+371 67813916 Servisa tālruņa līnija Bezmaksas tālruņa numurs
Kontaktveidlapa
Informatīvais biļetens
Stage RBG augstplauktu noliktava
Ātrākais ceļš uz lielāku pārkraušanas jaudu

Palešu plauktu apkalpošanas celtnis

Noteicošie faktori automātiskajā palešu noliktavā, veicot preču ievešanu un izvešanu, ir maksimāls ātrums un precizitāte. Tikai ar Jūsu noliktavai optimāli pielāgotām iekārtām var sasniegt maksimālu pārkraušanas jaudu, vienlaikus maksimāli izmantojot pieejamo platību.

Ražīguma palielināšana automātiskajā palešu noliktavā

Ja Jūs vēlaties sasniegt lielākus preču pārkraušanas apjomus, izšķirošie faktori ir ātrums un efektivitāte. Īpaši noderīgas automātiskās palešu noliktavas izrādās tad, kad, strādājot vairākās maiņās (līdz pat 24 stundām dienā un 7 dienām nedēļā) un/vai ierobežotā telpā, jāuzglabā un jāpārkrauj liels preču skaits. Tad mijiedarbībai starp plauktu sistēmu, programmatūru un visām izmantotajām ierīcēm jābūt ideālai. Tādēļ Jūsu automātiskās palešu noliktavas plānošanu un realizāciju uzticiet tādam pieredzējušam ekspertam kā Jungheinrich.

Telpas izmantojums augstākajā līmenī

Automātiskās palešu noliktavas iespējams realizēt kā iebūvētas noliktavas vai kā atsevišķas silosu tipa noliktavas ar augstumu līdz 45 metriem. Tādējādi tiek panākts maksimāls telpas izmantojums. Palešu novietnes, režģu kastes un individuālas nesošās sistēmas spēj noturēt pat līdz 7,5 t smagas kravas. Pateicoties tam, ka ir pieejami varianti ar vienu, diviem vai vairākiem nodalījumiem vienā līmenī, proti, nodalījumi ir izvietoti dziļumā, šīs noliktavas ir piemērotas gandrīz visu veidu precēm. Pieejamas kā normālas temperatūras noliktavas, kā noliktavas, kas tiek regulētas atkarībā no temperatūras, vai kā aukstuma noliktavas līdz –35 °C grādu temperatūrai.

Jūsu preču pārkraušanas apjomi uzņem apgriezienus 

Speciāli ātrgaitas plauktu apkalpošanas celtņi automātiskajā palešu noliktavā nodrošina ātrumu, veicot Jūsu preču ievešanu un izvešanu. Ar celtspēju līdz 7,5 t tie pārvietojas gan ātri, gan precīzi, vienlaikus nodrošinot maksimālu energoefektivitāti. Tādējādi plauktu apkalpošanas celtņi ļauj Jūsu automātiskajai palešu noliktavai sasniegt optimālus rezultātus.

Pielāgošanas iespējas ietilpst komplektā: plauktu apkalpošanas celtņi, kas spēj pārvarēt līkumus

Kamēr konkrētai ejai piesaistītie plauktu apkalpošanas celtņi var pārvietoties tikai pa vienu eju, šī tipa plauktu apkalpošanas celtņi vienlaikus spēj apkalpot vairākas ejas: tā tiek izmantota visa noliktavas kapacitāte. Lai pārkraušanas jaudu palielinātu vēl vairāk, noliktavas sistēmā var integrēt vēl citus celtņus. Eju maiņas sistēma nodrošina ātru un drošu celtņa izmantošanu. Tā izpaliek izmaksas, kas saistītas ar kontroles elementiem, regulatoriem, drošības ierīcēm vai sliežu maiņas ierīcēm.

Jūsu automātiskās palešu noliktavas kompleksa plānošana un realizācija

Neatkarīgi no tā, vai Jums rūp Jūsu preču pieņemšanas vai preču izsniegšanas procesi, plauktu sistēmas, visdažādākās stacijas vai transportēšanas tehnika, mēs jau iepriekš kopā ar Jums labprāt veicam Jūsu individuālo transporta struktūru analīzi, piemeklējam Jums vispiemērotāko risinājumu Jūsu procesu optimizācijai un kopīgi ar Jums izplānojam Jūsu automātiskās palešu noliktavas optimālu izmantojumu. 


Vai Jums ir jautājumi?