+371 67813916 Servisa tālruņa līnija Bezmaksas tālruņa numurs
Kontaktveidlapa
Informatīvais biļetens
IFOY 2023
26.06.2023

Jungheinrich svin divkāršus panākumus 2023. gada IFOY pasākumā – apbalvojumus par PowerCube sistēmu un addedVIEW dakšu kameru.

- Jungheinrich PowerCube izcīna trofeju kategorijā "Intraloģistikas roboti”.

- Dakšu kamera addedVIEW saņem gada īpašo balvu.

- Dubultā uzvara izceļ Jungheinrich vadošo pozīciju inovatīvu un efektīvu intraloģistikas risinājumu izstrādē.

2023. gada jūnijā Dortmundē, Vācijā, notika Gada Starptautiskās intraloģistikas un autokrāvēja balvas (IFOY 2023) pasniegšanas ceremonija.  Jungheinrich spēja sevi apliecināt ar diviem produktiem spēcīgā 23 nomināciju konkurencē. Gan īpaši kompaktajai PowerCube uzglabāšanas sistēmai, gan inovatīvajai addedVIEW dakšu kamerai ar svītrkodu skenēšanas funkciju attiecīgajās kategorijās tika piešķirtas godalgotas balvas, pēc  kurām tīko daudzi.

Jungheinrich PowerCube – automatizēta kompakta konteineru noliktava īpaši blīvai mazu detaļu, kā arī palešu pārvadājumu uzglabāšanai un pasūtījumu komplektēšanai – uzvarēja kategorijā "Intraloģistikas roboti". PowerCube modulārā plauktu sistēma ļauj izvietot konteinerus, kas sakrauti vertikālos kanālos līdz pat 12 m augstumā, kas palīdz īpaši efektīvi uzglabāt vidējas kravnesības konteinerus ļoti mazā platībā.

Jungheinrich addedVIEW dakšu kamera triumfēja kategorijā "Gada īpašā balva". Pateicoties kameras spējai nolasīt svītrkodus tieši glabāšanas vietā un salīdzināt tos ar noliktavas pārvaldības sistēmas specifikācijām, tā palīdz ievērojami samazināt uzglabāšanas un izguves kļūdas, tādējādi palielinot efektivitāti un drošību noliktavā. Ievietojot pilnībā digitālo kameru dakšā, preču pārvietošanas un skenēšanas vietas saplūst vienā. Saņemšana notiek īpaši ergonomiski, izmantojot pogu tieši uz stūres.

Jungheinrich tirdzniecības direktors Kristians Erlahs (Christian Erlach) ļoti priecājas par balvām ne tikai vienā, bet divās kategorijās: "Ar šīm divām uzvarām IFOY Awards 2023 konkursā Jungheinrich vēlreiz apliecina savu līderpozīciju starp inovatīvu un efektīvu intraloģistikas risinājumu izstrādes uzņēmumiem. Mēs ļoti lepojamies ar šo atzinību. Piedāvājot Jungheinrich PowerCube sistēmu un addedVIEW dakšu kameru, mēs saviem klientiem varam sniegt inovatīvus risinājumus, kas palielina viņu konkurētspēju un ievērojami uzlabo efektivitāti noliktavā.”

Jungheinrich addedVIEW dakšu kamera.

Precīza preču uzglabāšanas un izguves dokumentācija ir būtiska jebkurā noliktavā. Kļūdas preču izvietošanā vai uzglabāšanā noliktavas pārvaldības sistēmā (WMS) var radīt nopietnas problēmas – sākot ar nepareizu glabāšanas vietu noteikšanu un neparedzamu meklēšanas laiku un beidzot ar preču atdošanu atpakaļ un zaudējumiem. Lai efektīvi risinātu šo problēmu, uzņēmums Jungheinrich izstrādājis addedVIEW dakšu kameru ar svītrkodu skeneri. Tā spēj nolasīt svītrkodus tieši glabāšanas vietā un salīdzināt tos ar WMS specifikācijām. Tas nodrošina tūlītēju un precīzu identifikāciju un tādējādi ļauj izvairīties no kļūdām, pat pirms tās nonāk sistēmā. Integrējot šo tehnoloģiju noliktavas procesā, uzņēmumi var ievērojami samazināt nepareizu rezervāciju un krājumu izvietošanas gadījumu skaitu, tādējādi ievērojami palielinot efektivitāti.

