+371 67813916 Servisa tālruņa līnija Bezmaksas tālruņa numurs
Kontaktveidlapa
Informatīvais biļetens
PM_22_FP_04_LiftLiner

Jaunumi Jungheinrich piedāvājumā — LiftLiner®, veikla un kompakta transportēšanas vilcēju vilciena sistēma intraloģistikas efektivitātes paaugstināšanai

Sadarbība ar K.Hartwall transportēšanas vilcēju vilciena sistēmas LiftLiner® attīstīšanai

Transportēšanas vilciena piekabes, kuras var piekraut un izkraut no abām pusēm

Piemērotas manuālai, pusautomātiskai un pilnīgi automatizētai darbībai

Jungheinrich paplašina savu izstrādājumu piedāvājumu ar LiftLiner® transportēšanas vilcēju vilcienu sistēmu, kuras piekabes var piekraut un izkraut no abām pusēm. Šim nolūkam Jungheinrich sadarbosies ar Somijas uzņēmumu K.Hartwall, globālu loģistikas risinājumu uzņēmumu ar daudzgadīgu kravas nesēju izgatavošanas pieredzi.

Līdz astoņiem LiftLiner® transportēšanas sistēmas ratiņiem var savienot ar Jungheinrich EZS 1., 3. un 5. sērijas elektriskajiem vilcējiem. “Transportēšanas vilcēju vilcienu sistēma ir inovatīvs un efektīvs vilcēja risinājums ar nesalīdzināmi kompaktu konstrukciju,” saka Matiass Maurins (Matthias Maurin), Jungheinrich vilcēju izstrādājumu daļas vadītājs. Patentētā stūrēšanas sistēma nodrošina mazu pagrieziena rādiusu un izcilu manevrētspēju. Augsta lietošanas drošība un ergonomika ir sistēmas galvenās īpašības.

LiftLiner® īpašā nolieces tehnoloģija dod iespēju ergonomiski iekraut un izkraut ratiņus no abām pusēm. Izmantojot transportēšanas vilcienu unikālo funkcionalitāti, jebkura lieluma uzņēmumos var ieviest elastību un efektīvu izstrādājumu piegādi. Tāpat risinājums ir izdevīgs loģistikas un transportēšanas nozarē. “Lietotājam draudzīgs, viegls risinājums palīdz paātrināt procesus un būtiski samazina izmaksas,” saka Maurins. “Vairāk transporta vienību jūtami samazina personāla un transportlīdzekļu iesaisti."

Kopumā Eiropas klienti var izvēlēties kādu no četriem dažādiem LiftLiner® izmēriem, kas var uzņemt gan rūpnieciskās, gan eiropaletes. Iespējams transportēt kravas vienības ar svaru līdz 1000 kilogramiem. Vienlaikus transportēšanas vilcieni nodrošina pastāvīgu pilnīgi automatizētu risinājumu attīstīšanu — kā papildiespēju, LiftLiner® var savienot ar Jungheinrich automatizēto EZS 350a vilcēju. Papildus efektivitātes ieguvumiem LiftLiner® transportēšanas vilcieni piedāvā ekoloģiskus ieguvumus, samazinot kopējo enerģijas patēriņu, apvienojot transportējamās kravas un izvairoties no tukšajiem reisiem, jo transportēšanas vilcieni pārsvarā tiek izmantoti “Milk Run” režīmā (t. s. piena savākšanas metode, kad transportlīdzeklis bieži apstājas, lai iekrautu/izkrautu kravu).

“Mēs esam apmierināti par sadarbību ar Jungheinrich. Mūsu kopīgie klienti iegūst kompetenci un kvalitāti no viena avota,” saka Franks Haltermans (Frank Haltermann), K.Hartwall produkta īpašnieks. Tajā pašā laikā LiftLiner® klienti var paļauties uz parasto Jungheinrich profesionālo servisu — spēcīga, vairāk nekā 5700 pēcpārdošanas servisa tehniķu komanda visā pasaulē nodrošina to, ka visi intraloģistikas procesi nevainojami darbojas cauru diennakti.

Par K.Hartwall

K.Hartwall Oy Ab ir globāls kravas nesēju uzņēmums speciālists, kura galvenais birojs un inovāciju centrs atrodas Sēderkullā (Söderkulla), Somijā. Uzņēmumam ir tirdzniecības biroji 20 valstīs un klienti 65 valstīs. Jau gandrīz 100 gadus K.Hartwall ar inovatīviem risinājumiem veido loģistikas nākotni. Uzņēmums koncentrējas uz loģistikas, mazumtirdzniecības un transportēšanas nozarēm, kā arī uz autotransporta nozari.

https://k-hartwall.com

Par Jungheinrich

Jungheinrich dibināts 1953. gadā un ir viens no pasaules vadošajiem intraloģistikas risinājumu piegādātājiem. Jungheinrich ar plašu rūpniecisko iekrāvēju, automatizēto sistēmu un pakalpojumu klāstu piedāvā saviem klientiem pielāgotus risinājumus Ceturtās rūpnieciskās revolūcijas izaicinājumiem. Grupas galvenā mītnes vieta ir Hamburgā, to pārstāv pašu tiešās pārdošanas uzņēmumi 40 valstīs, kā arī partneru uzņēmumi vēl aptuveni 80 valstīs. Jungheinrich nodarbina 18 000 cilvēku visā pasaulē un 2020. gadā sasniedza 3,81 miljardu eiro pārdošanas apgrozījumu. Jungheinrich akcijas reģistrētas MDAX biržā.

Vai Jums ir jautājumi?