+371 67813916 Servisa tālruņa līnija Bezmaksas tālruņa numurs
Kontaktveidlapa
Informatīvais biļetens
Stage Loģistikas sistēmas
Vienalga kur, vienalga kad – vienmēr gatavībā

Loģistikas sistēmas

Jungheinrich apvieno ražotāja kompetenci un vienotu sistēmu piegādātāja pieredzi un zināšanas. No plānošanas un realizācijas līdz mūsu klientu servisa darbinieku nodrošinātam servisam un atbalstam: mēs to paveiksim! 

Esam Jūsu rīcībā – visu diennakti!

Ja kāds traucējums ierobežo Jūsu iekārtas darbspēju, mēs nekavējoties esam klāt. Mēs sniedzam uzticamu atbalstu un tādējādi nodrošinām iekārtas pieejamību. Mūsu programmatūru ekspertiem no centrālā atbalsta dienesta ir ilggadēja pieredze, un viņi Jums palīdz problēmu atrisināt attālināti. Ja tas tomēr kādreiz nav iespējams, pie Jums iespējami drīz ierodas kāds no mūsu kvalificētajiem klientu servisa tehniķiem. To mēs panākam, pateicoties mūsu blīvajam, globālajam servisu tīklam. Mūsu augstie kvalitātes standarti, protams, ir vienlīdz spēkā visā pasaulē. Tā Jūs varat būt droši, ka Jūsu loģistikas sistēmas dīkstāves laiks tiek saīsināts līdz absolūtam minimumam. 

Content Loģistikas sistēmas

Mūsu izstrādājumu klāsta īss pārskats

Klientu vēlmēm un vajadzībām precīzi pielāgoti servisa un atbalsta pakalpojumi

Pateicoties ciešajai saiknei starp centrālo atbalsta dienesta palīdzības tālruni ar programmatūrām un vadības tehniku saistītos jautājumos un servisu, kas tiek veikts pie Jums uz vietas, mēs garantējam augstu sistēmas pieejamību un netraucētu Jūsu loģistikas sistēmas darbību. Jūs pilnībā koncentrējaties uz sava uzņēmuma komercdarbību – mēs parūpējamies par Jūsu sistēmu. 

Loģistikas sistēmu servisa un atbalsta dienesta priekšrocību pārskats:

  • Augsta procesu drošība – nodrošinot iekārtu pieejamību.
  • Maksimāla drošība un caurspīdīgums attiecībā uz izmaksām – pateicoties individuāliem servisa un atbalsta piedāvājumiem.
  • Maksimāla laika ekonomija – ar Jūsu loģistikas sistēmu saistītos jautājumos komunicējot tikai ar vienu kontaktpersonu.
  • Pagarināts Jūsu sistēmas darbmūžs – nodrošinot Jūsu sistēmas regulāru apkopi un pārbaudi.
  • Palielināta veiktspēja – veltot vairāk laika Jūsu pamatdarbībai. 

Loģistikas sistēmu serviss

Vienmēr drošībā – ar mūsu loģistikas sistēmu servisu

Mēs jebkad un jebkur iespējami īsā laikā rūpējamies par to, lai Jūsu loģistikas iekārtas un mašīnas nodrošinātu netraucētu Jūsu loģistikas sistēmas darbību.

Mūsu serviss ietver šādus pakalpojumus:

Visi šie pakalpojumi ir pielāgojami katram klientam individuāli.

Mēs Jūs labprāt konsultēsim. Vienojieties par tikšanās datumu!


Loģistikas sistēmu atbalsts

Content Loģistikas sistēmas (1)

Vienmēr Jūsu rīcībā – mūsu diennakts atbalsts loģistikas sistēmu lietotājiem

Mūsu atbalsta daļas darbinieki ir pirmās kontaktpersonas, pie kurām Jūs vēršaties, ja Jūsu loģistikas sistēmas darbībā radies traucējums vai Jums ir vispārīgi ar to saistīti jautājumi. Šajā daļā strādā vienīgi darbinieki ar ilggadēju darba pieredzi, kuri lielāko daļu Jūsu pieprasījumu vairumā gadījumu spēj atrisināt, izmantojot attālināto piekļuvi Jūsu sistēmai. Ja tas tomēr nav iespējams, mūsu atbalsta daļas darbinieki nekavējoties sazinās ar vietējo klientu servisa tehniķi, jo mūsu uzņēmumā serviss un atbalsta dienests darbojas roku rokā.
Uz svarīgiem atbalsta dienestam adresētiem jautājumiem mēs parasti reaģējam dažu minūšu laikā, bet ne vēlāk kā stundas laikā. Tādējādi mēs samazinām Jūsu uzņēmuma dīkstāvju risku un nodrošinām maksimālu Jūsu sistēmas veiktspēju 365 dienas gadā. 

Mūsu atbalsta dienests palīdzēs Jums šādos jautājumos:

Content Loģistikas sistēmas Karte
Service_Technician_Action

Globālais Jungheinrich tīkls – Jums pieejams vienmēr un visur.

Ik dienu vairāk nekā 4800 pieredzējuši Jungheinrich klientu servisa tehniķi un kopumā vairāk nekā 6300 darbinieki no mūsu pēcpārdošanas nodaļām visā pasaulē gādā par to, lai Jūsu loģistikas uzņēmums darbotos droši un netraucēti. Lai to nodrošinātu, mēs savu ražotāja kompetenci balstām uz modernākajiem diagnostikas rīkiem un augstu rezerves daļu pieejamību. 


Mēs Jūs labprāt konsultēsim. Vienojieties par tikšanās datumu!

Vai Jums ir jautājumi?