Dakšu kamera addedVIEW ir pilnībā digitāla, un tai ir pilna HD izšķirtspēja, platjoslas autotransporta Ethernet datu pārraide un programmatūra, lai pārsūtītu rezultātus uz jebkuru WMS. Jungheinrich noliktavas pārvaldības sistēmai paredzētais produkts ir aprīkots ar papildu intelektu. Tas dod iespēju atpazīt, vai zaram pretī atrodas pareizais vai nepareizais svītrkods, izmantojot krāsainus pārklājumus kameras attēlā, autokrāvējam braucot garām. Papildus priekšrocībām noliktavas pārvaldībā autokrāvēju vadītājiem ir vieglāk strādāt ar ievērojami uzlabotu attēla kvalitāti, kā arī, izmantojot ergonomisku saņemšanas funkciju tieši uz stūres rata. Kopumā pilnībā digitālās dakšu kamera addedVIEW novērš klientiem slēptās izmaksas, kas rodas meklējumu un kļūdu dēļ. Process kļūst ātrāks, uzticamāks un tādējādi ievērojami rentablāks uz vienu paleti.

Jungheinrich PowerCube.

Pateicoties īpaši kompaktajam vertikālajam konteineru izvietojumam, PowerCube lieliski izmanto glabāšanas telpu un nodrošina četras reizes lielāku uzglabāšanas blīvumu nekā parastā sastatņu plauktu sistēma. Sistēmas augstums līdz 12 m padara PowerCube par augstāko kompakto glabāšanas sistēmu savā klasē. Tādējādi noliktavā tiek radīta vieta, ko var izmantot sortimenta paplašināšanai vai citiem mērķiem. Jungheinrich PowerCube ir kas nebijis tirgū arī elastības ziņā. Automātisko kompakto glabāšanas sistēmu, kas paredzēta maziem konteineriem, var uzstādīt uz parastām rūpnīcu grīdām bez tādas laikietilpīgas pārstrādāšanas kā frēzēšanas un slīpēšanas, tāpēc to var viegli integrēt esošajās noliktavās. Tā kā atspoles pārvietojas zem konteineriem, PowerCube var viegli pielāgot dažādiem ēku augstumiem un konstrukcijām. Vajadzības gadījumā to var pieslēgt arī individuāli plānotai konveijeru sistēmai.

Jaunizstrādātās PowerCube atspoles pārvietojas ar maksimālo ātrumu 4 m/s un paātrinājumu līdz 2 m/s². PowerCube iekšpusē tās var vienlaicīgi transportēt divus konteinerus ar 50 kg kravnesību katrā. Tas paplašina un atvieglo pielietojumu artikulu klāsta ziņā, paātrina reorganizācijas procesus un maksimāli palielina caurlaides spēju uz vienu atspoli. Tajā pašā laikā atspoles var automātiski pārvietoties līmenī zem PowerCube plaukta. Tā kā atspoļu skaits ir maināms, PowerCube caurlaides spēju var elastīgi pielāgot, ja pieaug pieprasījums, sezonas pīķa periodos vai, paplašinot sortimentu. Pateicoties augstas veiktspējas litija jonu akumulatoriem, kas darbības laikā īslaicīgi tiek uzlādēti darba vietās, atspoles ir gatavas strādāt 24 stundas diennaktī, nestāvot dīkstāvē. Tas nodrošina augstu sistēmas caurlaides spēju un tādēļ akumulatori ir svarīgs PowerCube izcilās veiktspējas iemesls. Vēl viens pozitīvs aspekts: tā kā, lai veiktu apkopi, ir iespējams grīdas līmenī atspoles no PowerCube noņemt, atšķirībā no konkurentu sistēmām nav nepieciešama speciāla platforma.

Izmantojot PowerCube, Jungheinrich apvieno efektīvus procesus un inovatīvu aparatūru ar modernas programmatūras tehnoloģijas palīdzību. Priekšrocības šajā gadījumā ir vienkāršs pieslēgums klienta esošajai IT infrastruktūrai un programmatūras dizains, kas nodrošina maksimālu elastību attiecībā uz procesu un veiktspējas prasībām. Ar PowerCube uzņēmums Jungheinrich piedāvā integrētu un vienotu koncepciju kompaktās konteineru uzglabāšanas nākotnei un pilda savu solījumu par jaunu efektivitātes dimensiju noliktavā.

Par IFOY balvu.

IFOY balva (“Gada starptautiskā loģistika un autokrāvējs") atbalsta efektivitāti un inovācijas, un tehniskās ekspertīzes dēļ tā tiek uzskatīta par specializētu inovāciju balvu intraloģistikā. Uzvarētājus izvēlas neatkarīga žūrija, kuras sastāvā ir vadošie starptautiskās tirdzniecības žurnālisti, pamatojoties uz IFOY trīs posmu revīziju. Papildus standartizētajam IFOY testam tā ietver arī IFOY inovācijas pārbaudi, ko veic Fraunhofera IML, Drēzdenes universitātes, Minhenes Tehniskās universitātes un Fraunhofera IPA speciālisti. IFOY balvas, ko atbalsta Federālā ekonomikas un enerģētikas ministrija, sponsors ir VDMA Materiālu pārvietošanas un intraloģistikas asociācija Vācijā. Kopš 2013. gada Jungheinrich ir izcīnījis jau divpadsmit uzvaras, ierindojoties labāko IFOY uzvarētāju sarakstā.

Vai Jums ir jautājumi?