+371 67813916 Servisa tālruņa līnija Bezmaksas tālruņa numurs
Kontaktveidlapa
Informatīvais biļetens
Jngheinrich_EKSa
16.06.2023

Rocrich AGV Solutions: Jungheinrich un Mitsubishi Logisnext Americas plāno paplašināt savu mobilo automatizācijas risinājumu kopuzņēmumu Ziemeļamerikā

Rocla un Jungheinrich automatizēto vadāmo transportlīdzekļu (AGV) portfolio apvienojums Ziemeļamerikas tirgū.

Rocrich plāno piedāvāt vislabākos AGV risinājumus.

Kopuzņēmums vēl vairāk paplašinās vietējās iespējas, lai piedāvātu arvien stiprāku atbalstu klientiem un partneriem visā Ziemeļamerikā.

Hamburga, Vācija, 2023. gada 15. jūnijs – Vācijas intraloģistikas celmlauzis Jungheinrich un Mitsubishi Logisnext Americas (Logisnext), vadošais Ziemeļamerikas piegādātājs un ražotājs materiālu pārkraušanas un inovatīvas automatizācijas un autoparka risinājumu jomā, šodien paziņoja, ka tiek gaidīta Rocrich AGV Solutions (Rocrich) uzsākšana. Kopuzņēmums kā pamatu izmantos esošo savstarpējo partnerību un piedāvās pārbaudītus mobilos automatizācijas risinājumus noliktavām un ražotnēm Ziemeļamerikā. Abiem partneriem piederēs vienādas daļas uzņēmumā, kura galvenā mītne atradīsies Hjūstonā, Teksasas štatā, bet papildu darbības notiks Marengo, Ilinoisas štatā.

Rocrich: Rocla un Jungheinrich AGV apvienojas Ziemeļamerikā.

Logisnext un Jungheinrich jau sadarbojas ilgstošā un pārbaudītā 15 gadu partnerībā Ziemeļamerikā, tostarp kopuzņēmumā, kas piedāvā Jungheinrich AGV risinājumus – MCJ Supply Chain Solutions LLC (MCJ). Lai iegūtu ievērojamu daļu no prognozētās Ziemeļamerikas materiālu pārkraušanas automatizācijas tirgus izaugsmes, Rocrich apvienos Logisnext zīmola Rocla un Jungheinrich AGV portfolio esošajā MCJ kopuzņēmumā. Tas nodrošinās klientiem un biznesa partneriem vienu piegādātāju abu zīmolu produktu un pakalpojumu risinājumiem.

Rocla un Jungheinrich ir ilgstoši pieredzējuši nozares pārstāvji, un katram no tiem ir vairāk nekā 40 gadu pieredze, piedāvājot uzticamus mobilos automatizācijas un robotikas risinājumus modernām noliktavām. Kā viens uzņēmums, kas atbild par Rocla un Jungheinrich AGV portfolio, Rocrich racionalizēs procesus un piedāvās vienotu kontaktpunktu klientiem un biznesa partneriem, kā arī jaudīgu servisa piedāvājumu visā Ziemeļamerikā.

Visaptverošs portfelis visiem galvenajiem klientu lietojumu piemēriem Ziemeļamerikas tirgū.

Apvienojot piedāvājumu, Jungheinrich un Rocla produktu un pakalpojumu portfolio dos iespēju Rocrich aptvert visus galvenos klientu lietojumu piemērus, sākot no standarta līdz speciālajiem AGV un automatizētajiem autokrāvējiem. Šis piedāvājums Ziemeļamerikas tirgum tiks balstīts uz Rocla un Jungheinrich globāli vadošajām zināšanām AGV jomā, kas pēdējo desmitgažu laikā nepārtraukti pilnveidojas. Nākotnē Rocrich papildinās šos risinājumus ar vairākiem produktiem un pakalpojumiem.

Vietējo iespēju stiprināšana, ko atbalsta lielākais Ziemeļamerikas dīleru tīkls.

