+371 67813916 Servisa tālruņa līnija Bezmaksas tālruņa numurs
Kontaktveidlapa
Informatīvais biļetens
Stage Automatizēti vadīti transportlīdzekļi
Droši un efektīvi transportēšanas procesi

Automatizēti vadīti transportlīdzekļi

Automātisko iekrāvēju risinājumi un pilnībā automātiskie transportēšanas risinājumi ir mūsu automatizēti vadīto transportlīdzekļu (AVT) centrālais elements. Pateicoties inteliģentajiem automatizācijas komponentiem, mēs varam automatizēt un Jūsu prasībām pielāgot pārbaudītus standarta iekrāvējus. 

Mūsu automatizētie augstplauktu krautņotāji, būdami perfekta pārdomātas, kompleksas sistēmas sastāvdaļa, veic savu darbu efektīvi un droši 24 stundas dienā. 

Automatizēti vadītie transportlīdzekļi (AVT), kurus vada inteliģenta programmatūra, ikvienu Jūsu transportēšanas uzdevumu atrisinās droši un efektīvi. 

Automatizēti vadīti transportlīdzekļi: veiciet Jūsu intraloģistikas sekmīgu automatizāciju

Tieši tā, kā Jums nepieciešams: vai nu kā atsevišķu, vai arī sistēmas risinājumu.

Mēs vadāmies pēc Jūsu prasībām attiecībā uz ražošanas un darba vidi: mūsu automatizēti vadītie transportlīdzekļi galvenokārt palīdz panākt drošus un efektīvus transportēšanas procesus. Izmantojot mūsu AVT, jūsu pilnīgi automātiski un droši no iepriekš definētām atrašanās vietām varat pārvietot līdz pat 2,5 tonnām smagas kravas. To nodrošina līdz milimetram precīzā lāzernavigācijas sistēma. Mēs Jums piedāvājam tieši tādu AVT, kāds jums nepieciešams: gan kā risinājumu, ko iespējams savienot ar jūsu pastāvošo sistēmu, gan individuālu risinājumu. Automatizēto transportlīdzekļu risinājums tiek individuāli pielāgots Jūsu apstākļiem tā, lai AVT uzticami veiktu visus Jūsu uzdevumus – vai tā būtu ātrgaitas vārtu vadība, slodzes maiņa uz transportēšanas tehnikas vai līmeņa maiņa ar kravas liftu. Mūsu AVT Jūs bez problēmām varat integrēt savā ražošanas procesā, kā arī droši izmantot kopā ar citām tehnoloģijām.

Uz sērijveida mašīnām balstīti automatizēti vadītie transportlīdzekļi

Mūsu automatizēti vadītie transportlīdzekļi apvieno modernas un inovatīvas tehnoloģijas un ilggadēju pieredzi. Lai atrastu Jūsu vajadzībām atbilstošāko AVT, mēs analizējam Jūsu transporta struktūras, piemeklējam Jūsu procesu plūsmas optimizēšanai piemērotākos risinājumus un kopā ar Jums plānojam optimālo AVT ieviešanu. Mērķis: ietaupīt laiku un naudu, it īpaši standartizētu rutīnas uzdevumu gadījumā, kā arī samazināt bojājumus transportēšanas laikā. Izmantojot automatizēti vadītu transportlīdzekli, Jūs īstenojat efektīvus un drošus transportēšanas procesus, kā arī optimizētu resursu izlietojumu. Ar Jungheinrich izstrādātās un apbalvotās loģistikas saskarnes palīdzību mēs Jūsu AVT vienkārši un bez grūtībām varam integrēt Jūsu ERP sistēmā. Mūsu loģistikas sistēmu serviss ir pieejams visu diennakti bez brīvdienām. Izmantojot attālināto piekļuvi, mēs spējam sniegt ātru atbalstu. Tādā veidā mēs nodrošinām efektīvu un ērtu sistēmas lietošanu jebkurā laikā.

Augsts līmenis noliktavā: automātiskais augstplauktu krautņotājs

Noliktavas tehnikas jomā viens no jaunākajiem sasniegumiem ir automātiskā augstplauktu noliktava. Visu sistēmu veido viens vai vairāki automatizēti vadīti transportlīdzekļi uz augstplauktu krautņotāja bāzes, plauktu sistēma, nožogojums piekļuves kontrolēšanai un noliktavas kontroles sistēma (WCS). To papildina citas sistēmas, piemēram, transportēšanas tehnika vai citi AVT. Daudzfrekvenču vadu līnijas un grīdā iebūvēti transponderi nodrošina efektīvu orientēšanos ejās. Papildus standartizētu palešu pārvadāšanai automātiskie augstplauktu krautņotāji spēj kontrolēt vēl daudz dažādas perifērijas ierīces, piemēram, vārtus uz apkopes zonu. Lai nodrošinātu nepārtrauktu izmantošanu 24 stundas dienā un 7 dienas nedēļā, automātisko augstplauktu krautņotāju enerģijas apgāde iespējama arī no plaukta. Izvēloties AVT, jūs iegūstat ļoti plaši pielietojamu sistēmu. Turklāt problēmu gadījumā mēs Jums vienmēr sniegsim atbalstu, nodrošinot loģistikas sistēmu servisu vai atbalstu turpat Jūsu uzņēmumā vai attālināti.

Vai Jums ir jautājumi?