+371 67813916 Servisa tālruņa līnija Bezmaksas tālruņa numurs
Kontaktveidlapa
Informatīvais biļetens
Nico Rosberg (© Photo: Tom Ziora/Nico Rosberg)

Kopīgā ceļā pretī e-mobilitātei un ilgtspējībai — Niko Rosbergs kļūst par Jungheinrich zīmola vēstnieku

Jungheinrich un Niko Rosbergs (Nico Rosberg) apvienos spēkus, lai atbalstītu elektrisko mobilitāti un ilgtspēju. Ilgtspējības uzņēmējs un 2016. gada Formulas 1 čempions pārstāvēs vadošo intraloģistikas globālo risinājumu piegādātāju kā zīmola vēstnieks.

“Niko Rosbergs nav tikai motosporta ikona – viņam kā investoram un vizionāram ir līdzīgi centieni kā Jungheinrich ieviest klimatviedas, ilgtspējīgas tehnoloģijas,” skaidro Dr. Bržoska (Dr. Brzoska), Jungheinrich AG padomes priekšsēdētājs. Bijušais sacīkšu braucējs ir Greentech Festival (Zaļo tehnoloģiju festivāls), uz nākotni orientētu tehnoloģiju globālā platformas mobilitātes, uztura, lauksaimniecības, finanšu, modes un enerģijas sfērā, līdzdibinātājs. Kopš savas aiziešanas no sporta Rosbergs ir bijis ievērojams elektriskās mobilitātes un ilgtspējīgas uzņēmējdarbības aizstāvis. “Mūsu planētai ir vajadzīgs jauns skatījums un viedas tehnoloģijas. Tas nozīmē visās ekonomikas nozarēs izvirzīt priekšplānā elektrifikāciju un oglekļa izmešu samazināšanu — it sevišķi mobilitātes jomā,” saka Rosbergs. “Es ieņemu braucēja vietu Jungheinrich sacīkstēs pretī e-mobilitātei.”

Jungheinrich no savas dibināšanas brīža ir paļāvies uz elektrisko mobilitāti un ir litija-jonu tehnoloģijas pionieris un inovāciju virzītājs. Tieši pirms desmit gadiem Jungheinrich bija pirmais materiālu iekraušanas izkraušanas iekārtu ražotājs pasaulē, kas ieviesa sērijveida ražošanā transportlīdzekli ar litija jonu tehnoloģiju.

“Mūsu centieni radīt ilgtspējīgas vērtības vieno mūs un Niko Rosbergu,” skaidro Dr. Bržoska. “Niko piešķir seju mūsu centieniem un mūsu darbam. Vēl vairāk — mēs vēlamies kopīgi attīstīt idejas un strādāt pie konkrētiem risinājumiem un lietojumiem elektrifikācijas risinājumu, energoefektivitātes ilgtspējības jomā, lai parādītu, kas ir iespējams nākotnes noliktavā. Kopā ar mūsu jauno zīmola vēstnieku Niko Rosbergu mēs vēl vairāk mūsu darba priekšplānā izvirzīsim savas saistības pret mūsu klientiem un visu sabiedrību.”

Ja jums ir jautājumi, vērsieties pie
Benedikta Nufera (Benedikt Nufer), preses pārstāvis
Tālrunis: +49 40 6948 3489
Mobilais tālrunis: +49 151 277 912 45
benedikt.nufer@jungheinrich.de

Par Jungheinrich
Jungheinrich, kas dibināts 1953. gadā, ir viens no pasaules vadošajiem intraloģistikas risinājumu nodrošinātājiem. Ar plašo rūpniecisko krautņotāju, automatizēto risinājumu un pakalpojumu klāstu Jungheinrich piedāvā saviem klientiem īpaši pielāgotus risinājumus Industrijas 4.0 izaicinājumiem. Grupa, kuras galvenais birojs atrodas Hamburgā, ir pārstāvēta 40 valstīs visā pasaulē ar tiešās pārdošanas uzņēmumiem, kā arī apmēram 80 citās valstīs ar saviem partneruzņēmumiem. Jungheinrich nodarbina 18 000 cilvēkus visā pasaulē, uzņēmuma konsolidētais pārdošanas apjoms 2020. gadā bija 3,81 miljards eiro. Jungheinrich akcijas tiek kotētas Frankfurtes biržā (MDAX).

Par Niko Rosbergu 
Niko Rosbergs ir dzimis 1985. gadā Vācijas pilsētā Vīsbādenē, viņš ir bijušā Formulas 1 pasaules čempiona Kekes Rosberga (Keke Rosberg) dēls. Niko brauca F1 sacīkstēs vienpadsmit gadus un 2016. gadā izcīnīja pasaules čempiona titulu. Pēc savas aiziešanas no Formulas 1 viņš uzsāka karjeru kā ilgtspējības uzņēmējs un investors zaļajās tehnoloģijās un mobilitātes jaunuzņēmumos. Viņa komanda, kas bāzējas Monako, papildināta ar īpašu starptautisko ekspertu komandu, pārvalda lielu projektu skaitu Monako, Lielbritānijā un Vācijā. Rosbergs ir veicis ieguldījumus veiksmīgos jaunuzņēmumos, piemēram, Lilium, Volocopter, What3Words, Tier un Formula E. 2018. gadā Rosberga centieni pēc ilgtspējīgām inovācijām tika atzīmēti ar “Gada zaļo tehnoloģiju uzņēmēja” (GreenTec Entrepreneur of the Year) vides balvu. Gadu vēlāk viņš nodibināja GREENTECH FESTIVAL, globālo platformu vadošajām zaļajām tehnoloģijām un ilgtspējīgam dzīvesveidam. 2020. gadā Rosbergs nodibināja Rosberg X Racing komandu, lai piedalītos Extreme E sērijas autosacīkstēs, kas uzsver klimata izmaiņu ietekmi un veicina elektrisko transportlīdzekļu ieviešanu, cenšoties panākt planētas nākotni ar zemāku oglekļa izmešu līmeni.

www.nicorosberg.com
Foto: Tom Ziora/Nico Rosberg

Vai Jums ir jautājumi?