+371 67813916 Servisa tālruņa līnija Bezmaksas tālruņa numurs
Kontaktveidlapa
Informatīvais biļetens
Stage Menschenrechte
GLOBĀLĀ ATBILDĪBA

Cilvēktiesības

Mēs esam ģimenes uzņēmums, uz vērtībām orientēta darbība ir daļa no mūsu korporatīvās kultūras. Mēs ceram un gaidām, ka mūsu darbinieki, klienti un biznesa partneri visā pasaulē rīkosies atbildīgi, atbilstoši tiesību aktiem un ilgtspējīgā veidā.

Jungheinrich ir apņēmies ievērot cilvēktiesības. Cilvēktiesību uzticamības pārbaudes pienākumi ir iekļauti biznesa procesos gan mūsu pašu objektos, gan piegādes ķēdēs. Lai definētu savus pienākumus, vadāmies pēc starptautiskām vadlīnijām un standartiem, piemēram, Vispārējās cilvēktiesību deklarācijas, ANO Uzņēmējdarbības un cilvēktiesību pamatprincipiem, ESAO pamatnostādnēm daudznacionāliem uzņēmumiem, kā arī Starptautiskās Darba organizācijas (SDO) darba pamatprincipiem un tiesībām. Atbilstoši šīm pamatnostādnēm Jungheinrich rūpējas par to, lai mūsu darbinieki, klienti un biznesa partneri visā pasaulē rīkotos atbildīgi, ētiski un likuma prasībām atbilstoši.

Savu pamatnostāju un vērtības esam izklāstījuši mūsu Cilvēktiesību un darba drošības rīcības kodeksā, kā arī sniedzam informāciju par mūsu korporatīvās uzticamības pārbaudes pienākumiem Cilvēktiesību ievērošanas principu deklarācijā. Mūsu piegādātājiem esam izstrādājuši Piegādātāju kodeksu, kas informē par mūsu prasībām un vērtību izpratni. Piegādātāja kodekss ir daļa no mūsu ilgtspējīgas piegādes ķēdes pārvaldības: mūsu piegādes ķēdes pārskatāmība un atbildība.

Sūdzības vai norādes par iespējamiem vai faktiskiem cilvēktiesību pārkāpumiem var ziņot anonīmi, izmantojot atvērto līniju OpenLine, vai tieši Korporatīvās atbilstības, audita un datu aizsardzības dienestam pa tālruni un e-pastu: Compliance vai OpenLine

Vai Jums ir jautājumi?