+371 67813916 Servisa tālruņa līnija Bezmaksas tālruņa numurs
Kontaktveidlapa
Informatīvais biļetens
Stage Automātiskā palešu noliktava
Efektīva sīkpreču uzglabāšana

Automātiska sīkpreču noliktava

Automātiskajā sīkpreču noliktavā (AKL) noteicošie, veiktspēju ietekmējošie faktori ir ātrums, precizitāte un optimāla energoefektivitāte. Ideālu mijiedarbību nodrošina plauktu sistēma, programmatūra, pieslēgtā transportēšanas tehnika un plauktu apkalpošanas celtnis kā sistēmas centrālais elements. 

Efektīva sīkpreču uzglabāšana

Ar Jungheinrich automātisko sīkpreču noliktavu (AKL) un mūsu plauktu apkalpošanas celtni kā sistēmas centrālo elementu Jūs varat sasniegt optimālus veiktspējas rādītājus: īsu piekļuves laiku, augstu caurlaides spēju, optimālu telpas izmantojumu. Ņemot to vērā, Jūsu AKL tiek individuāli pielāgota Jūsu prasībām. Tādējādi sistemātiski tiek radīta papildu vieta kompaktai un ļoti dinamiskai sīkpreču uzglabāšanai konteineros, kastēs vai uz paliktņiem. Tas tiek realizēts ar vienu vai vairākiem dziļumā izvietotiem nodalījumiem, piemēram, kā rezerves daļu, komplektēšanas un pagaidu noliktava vai kā sadales noliktava.

Ātrākais ceļš uz maksimālu ražīgumu

Jungheinrich automātiskajā sīkpreču noliktavā pilnībā tiek izmantotas līdz pat 25 m augstas telpas. Preces pēc Jūsu izvēles tiek izvietotas uz leņķveida balstiem vai sastatņu plauktiem. Ātru iekraušanu un izkraušanu nodrošina mūsu plauktu apkalpošanas celtņi, kuru kustības ātrums sasniedz 6 m/s, bet paātrinājums – 5,3 m/s². Strādājot vairākās maiņās (24 stundas dienā un 7 dienas nedēļā), savas neierobežotās darba spējas demonstrē inteliģentā lieljaudas tehnika. Pilnībā automātiski un absolūti droši.

Labākais risinājums Jūsu prasībām 

Automātiskās sīkpreču noliktavas (AKL) ir tikpat individuālas kā Jūsu prasības. Atkarībā no dažādiem faktoriem mēs ar tām atrisinām visdažādākos uzdevumus. Lai atrastu Jūsu prasībām optimālāko risinājumu, mēs kopā ar Jums analizējam Jūsu preču un transporta struktūru un procesu norisi un izstrādājam Jūsu vajadzībām atbilstošāko noliktavas koncepciju.

Jaunākās paaudzes plauktu apkalpošanas celtņi 

Mūsu inteliģentie plauktu apkalpošanas celtņi automātiskajā sīkpreču noliktavā (AKL) nodrošina maksimālu ātrumu un precizitāti, kā arī teicamus ražīguma rādītājus. Pateicoties to konsekventi vieglajai un inovatīvajai konstrukcijai, kas nodrošina iespēju piebraukt īpaši tuvu pie plaukta, iespējams optimāli izmantot pieejamo telpas ietilpību. Radītā bremzēšanas enerģija ierīcē tiek uzglabāta tā dēvētajos SuperCaps akumulatoros, kura vēlāk tiek izmantota piedziņas sistēmas paātrināšanas procesos. Turklāt moduļu tipa konstrukcija sniedz iespēju elastīgi pielāgot iekārtu Jūsu individuālajām uzglabāšanas prasībām.


Vai Jums ir jautājumi?