Lai kļūtu par vēl spēcīgāku tirgus partneri, Rocrich paplašinās Ziemeļamerikas organizāciju un turpinās stiprināt tās vietējās iespējas. Īstenojot daļu no šīs stratēģijas, tā paplašinās kompetences tādās jomās kā pārdošana, nodošana ekspluatācijā, uzstādīšana un pēcpārdošana. Vienlaikus kopuzņēmums izmantos Jungheinrich un Rocla padziļinātās ekspertzināšanas, lai vēl vairāk uzlabotu esošo klientu atbalstu un pieredzi reģionā.

Sadarbojoties ar vairāk nekā 570 Logisnext dīleru pārstāvniecībām visā Ziemeļamerikā, Rocrich piedāvās nozares labākā servisa perspektīvu ar vadošo vietējo un reģionālo pārklājumu. Plašais dīleru tīkls darbojas visā ASV un nodrošina papildu tvērumu  Kanādā un Meksikā. Nozarē vadošais atbalsta piedāvājums iekļaus pēcpārdošanas pakalpojumus, piemēram, 24/7 palīdzības dienesta atbalstu, ātru vietējo reakciju uz jautājumiem, kā arī plānoto un neplānoto apkopi un citus veidus.

Braiens Spredlins (Brian Spradlin), pašreizējais MCJ prezidents ar vairāk nekā 15 gadu pieredzi automatizācijas jomā, turpinās pildīt savas funkcijas paplašinātajā kopuzņēmumā un ieņems Rocrich prezidenta amatu.

“Mēs patiesi priecājamies paziņot par Rocrich un apvienot Rocla un Jungheinrich automatizācijas produktu portfolio Ziemeļamerikas tirgū,” teica Braiens Spredlins. “Apvienošana palīdzēs sniegt mūsu klientiem un partneriem ātru un vieglu piekļuvi nozares vadošajam piedāvājumam un ieņemt stāvokli, lai varam izmantot nākotnes tirgus iespējas. Apvienosim labākos cilvēkus un produktus nozarē, lai paplašinātu savu uzņēmējdarbību. Mūsu mērķis ir kļūt par vienu no vadošajiem tirgus dalībniekiem un nozares nākotnes veidotājiem.”

Rocrich komercdarbības uzsākšana ir atkarīga no dažādu pārvaldes iestāžu atļauju saņemšanas. Puses plāno pabeigt šīs darbības un uzsākt komercdarbību 2023. gada trešā ceturkšņa sākumā.

Par Jungheinrich

Kā viens no pasaules vadošajiem intraloģistikas risinājumu snidzējiem Jungheinrich jau 70 gadus ir attīstījis inovatīvu un ilgtspējīgu produktu un risinājumu izstrādi materiālu plūsmām. Kā nozares pionieris Hamburgas ģimenes uzņēmums ir apņēmies radīt nākotnes noliktavu. 2021. gadā Jungheinrich un tā vairāk nekā 19 000 darbinieku radīja ieņēmumus 4,24 miljardu eiro apmērā. Globālais tīkls aptver 11 rūpnīcu un 41 pakalpojumu un tirdzniecības uzņēmumu. Akcijas ir iekļautas MDAX.

Par Mitsubishi Logisnext Americas

Mitsubishi Logisnext Americas Inc. un tās grupas uzņēmumi jau vairāk nekā 100 gadus palīdz klientiem virzīt pasauli uz priekšu. Mitsubishi Logisnext Americas ir uz tehnoloģijām orientēts ražotājs, kas piedāvā mērogojamus risinājumus, sākot no materiālu apstrādes līdz automatizācijai un plašam autoparka atbalstam. Uzņēmuma galvenais birojs atrodas Hjūstonā, Teksasas štatā, un tā pilnais moderno risinājumu sortiments aptver piecus vadošos zīmolus - Mitsubishi autoiekrāvēji, Cat® pacēlāji, Rocla AGV Solutions, UniCarriers® iekrāvēji un Jungheinrich® noliktavas un automatizācijas produkti. Visus produktus atbalsta plašs dīleru tīkls, kas piedāvā nozarē labāko klientu apkalpošanu un produktu atbalstu. Lai iegūtu vairāk informācijas, apmeklējiet www.LogisnextAmericas.com.

Vai Jums ir jautājumi?