībām, kā arī tā elastīgi pielāgojas tālākajām izmaiņām. Tā būtībā darbojas tāpat kā diriģents, kas vienmēr rūpējas par orķestra labskanību. Jau vairāk nekā 150 dažādu nozaru uzņēmumi visā pasaulē izbauda priekšrocības, ko sniedz Jungheinrich WMS nodrošinātā noliktavas procesu efektivitāte. Lai atvieglotu digitālās pārvaldības uzsākšanu mazajām un vidējām noliktavām, mēs piedāvājam Jungheinrich WMS 2. sēriju, kas aptver praksē pārbaudītus un standartizētus procesus.

Vairāk informācijas par Jungheinrich WMS

Tādā veidā Jungheinrich WMS rūpējas par saskaņotu procesu norisi noliktavā.

Content Digitalizācija un savienošana tīklā (7)

Jungheinrich WMS

Noliktavas pārvaldības sistēma, mūsu Jungheinrich WMSnosaka ritmu digitālā un tīklā savienotā noliktavā. Šī uzticamā programmatūra rūpīgi pārlūko, kas, kur, kādā daudzumā un kādā kvalitātē tiek uzglabāts. Tā nodrošina visus procesus no preču ienākšanas noliktavā līdz to izsniegšanai un rūpējas par vienkāršu un efektīvu procesu norisi.

Pārvaldības procesi

Noliktavas orķestrī Jungheinrich WMS integrētie pārvaldības procesi spēlē izšķirošu lomu no preces ienākšanas noliktavā līdz tās izsniegšanai. Tie pārvalda, regulē un optimizē jūsu noliktavas darbu, ilgtermiņā nodrošinot efektīvu un vienkāršu darba procesu norisi. Turklāt tie ir optimāli pielāgoti jūsu vajadzībām.

Preču saņemšana

Preču saņemšana noliktavā ietver tādus procesus kā pieņemšanu, atdalīšanu, kvalitātes pārbaudi un, visbeidzot, ievietošanu noliktavā. Par ideālu noliktavas orķestra saspēli preču pieņemšanas brīdī rūpējas ne tikai sistēma Jungheinrich WMS,bet arī tādi aparatūras komponenti kā rokas skeneris,printeris, datu pārraides termināļi un mobilās darbavietas.

Uzglabāšana noliktavā

Izmantojot sistēmu Jungheinrich WMS, visas noliktavas vienības, sākot no plauktiem un iekrāvējiem līdz pilnībā automatizētām sistēmām vai datu pārraides ierīcēm, tiek inteliģenti savienotas un centralizēti koordinētas. Jungheinrich kā galvenais darbuzņēmējs nodrošina savstarpēji salāgotu procesu norisi.

Preču izsniegšana

Preču izsniegšana ietver tādus procesus kā komplektēšanu, izkraušanu no noliktavas, apvienošanu, iepakošanu un iekraušanu transportlīdzekļos. Jungheinrich WMS nodrošina pilnīgu procesu koordināciju un atkarībā no Jūsu noliktavas aprīkojuma konfigurē ideālo darba plūsmu.

Content Digitalizācija un savienošana tīklā

Procesu izdevīga savienošana un perfekta diriģēšana.

Mūsdienās digitalizācija un savienošana tīklā daudzās jomās jau ir ikdienišķa parādība. Mēs kā speciālisti ar 60 gadu pieredzi intraloģistikas jomā zinām, ka digitalizācijai un savienošanai tīklā ir primārā loma Jūsu noliktavā. Automatizācija kļūst par vienu no galvenajām tehnoloģijām. To apgalvo mūsu Bensheimas filiāles Loģistikas sistēmu nodaļas vadītājs Hermanis Ammermans (Hermann Ammermann).

Produkta īpašības

Jaunā EKX paaudze augsto plauktu apkalpošanai.

 


Sazināties ar mums

Jūsu kontaktdati

Loģistikas sistēmu pārdošana

Tālrunis

+371 67813913

Sazināties

Vai Jums ir jautājumi?