+371 67813916 Servisa tālruņa līnija Bezmaksas tālruņa numurs
Kontaktveidlapa
Informatīvais biļetens
Stage Service There for you Campaign 2020
Serviss, kuram jūs vienmēr varat uzticēties

Lai kāds būtu jūsu izaicinājums, mēs vienmēr būsim jums līdzās.

Jūs vienmēr varat paļauties uz Jungheinrich servisa komandu. Neatkarīgi no situācijas vai izaicinājuma, ar kuru jūs un jūsu darbība pašlaik varētu saskarties, mēs vienmēr būsim jums līdzās.

Mūsu vadošie iekšējās loģistikas risinājumi nosaka standartus mūsu nozarē, un tādu pašu kvalitāti un inovācijas atspoguļo arī mūsu vēlme nodrošināt efektīvu klientu atbalstu. Mūsu Jungheinrich servisa ekspertu komanda ir pieejama visu diennakti un visās situācijās.

Mūsu pašreizējie izaicinājumi

Lai gan iekšējās loģistikas procesi kļūst arvien sarežģītāki un izaicinošāki, pastāv viena noteikta vērtība, uz kuru jūs vienmēr varat paļauties: Jungheinrich klientu apkalpošanas dienesta, atbalsta un rezerves daļu loģistikas komandas darbības efektivitāte. Mēs aktīvi iesaistāmies, novēršot iespējamās problēmas pirms to rašanās. Mūsu pielāgotie pakalpojumi, drošības un apmācību risinājumi, kā arī oriģinālo rezerves daļu piegāde visā pasaulē nodrošina jūsu spēju saglabāt nemainīgi augstu darbības drošības un pieejamības līmeni.

Esam pierādījuši savu izturību pašreizējās pandēmijas apstākļos un saglabājuši gatavību palīdzēt saviem klientiem, veicot visus nepieciešamos piesardzības pasākumus attiecīgajā situācijā. Esam stingri apņēmušies sniegt jums atbalstu, tāpēc neatkarīgi no jūsu atrašanās vietas un diennakts laika mēs vienmēr būsim jums līdzās. Jungheinrich servisa un atbalsta komanda vienmēr ir pieejama, un mūsu augstākās klases serviss, atbalsts un rezerves daļas nodrošina jūsu spēju darboties un sniegt pakalpojumus 24 stundas diennaktī 7 dienas nedēļā.  

Jūs parūpējieties par savu darbību, un mēs paveiksim pārējo.

Picture There for you

Pakalpojumi.

Mērķis - atstāt dīkstāvi pagātnē.

Jungheinrich serviss piedāvā virkni tādu remonta un tehniskās apkopes risinājumu, lai jūs varētu veikt savu darbību 24 stundas diennaktī 7 dienas nedēļā neatkarīgi no tā, vai jums pieder liels transportlīdzekļu un loģistikas aprīkojuma parks vai tikai viens autoiekrāvējs, uz kuru jūs ikdienā paļaujaties.

Ja radīsies kāda problēma, mūsu pieredzējušo inženieru komanda vienmēr būs līdzās,

lai nodrošinātu profesionālas zināšanas un praktisku problēmu risināšanu, kas palīdzēs ātri novērst kļūdas, tajā pašā laikā ievērojot sociālo distancēšanos no jums un jūsu personāla.

Visiem mūsu tehniskajiem darbiniekiem ir pieejami nepieciešamie individuālie aizsardzības līdzekļi, piemēram, maskas, cimdi un higiēniskās salvetes, un tāpēc viņi var veikt normālu darbību. Tā kā mēs krīzes laikā spējām nodrošināt pastāvīgu tehnisko darbinieku pieejamību, Jungheinrich tika atzīts par klientiem svarīgu sistēmu, un tā tas būs arī nākotnē.

Servisa produktu pakas

Mūsu modulārais pakalpojumu portfelis ļauj jums izlemt, kurus mūsu pakalpojumus jūs vēlaties izmantot.
Jūs varat izvēlēties kādu no daudzpakāpju apkopes vai pilna servisa pakām, kas piedāvā vēl lielāku atbalstu.

Mūsu visaptverošā atbalsta pakas var ietvert sekojošus pakalpojumus:

iekrāvēju remonta serviss
drošības serviss
apkopes serviss
hidrauliskās eļļas serviss
akumulatoru serviss
lādētāju serviss
riepu serviss

Galvenās pakalpojumu priekšrocības:

•    Nepārtraukta autoparka pieejamība un augsts drošības līmenis.
•    Drošības un izmaksu pārredzamības plānošana, izmantojot fiksētus ikmēneša maksājumus.
•    Plašs līgumu iespēju klāsts.
•    Individuāla jūsu autoparka tehniskās apkopes plānošana.
•    Uz partnerības pamatiem bāzēta cieša sadarbība.

Picture There for you 2 (1)

Atbalsts.

Materiālu apstrādes aprīkojums ir vitāli svarīgs jūsu darbībai, un Jungheinrich veiks visu nepieciešamo, lai palīdzētu jums nodrošināt maksimālu darbspēju.

