+371 67813916 Servisa tālruņa līnija Bezmaksas tālruņa numurs
Kontaktveidlapa
Informatīvais biļetens
Stage EZS_350a

Automatizētais vilcējs

  • 5000 kg
  • Efektīva, droša transportēšanas uzdevumu izpilde
  • Optimizēti transportēšanas ceļi, pateicoties precīzai lāzera navigācijas sistēmai
  • Visaptverošas drošības sistēmas izmantošanai kopā ar citām tehnoloģijām
  • Dažādas savienošanas iespējas
  • Vienkārša iekļaušana jau pastāvošās IT sistēmās

EZS 350a

Mūsu daudzpusīgie un izturīgie EZS 350a kā automatizēti vilcēji pilnveidos Jūsu ražošanas vidi. Jo īpaši tie ir piemēroti efektīvai piekabju vilkšanai ar kravu līdz 5000 kg, piemēram, ražošanas materiālu sagādē. Automatizēti vadītais transportlīdzeklis (AVT) ir izgatavots uz mūsu pārbaudīto sērijveida iekrāvēju bāzes ar mērķi optimizēt darba un transportēšanas procesus. Automātiskais vilcējs uzticami un droši izpilda ikdienas uzdevumus un pārliecina ar precīzu navigācijas tehniku un visaptverošu drošības koncepciju. 24 V trīsfāzu dzinējs nodrošina lielu jaudu un vienlaikus mazu enerģijas patēriņu. Navigāciju nodrošina lāzera navigācijas sistēma ar reflektoriem gar pārvietošanās ceļu. EZS 350a darbojas arī kopā ar manuāli vadītu tehniku un gājējiem, jau pastāvošā perifērijā vai kā autonoms risinājums – vēl lielākai efektivitātei ražošanas materiālu sagādē.

Litija joni

Litija jonu garantija Jauns
Litija Jonu tehnoloģija

Izmantojot Jungheinrich litija jonu tehnoloģiju, jūs pārspēsiet konkurenci: maksimāla veiktspēja ar līdz pat 20% mazāku enerģijas patēriņu. Trīs reizes ilgāks kalpošanas laiks. Īpaši īss uzlādes laiks. Bez apkopes. Samaziniet sava autoparka TCO ar ievērojami zemākām ekspluatācijas izmaksām.

Mēs esam pārliecināti, ka šis lēmums jums ir piemērots. Tāpēc mēs garantējam, ka jūs varat viegli un ātri pārslēgties uz sākotnējo tehnoloģiju jebkurā laikā pirmo 6 mēnešu laikā, nenorādot iemeslus.

Uzzināt vairāk

Opcijas

Modeļu pārskats

Model Celtspēja Braukšanas ātrums Kopējais garums Baterijas spriegums
EZS 350a 5 000 kg 12,5 km/h 1 962 mm 24 V

Vai Jums ir jautājumi?