+371 67813916 Servisa tālruņa līnija Bezmaksas tālruņa numurs
Kontaktveidlapa
Informatīvais biļetens
stage-compliance-bei-jungheinrich
BŪTISKA MŪSU RISKA PĀRVALDĪBAS DAĻA

Atbilstība

Jungheinrich grupa jau ilgus gadus uzskata, ka atbilstība ir ļoti svarīgs jautājums. Atbilstība nozīmē, ka tiek ievērotas tiesību aktu normas un uzņēmuma iekšējās vadlīnijas, un tā ir mūsu ikdienas darba neatņemama sastāvdaļa.

Kā globāls uzņēmums esam pakļauti vairākiem riskiem, tostarp juridiskiem. Tāpēc 2008. gadā izveidojām atbilstības sistēmu, kas darbojas pret šiem riskiem.

Mēs uzņemamies ekonomisko, ekoloģisko un sociālo atbildību kā daļu no mūsu uzņēmējdarbības. Atbilstības sistēma nodrošina, ka šī atbildība pret mūsu darbiniekiem, piegādātājiem, biznesa partneriem un klientiem tiek ievērota un ka tā atspoguļo mūsu korporatīvās vērtības. Šīs vērtības ir noteiktas mūsu Rīcības kodeksā kā Jungheinrich saistošas vadlīnijas.

Mūsu Jungheinrich atbilstības pārvaldības sistēmas (APS) mērķis ir nodrošināt, ka visi darbinieki savā ikdienas darbā rīkojas atbilstoši un godīgi. Mūsu pieeja: novērst, noteikt, reaģēt. Pamatojoties uz nacionālajiem un starptautiskajiem standartiem, izveidojam sistemātisku struktūru, lai uzņēmumā Jungheinrich veicinātu atbilstošu uzvedību.

Jungheinrich AG izpilddirektors un galvenais atbilstības vadītājs Dr. Larss Bržoska (Lars Brzoska) ir atbildīgs par mūsu APS stratēģisko orientāciju. Par sistēmas ieviešanu atbild korporatīvās atbilstības, audita un datu aizsardzības viceprezidents Frenks Džastrobs (Frank Jastrob).

Mūsu principi: novērst — noteikt — reaģēt

Sazinieties ar mums — personīgi vai anonīmi, izmantojot mūsu OpenLine

Jungheinrich OpenLine portāls un tālrunis

Turklāt ir pieejama arī mūsu trauksmes celšanas sistēma OpenLine.

Tā dod iespēju sazināties ar mums anonīmi un izmantojot ārēju tiešsaistes portālu. Ja jūs vēlētos mums anonīmi uzrakstīt, varat piekļūt OpenLine portālam šeit.

Vai Jums ir jautājumi?