+371 67813916 Servisa tālruņa līnija Bezmaksas tālruņa numurs
Kontaktveidlapa
Informatīvais biļetens
Riwal
27.05.2019

Uzņēmumi Jungheinrich un Riwal vienojas par starptautisko sadarbību

● Sadarbība starptautiskajā nomas pakalpojumu jomā

● Kombinēta vienas pieturas aģentūra optimālai klientu ieguvuma nodrošināšanai

● Plašs balstdakšu krautņotāju un piekļuves iekārtu ar piedziņu klāsts

Hamburga/Dordrehta. Viens no vadošajiem intraloģistikas risinājumu sniedzējiem Jungheinrich un starptautiskais paceļamo platformu un teleskopisko celtņu nomas speciālists Riwal nākotnē plāno sadarboties starptautiskā līmenī sava aprīkojuma iznomāšanas jomā. Jungheinrich izmantos Riwal paceļamās platformas loģistikas centriem, bet Riwal piedāvās Jungheinrich balstdakšu krautņotājus citos sektoros. Sadarbības mērķis ir izveidot vienas pieturas balstdakšu krautņotāju, paceļamo platformu un teleskopisko celtņu aģentūru, nodrošinot abu uzņēmumu klientiem labāku piekļuvi nepieciešamajam aprīkojumam. Programma jau ir stājusies spēkā Nīderlandē, Beļģijā, Slovēnijā un Vācijā, bet pārējās valstis sekos šim paraugam 2019. gada laikā.

Riwal galvenais izpilddirektors Pedro Tores (Pedro Torres) komentē: “Riwal ir gandarīts par iespēju šīs vienošanās rezultātā piedāvāt saviem klientiem plašāku aprīkojuma klāstu, un mums ir patiess prieks sadarboties ar tādu vadošo uzņēmumu kā Jungheinrich, kuram ir spēcīga starptautiska ietekme intraloģistikas nozarē.”

Jungheinrich AG nomas direktors Kērks Vihmans (Kerk Wichmann) piezīmē: “Jungheinrich īpaši koncentrējas uz klientu vajadzībām. Sadarbībā ar Riwal mēs spējam apkalpot tirgu, piedāvājot klientiem plašāku un optimāli saskaņotu produktu portfeli. Šīs partnerības rezultātā balstdakšu krautņotāju un piekļuves iekārtu noma mūsu klientiem kļūs vieglāka un efektīvāka. Mēs ar nepacietību gaidām sadarbību ar Riwal, lai izmantotu uzņēmējdarbības iespējas, jo abiem uzņēmumiem ir kopīgas korporatīvās vērtības.”

Riwal un Jungheinrich nesen sadarbojās projektā “Volvo Ocean Race 2018”. Riwal kā oficiālais aprīkojuma piegādātājs aprīkoja mobilās laivu būvētavas ar šķērveida pacelšanas platformām, bet Jungheinrich ar balstdakšu krautņotājiem. Tostarp Riwal un Jungheinrich aprīkojums tika izmantots arī dalībnieku apmešanās ciematu būvniecībā dažādās pieturvietās visā pasaulē.

Vai Jums ir jautājumi?