+371 67813916 Servisa tālruņa līnija Bezmaksas tālruņa numurs
Kontaktveidlapa
Informatīvais biļetens
Stage Akumulatori un lādētāji
Vienmēr uzlādēti un darba gatavībā

Enerģijas pārvaldība

Akumulatoru serviss, rezerves akumulatori un lādētāju serviss: Jungheinrich nodrošina Jūsu noliktavā esošo elektrisko iekrāvēju pilnu servisu. Tā Jūsu noliktavas loģistika ilgstoši un nepārtraukti ir kustībā.

Lai saimniekošana noliktavā būtu ekonomiski izdevīga, elektriskajiem iekrāvējiem pastāvīgi jāatrodas zem strāvas. Mēs šim nolūkam piedāvājam visaptverošu servisa paketi Jūsu tehnikas parka elektrifikācijai: no rezerves akumulatoru un nomas akumulatoru piegādes un kopšanas ieteikumu sniegšanas līdz akumulatoru stāvokļa pārbaudēm un akumulatoru apkopei. Jungheinrich lādētāju serviss gādā par Jūsu lādētāju darbības pārbaudi un nodrošināšanu, lai Jūsu akumulatori netiktu bojāti uzlādes ciklu laikā un saglabātu savu darbspēju arī ilgtermiņā.

Jūsu ieguvumi:

  • Ražotāja kompetence
  • Pagarināts Jūsu akumulatoru un lādētāju darbmūžs
  • Palielināta Jūsu iekrāvēju drošība un veiktspēja

Lādētāju serviss

Vai arī Jūs labprātāk izvēlaties drošu ceļu?
Tādā gadījumā mūsu serviss Jūsu akumulatoru lādētāju drošībai ir tas, ko meklējat!

Ar mūsu drošības servisu Jūs attiecībā uz negadījumu novēršanas noteikumu un citu profesionālo apvienību noteikumu (piem., DGUV noteikumu Nr. 68) ievērošanu vienmēr būsiet uz droša ceļa. Jo mēs līdzās tehniskajai uzraudzībai veicam arī pārbaužu grafiku un visu ar tiem saistīto darbu uzraudzību un izpildi.
Izmantojiet priekšrocības, ko sniedz mūsu darbības pārbaude atbilstoši DGUV noteikumiem Nr. 3 un VDE 0701/02:

  • Maksimāla drošība visiem lietotājiem.
  • Visu noteikumu precīza ievērošana.
  • Ilgstoša investīciju drošība iekrāvējam, akumulatoram un lādētājam.
  • Pārbaudi apliecinoša uzlīme.
  • Detalizēts pārbaudes ziņojums.

Pie mums Jūs atradīsit Jūsu akumulatoram atbilstošo lādētāju.

Uzzināt vairāk


Akumulatoru serviss

Lai saglabātu ilgstoši nemainīgu jaudu, nepieciešams pareizais enerģijas piegādātājs. Ar mums Jūs vienmēr esat uz drošā ceļa. Pie mums Jūs esat labās rokās neatkarīgi no tā, vai Jums nepieciešams rezerves vai nomas akumulators, vai arī Jums ir jautājumi par to kopšanu. Mēs Jums varam piedāvāt atbilstošākos produktus: gan akumulatora stāvokļa pārbaudi, gan akumulatora tīrīšanu, gan regulāru akumulatora apkopi.

Elektromobilitātes jomā Jungheinrich ir pionieris. Pārliecinieties par mūsu akumulatoru augsto kvalitāti un izcilo sniegumu savām acīm.

Uzzināt vairāk


Content Enerģijas pārvaldība

Energoefektivitātes konsultācijas Jūsu uzņēmumā

Pēc Jūsu izvēles kāds no mūsu kvalificētajiem speciālistiem Jums sagatavos Jūsu prasībām optimāli pielāgotu energoefektivitātes koncepciju. 

Lai Jūsu tehnikas parks vienkārši un efektīvi pārietu uz mūsu litija jonu akumulatoriem un lādēšanas tehniku, pēc Jūsu izvēles kāds no mūsu energoefektivitātes speciālistiem Jūsu uzņēmumā sniegs visaptverošas konsultācijas par energoefektivitāti. Līdzās eksistējošo sistēmu un procesu pašreizējās situācijas analīzei konsultācijas ietver arī energoefektivitātes profilu un lādēšanas koncepciju izstrādi Jūsu kopējās energobilances optimizācijai. 


Individuālas konsultācijas

Plānošana, projektēšana un realizācija: mūsu specializētie konsultanti ir Jūsu rīcībā arī visās realizācijas fāzēs. Proti, no atsevišķa iekrāvēja modifikācijas līdz pat vesela tehnikas parka pārveidošanai tā, lai varētu veikt uzlādi, arī strādājot vairākās maiņās. Mēs Jums piedāvājam individuālu risinājumu. Iegūstiet no mūsu litija jonu tehnoloģijas apvienotās jaudas arī Jūs. Pārliecinieties paši. 

Mēs Jūs labprāt konsultēsim.


Sazināties ar mums

Jūsu kontaktdati

Servisa nodaļā

Tālrunis

+371 67813916

Sazināties


Vai Jums ir jautājumi?