+371 67813916 Servisa tālruņa līnija Bezmaksas tālruņa numurs
Kontaktveidlapa
Informatīvais biļetens
Stage Cilvēku aizsardzība 2
Droši uz priekšu

Cilvēku aizsardzība

Cilvēku aizsardzība ir mūsu prioritāte. Mēs piedāvājam dažādas iekrāvēju opcijas, kuras Jūsu darbiniekus optimāli pasargā no sadursmēm ar iekrāvējiem un no citiem negadījumiem. Turklāt mūsu ergonomiskajā iekrāvēju dizainā atspoguļojas rūpes par Jūsu darbinieku ilgstošu atslogošanu un veselību.

Content Cilvēku aizsardzība 1

Jungheinrich personu atpazīšanas sistēma

Lai viss būtu pārredzami.

Atpakaļgaitas kamera ar personu atpazīšanas funkciju ir inteliģenta palīgsistēma, kura novērš sadursmes starp cilvēkiem un iekrāvējiem. Braucot atpakaļgaitā, sistēma ar stereo kameru palīdzību skenē bīstamo zonu un spēj atpazīt ne vien šķēršļus, bet spēj atšķirt cilvēku no priekšmeta. Tiklīdz iekrāvēja tiešā tuvumā zonā aiz iekrāvēja atrodas cilvēks, sistēma aktivizē gan vizuālus gan skaņas brīdinājuma signālus. Tādējādi vadītājam viss vienmēr ir pārskatāmi, un viņš var laikus reaģēt.

Jūsu kā klienta ieguvums:

  • Negadījumu ar personu traumām novēršana
  • Vadītāja atslogošana
  • Vienkārša uzstādīšana, turklāt nav nepieciešama apkope

Sazinieties ar mums!

Cilvēku aizsardzība

Vadītāju apmācība

Nekvalificēti vadītāji bieži veic nekvalificētu darbu. Īpaši tad, ja notiek negadījums, tas var kļūt dārgi un izraisīt nopietnas sekas. Jungheinrich var jūs droši pasargāt.

Piedāvājot vadītāju apmācību, kas pilnībā atbilst Vācijas Sociālās nelaimes gadījumu apdrošināšanas principa 308-001 un apdrošināšanas noteikumu 68. panta prasībām. Ar vadītāju apmācību, kuru papildus ir sertificējusi Šveices sertifikācijas sabiedrība SGS (Société Générale de Surveillance).
Vārdu sakot, ar vadītāju apmācību, kura vadītājiem un uzņēmējiem sniedz maksimālu drošību.

Iegūstiet informāciju par mūsu vadītāju apmācību.

Pamatapmācība

Ar mums Jūs brauksiet droši

Vadītājs, kurš ir apmācīts saskaņā ar nozares apvienības vadlīnijām, palīdz palielināt darba drošību un savu iekrāvēju izmanto lietderīgāk. Ejot kvalificētas apmācības ceļu un ievērojot visas vadlīnijas un noteikumus, Jungheinrich vadītāju apmācība aizved tieši līdz vadītāja apliecībai.
Informāciju par mūsu vadītāju apmācību saturu un kursu datumiem jautājiet Jūsu filiālē.
Jungheinrich vadītāju apmācības notiek mūsu filiālē vai – pēc izvēles – Jūsu uzņēmumā.

Komplektētāju vadīšanas apmācība

Šīs apmācības laikā tiek attīstītas prasmes vadīt tikai horizontālos komplektētājus.

Šauro eju tehnikas vadīšanas apmācība

Šīs apmācības laikā tiek attīstītas prasmes vadīt šauro eju tehniku, un saskaņā ar Vācijas Sociālās nelaimes gadījumu apdrošināšanas principu 308-001 tā atbilst 2. līmenim. Obligāts priekšnoteikums ir 1. līmeņa vadītāja apliecība.

Drošības apmācības

Ik pa laikam kļūdas mēdz pieļaut arī pieredzes bagāti iekrāvēju vadītāji. Turklāt saskaņā ar nozares apvienības noteikumiem (Vācijas Sociālās nelaimes gadījumu apdrošināšanas 1. noteikumu 4. pants) reizi gadā nepieciešams veikt instruktāžu. Šim dalībnieku lokam mēs piedāvājam speciāli pielāgotus kvalifikācijas celšanas kursus. Ar praktisku ievirzi tiek atsvaidzinātas zināšanas un doti vērtīgi norādījumi drošības uzlabošanai.
 

Papildu informāciju par mūsu produktiem cilvēku aizsardzībai Jūs atradīsit šeit:

Sazinieties ar mums, lai saņemtu individuālu piedāvājumu:

Sazināties ar mums

Jūsu kontaktdati

Tālrunis

+371 67813913

Sazināties

Vai Jums ir jautājumi?