+371 67813916 Servisa tālruņa līnija Bezmaksas tālruņa numurs
Kontaktveidlapa
Informatīvais biļetens
WP_02 Rumänien

Jungheinrich atver jaunu lietotās tehnikas rūpnīcu

Lietotās tehnikas atjaunošanas rūpnīca Ploješti (Rumānija)

Atjaunošanas jaudu palielināšana paplašinātā pieprasījuma dēļ

Samazināts resursu un enerģijas patēriņš ar atjaunoto tehniku

Jungheinrich atver savu otro lietotās tehnikas atjaunošanas rūpnīcu Ploješti pilsētā Rumānijā. Ar jauno ražotni, kuras platība ir ap 5000 kvadrātmetru, uzņēmums plāno apmierināt pastāvīgi augošo pieprasījumu pēc atjaunotas lietotas materiālu iekraušanas izkraušanas tehnikas, kā arī izveido tālākas izaugsmes iespējas. Ploješti rūpnīcā nekavējoties tiks uzsākta EJE elektrisko līdzgājēja vadāmo palešu ratiņu un EFG elektrisko pretsvara krautņotāju atjaunošana Eiropas tirgum. Ar šo investīciju Jungheinrich rāda aprites ekonomikas piemēru intraloģistikas sektorā un rada iespēju nozarē izmantot īpaši ilgtspējīgi atjaunotus rūpnieciskos krautņotājus.

Jungheinrich ir pirmais rūpniecības uzņēmums, kurš ir atsaucies izaicinājumam rūpnieciskā līmenī un ar augstu kvalitāti atjaunot materiālu iekraušanas izkraušanas tehniku. Uzņēmums sola, ka JUNGSTARS — tas ir lietotās tehnikas oficiālais nosaukums — pēc atjaunošanas būs tikpat labi kā jaunā tehnika. Atverot jauno rūpnīcu Ploješti, Jungheinrich palielina savas esošās jaudas un optimizē lietotās tehnikas sektora struktūru un procesus. Līdztekus Drēzdenes rūpnīcai Ploješti ir Jungheinrich plašākā rūpniecisko krautņotāju atjaunošanas ražotne. Atverot jaunu lietotās tehnikas rūpnīcu, Jungheinrich līdz 2025. gadam plāno šajā jomā palielināt jaudu par 25 procentiem.

Tino Albans (Tino Alban), Jungheinrich AG Drēzdenes Lietotās tehnikas centra rūpnīcas direktors: Vispārējā ilgtspējības tendence atspoguļojas mūsu rūpnieciski atjaunoto lietoto krautņotāju pastāvīgi pieaugošajā pieprasījumā. Tie ir labs risinājums, jo īpaši klientiem, kas rūpējas par apkārtējo vidi, jo ar lietotas tehnikas atjaunošanu mēs samazinām CO2 izmešus par apmēram 80 procentiem salīdzinājumā ar jaunas izgatavošanu. Koronavīrusa pandēmijas laikā daudzi taupīgie klienti vēlas iegūt lētāku, bet tikpat labi darbojošos lietotu tehniku, kas ir optimāls risinājums īsa vai vidēja laika izmantošanai vai kā rezerves risinājums.

Jungheinrich lietotās tehnikas unikālais industriālās atjaunošanas process tiek realizēts saskaņā ar standartizētu sešu soļu procedūru, kas ir vienāda visiem krautņotājiem. Šajā procesā lietotajiem krautņotājiem tiek atjaunots to tehniskais stāvoklis un vizuālais izskats kā jaunai tehnikai. Jungheinrich piecu zvaigžņu principa ievērošana nodrošina katra pacēlāja atjaunošanu atbilstoši visaugstākajām drošības un ilgtspējības standartu prasībām, kā arī visstingrāko kvalitātes kontroli. Kad tādas daļas kā rāmji, dzinēji un transmisijas tiek atjaunotas, tad visas ar drošību saistītās un nolietotās sastāvdaļas tiem nomainītas ar oriģinālām rezerves daļām. Veicot atjaunošanas darbus resursus un enerģiju taupošā veidā, Jungheinrich pagarina rūpnieciski pacēlāju darbmūžu par diviem līdz trim darbības cikliem, vienlaikus minimizējot jaunu daļu izmantošanu. Šobrīd ir sasniegts 94 procentu atkārtotas izmantošanas uz vienu pacēlāju līmenis.

Tino Albans: Rūpīgais augstākās kvalitātes atjaunošanas process padara mūsu JUNGSTARS par augstākās kvalitātes lietotu tehniku. Tie apvieno ekoloģiskās, ekonomiskās un tehniskās priekšrocības, tādējādi piedāvājot tirgū unikālu veiktspējas daudzveidību.

Kamēr EJE un EFG atjaunošana notiek Ploješti rūpnīcā, Drēzdenes rūpnīca joprojām ir atbildīga par visu citu krautņotāju modeļu, kā arī par sistēmu pacēlāju atjaunošanu. Visi Jungheinrich Eiropas pārdošanas centri piegādā savus pacēlājus, kas galvenokārt tiek atpakaļatdoti nomas līgumu ietvaros, uz abām rūpnīcām to atjaunošanai. Tostarp pacēlāju atjaunošana Āzijas tirgum tiek veikta Bangkokā, kā arī Cjinpu Ķīnā.

Par Jungheinrich

Jungheinrich, kas dibināts 1953. gadā, ir viens no pasaules vadošajiem intraloģistikas risinājumu piegādātājiem. Ar visaptverošu rūpniecisko pacēlāju, automatizēto sistēmu un pakalpojumu klāstu, Jungheinrich nodrošina saviem klientiem pielāgotus risinājumus, lai viņi pārvarētu 4.0 rūpnieciskās revolūcijas izaicinājumus. Grupa, kuras galvenā mītne atrodas Hamburgā, ir pārstāvēta 40 valstīs visā pasaulē ar tiešās pārdošanas uzņēmumiem, kā arī apmēram 80 citās valstīs ar saviem partneruzņēmumiem. Jungheinrich nodarbina 18 000 cilvēku visā pasaulē, uzņēmuma konsolidētais apgrozījums 2020. gadā bija 3,81 miljards eiro. Jungheinrich akcijas ir iekļautas MDAX biržas sarakstā

Vai Jums ir jautājumi?