+371 67813916 Servisa tālruņa līnija Bezmaksas tālruņa numurs
Kontaktveidlapa
Informatīvais biļetens
Stage Rental Fleet Management
Maksimāla drošība. Minimālas izmaksas.

Īrēt autoparku

Mūsu atbilde tehnikas parku lietotāju prasībām. Izbaudiet elastību, lielāku drošību un caurspīdīgumu, vienlaikus samazinot izmaksas.

Laiki mainās.

Mēs Jums pielāgojamies.

Kā iekrāvēju parka apsaimniekotājam Jums jāspēj elastīgi reaģēt uz visiem ietekmes faktoriem – gan tehnoloģiju, procesu vai konjunktūras ierosinātiem, gan īslaicīgiem, gan attiecīgajā valstī specifiskiem. Šim nolūkam mēs esam radījuši Jungheinrich Rental Fleet Management.
Ar optimizētu tehnikas parku mēs Jūs sagatavojam darba ikdienai. Pieprasījuma maksimums tiek prognozēts jau iepriekš un laikus apmierināts ar papildu mašīnām. Pēkšņi palielinoties pieprasījumam, mēs Jums īsā laikā piegādājam papildu iekrāvējus. Kad iekrāvēji vairs nav nepieciešami, mēs tos atkal pieņemam atpakaļ. Tā Jūs izvairāties no liekām tehnikas vienībām. Neskatoties uz samazināto tehnikas parku, mēs Jums garantējam maksimālu pieejamību.

Tieši tas, kas Jums nepieciešams.

Mēs to darām Jūsu labā.

Individuāli risinājumi Jūsu tehnikas parka pārvaldībai – tai skaitā optimizācija, serviss un aizvietošana – ar fiksētu maksu par vienu transportlīdzekli.
Uz mūsu izmantojuma analīžu bāzes mēs atlasām Jūsu uzdevumiem ideāli piemērotos iekrāvējus. Kādas kravas un pa kādiem ceļiem paredzēts transportēt? Kādu veidu plauktus Jūs izmantojat, un cik tie ir piemēroti? Vai Jūsu uzlādes stacijas ir pareizi aprīkotas? Kurās vietās pastāv optimizācijas iespējas? Visus uz attiecīgo vietu attiecināmos rezultātus mēs apkopojam Jums saprotamā formā. Mūsu pieredze darbā ar visdažādāko nozaru pārstāvjiem pierāda, ka tā Jūs varat aiztaupīt vidēji 10 procentus no līdzšinējā tehnikas parka. Līguma darbības laikā mūsu RFM speciālisti rūpējas par pastāvīgu tehnikas parka optimizāciju. Tie Jūsu uzņēmumā regulāri veic Jūsu tehnikas parka pārbaudes, kontrolējot parka noslodzi un specifikāciju. Nepiemērotie transportlīdzekļi tiek nomainīti, un to skaits tiek pielāgots pārkraušanas apjomam. Ja Jūs kādu filiāli slēdzat, mēs vairs nevajadzīgos iekrāvējus un palešu ratiņus pieņemam atpakaļ.

Tas, ko Jūs jau sen gribējāt zināt.

Mēs Jums to parādām.

Mēs Jums sniedzam precīzu pārskatu par Jūsu tehnikas parka stāvokli un noslodzi – gan reģionālā, gan valsts, gan starptautiskā mērogā. Tā ātri vien ir skaidri saskatāms optimizācijas potenciāls.

Sākumā: vietas analīze

Mūsu komanda nosaka konkrētajā filiālē izmantotā tehnikas parka lielumu, veidu un vecumu, pārbauda Jūsu procesus, kā arī katra atsevišķā transportlīdzekļa noslodzi un sagatavo datus grafiskā veidā. Mūsu tehnikas parka uzskaites un analīzes rīki sniedz iespēju veikt Jūsu datu vienkāršu uzskaiti un vizualizāciju. Drīz vien ir redzams, kur pastāv optimizācijas iespējas. Visu to mēs fiksējam visaptverošā dokumentācijā.

Izmaksām pa pēdām

Mūsu vietas analīzes bieži vien uzrāda ne vien nepiemērotus vai liekus transportlīdzekļus, bet arī augstus administratīvos izdevumus. Uzticot Jūsu tehnikas parka pārvaldību mums, Jūs šīs izmaksas varat būtiski samazināt. Tā iespējams ietaupīt gandrīz 50 procentus no iekšējiem izdevumiem. Jūsu darbinieki tiek atslogoti, un viņi ir pieejami citu uzdevumu veikšanai. Turklāt mēs Jums norādām, cik lielā mērā apkopes, remonti un ļaunprātīgi nodarīti bojājumi Jums sit pa kabatu.

Vairāk datu – vairāk iespēju

Mūsu telemetrijas risinājumi sevi ir pierādījuši kā papildu rīkus tehnikas parku pārvaldībai. Tās ir uz tīmekli balstītas informācijas sistēmas visdažādāko transportlīdzekļu tipu datu analītiskai apkopošanai, novērošanai un izvērtēšanai – gan visās Jūsu filiālēs, gan starptautiskā mērogā. Mūsu informācijas paneļos šie iekrāvēju tehniskie dati tiek apvienoti ar saimnieciskās darbības rādītājiem. Tā Jūs panākat pilnīgu Jūsu tehnikas parka caurspīdīgumu un uz savas ādas izbaudāt mūsu RFM modeļa panākumus.

Vai Jums ir jautājumi?