Ātri risinājumi ir svarīgi, ja rodas kāda kļūme, un mums ir personāls, kas gatavs steidzami rīkoties. Mēs varam piedāvāt ne tikai komandu ar ātras rīcības spēju, bet arī savu jauno servisa lietotni Call4Service, kas palīdzēs jums ietaupīt dārgo laiku, lai jūs varētu no mobilās ierīces tieši sazināties ar mūsu klientu apkalpošanas komandu 24 stundas diennaktī 7 dienas nedēļā. Šī ir būtiska tehnoloģija, kas vairos jūsu pieredzi un uzlabos spēju rīkoties, it īpaši, ja strādājat attālināti, jo šī lietotne sniegs jums iespēju veikt pakalpojumu pieprasījumu jebkurā vietā un laikā.

Call4Service galvenās priekšrocības:

•    laika ietaupīšana
•    elastīgas un uzskatāmas funkcijas
•    lielāka pārredzamība attiecībā uz jūsu pakalpojumu pieprasījumu pašreizējo statusu
•    ātri un ērti lietojama

Kas un kad jums ir nepieciešams? - pastāstiet to mums ar lietotnes palīdzību.

Visu informāciju par jūsu aprīkojumu var atrast lietotnē, nodrošinot vieglas identifikācijas iespēju. Jūs varat norādīt datumu un laiku. Ir iespējams pievienot arī fotogrāfijas. Pēc pieprasījuma nosūtīšanas jūs saņemsiet apstiprinājumu pa e-pastu. Šis ir laika ziņā ļoti efektīvs veids, kā apstrādāt jūsu pieprasījumus. Jūs varēsiet izvairīties no ilgu tālruņa zvanu veikšanas, un mēs saņemsim visu nepieciešamo informāciju.

Picture There for you 4

Rezerves daļas.

Mūsu darbinieki 365 dienas gadā dara visu iespējamo, lai ātri un droši piegādātu jums oriģinālās Jungheinrich rezerves daļas visā pasaulē.

Mums ir rezerves daļu noliktavas, kas atrodas visā pasaulē, lai nodrošinātu, ka mūsu oriģinālās rezerves daļas vienmēr nonāk pie jums pēc iespējas ātrāk, pat ja robežas ir slēgtas, kā tas notika pašreizējās pandēmijas laikā. Mēs piedāvājam arī piegādi vienas nakts laikā Eiropas ietvaros. Jungheinrich rezerves daļas nakts laikā tiek nogādātas tieši mūsu servisa inženieriem, tāpēc nākamajā rītā tās jau ir pie jums. Mēs nodrošinām, ka mūsu visaptverošie vairāk nekā 100 000 oriģinālo rezerves daļu krājumi ir pieejami ilgāk nekā desmit gadus, lai jūsu autoiekrāvēji spētu darboties.

Jungheinrich Parts Online ļauj ērti pasūtīt jebkuru vēlamo rezerves daļu visu diennakti un neatkarīgi no jūsu atrašanās vietas. Tikai viens klikšķis, un nepieciešamā rezerves daļa ir ceļā pie jums. Mūsu tiešsaistes rezerves daļu serviss vienmēr ir pieejams un ļauj atrast un pasūtīt plašu rezerves daļu un palīgmateriālu klāstu. Iespējams, ka vēlēsities nomainīt nolietotu daļu, vai arī jums var rasties vajadzība aprīkot veco transportlīdzekli ar jaunu tehnoloģiju vai pievienot tam kādu piederumu. Lai kas jums būtu nepieciešams, mēs vienmēr esam gatavi palīdzēt, un ar 98% pieejamību jūsu pasūtījums 24 stundu laikā būs ceļā pie jums.

Lai samazinātu dīkstāves laiku, ir svarīgi izmantot oriģinālās Jungheinrich rezerves daļas. Mūsu oriģinālās rezerves daļas atbilst mūsu transportlīdzekļu augstas veiktspējas prasībām un palīdz novērst negadījumus, kas var rasties, izmantojot citu ražotāju, kas nav oriģinālie iekārtu izgatavotāji, rezerves daļas.

Jungheinrich Parts Online galvenās priekšrocības:

•    tūlītēja informācija par rezerves daļu pieejamību un izmaksām
•    pasūtīšana tiešsaistē visā pasaulē 24 stundas diennaktī 7 dienas nedēļā
•    intuitīva saskarsme
•    ātra saziņa ar savu kontaktpersonu, izmantojot portālu
•    pieejama vairāk nekā 20 valodās
•    piekļuve oriģinālajām rezerves daļām, attiecībā uz kurām ir spēkā garantijas prasības

Picture There for you 5

Jungheinrich serviss, atbalsts un rezerves daļas -  vienmēr jums līdzās!

Piesakieties uz individuālo konsultāciju jau šodien!

Sazināties ar mums

Jūsu kontaktdati

Servisa nodaļā

Tālrunis

+371 67813916

Sazināties

Vai Jums ir jautājumi?