+371 67813916 Servisa tālruņa līnija Bezmaksas tālruņa numurs
Kontaktveidlapa
Informatīvais biļetens
Content Projektēšanas pakalpojumi 1
Solis līdz inteliģentam, kompleksam risinājumam

Projektēšanas pakalpojumi

Piemeklējiet Jums atbilstošāko intraloģistikas risinājumu un paļaujieties uz mūsu ilggadējo pieredzi un mūsu projektēšanas pakalpojumiem. Kā kompetents partneris esam Jums līdzās no Jūsu pastāvošās sistēmas analīzes un optimizācijas līdz pilnīgi jaunas loģistikas sistēmas ieviešanai.

Ar pareizo partneri automatizācija norit veiksmīgi.

Pateicoties pirmklasīgiem projektēšanas pakalpojumiem, Jūsu projekts ir labās rokās.

Vai Jūs savus loģistikas procesus vēlaties sagatavot jauniem tirgus izaicinājumiem vai orientēt uz jauniem klientiem? Kādi instrumenti šī mērķa sasniegšanai Jums ir izšķiroši? Un cik lielā mērā uz nākotni vērsta ir Jūsu jaunā loģistikas sistēma? Realizējot projektu, izvēlieties kompetentu partneri, pirmklasīgu servisu un ilgtspējīgas koncepcijas, lai radītu gurdu sistēmas risinājumu. Mēs Jūs pavadām no pirmās konsultācijas par materiālu plūsmu, loģistikas plānošanas un projektēšanas laikā un līdz pat Jūsu jaunās loģistikas sistēmas realizācijai. Kā galvenais darbuzņēmējs nodrošinām Jums personīgu kontaktpersonu, kas koordinē visus nepieciešamos darbus un vienmēr saglabā kontroli pār procesu. Un arī pēc sekmīgas projekta pabeigšanas esam Jūsu rīcībā, piedāvājot mūsu visaptverošo pēcpārdošanas pakalpojumu klāstu, ko nodrošina blīvais klientu servisu tīkls, lai Jūsu sistēma gūtu panākumus ilgu laiku.

Jūsu loģistikas projekta eksperti no plānošanas līdz uzturēšanai

Atbilstošs risinājums ir ikvienam loģistikas izaicinājumam. Projekta apkalpošana nozīmē, ka mēs kopīgi ar Jums izstrādājam Jums piemērotāko loģistikas sistēmu un ieviešam to, precīzi ņemot vērā Jūsu stratēģiskos apsvērumus. Tādēļ aiz Jūsu centrālās kontaktpersonas stāv vesela ekspertu komanda no visdažādākajām darbības sfērām: materiālu plūsmas analīze, projektēšana, simulācija, noliktavas pārvaldība, tehnikas vadība, nodošana ekspluatācijā un uzturēšana. Projektu vadības komanda sniedz Jums atbalstu visu projekta darbības laiku. Jūsu ieguvums: visu projekta gaitu Jūsu rīcībā ir Jūsu personīgā kontaktpersona, kas koordinē visus nepieciešamos darbus un vienmēr saglabā kontroli pār procesu.

Projektu vadība: koordinēti procesi

Vairākkārt praksē pārbaudītā projektu vadības procesa rezultāts ir noliktava, kas ir ideāla no A līdz Z. Šis process sākas ar Jūsu vēlmi pēc izmaiņām un mūsu pirmo kopīgo sarunu. Lai iegūtu pašreizējās situācijas pārskatu, ar visiem būtiskākajiem skaitļiem, datiem un faktiem mūs nodrošina materiālu plūsmas analīze. Iegūtā informācija kalpo par pamatu ierosinājumiem noliktavas situācijas izmainīšanai un uzlabošanai un Jūsu jaunās noliktavas sistēmas aptuvenai plānošanai. Lēmumu par Jums ideāli piemērotāko intraloģistikas risinājumu par 80 procentiem ietekmē ekonomiskie apsvērumi. Tikai pēc tam kā nākamais solis seko detalizēta plānošana. Pie tās vēlreiz pieder visu pieņēmumu un sagaidāmo rezultātu kritiska analīze. Jūsu jaunā loģistikas sistēma tiek ieviesta tikai tad, ja viss atbilst. Pēc projekta pabeigšanas mēs jauno noliktavu nododam Jums un apmācām Jūsu darbiniekus darbā ar jauno tehniku un procesiem. Ja vēlāk rodas neparedzētas problēmas, Jūsu rīcībā ir mūsu konsultantu komanda. Jo projekta apkalpošana mūsu izpratnē ir visaptveroši pakalpojumi, sākot no koncepcijas izstrādes un beidzot ar sekmīgas darbības nodrošināšanu.

Uzziniet vairāk par projektēšanas pakalpojumiem:

Sazināties ar mums

Jūsu kontaktdati

Tālrunis

+371 67813913

Sazināties

Vai Jums ir jautājumi?