+371 67813916 Servisa tālruņa līnija Bezmaksas tālruņa numurs
Kontaktveidlapa
Informatīvais biļetens
Stage Sistēmu piegādātājs
Inteliģenta intraloģistika Jūsu noliktavai

Sistēmu piegādātājs ar pieredzi

Balstoties uz mūsu visaptverošajām zināšanām par procesiem, mēs izstrādājam Jums vispiemērotāko loģistikas sistēmu neatkarīgi no automatizācijas pakāpes. Un tādējādi kopīgi ar Jums paceļam Jūsu efektivitāti un produktivitāti pavisam jaunā līmenī.

Efektivitātes un produktivitātes sistemātiska palielināšana

Ar inteliģentu intraloģistiku mēs saprotam teicamu mijiedarbību starp cilvēku, mašīnu, programmatūru un individuāliem noliktavas apstākļiem. Jūsu kā mazā un vidējā, tā arī liela mēroga uzņēmuma ieguvums ir kompleksas noliktavas zonas un augsts automatizācijas līmenis. Jo, ja efektivitāte un produktivitāte ir sistemātiskas, tātad sakoncentrētas vienā kopējā sistēmā, paveras gluži jaunas iespējas. Pie kam īstajam risinājumam ne vienmēr jābūt rodamam automatizācijā. Mēs preču un materiālu plūsmu Jūsu noliktavā pielāgojam tieši Jums, ieviešot manuālus, daļēji vai pilnībā automatizētus procesus – kā vien Jūs vēlaties.

Content Sistēmu piegādātājs Labākais loģistikas zīmols

Labākais loģistikas zīmols

Labāko loģistikas zīmolu sarakstā Jungheinrich atrodas pašā augšgalā.

"Runa iet ne tikai par efektivitāti, bet arī par ilgtspējību."

Augstākās klases noliktavu sistēmu pamatā ir partnerība

Īstenojot savu projektu, izvēlieties kompetentu partneri, ilgtspējīgas koncepcijas un inteliģentus risinājumus, kā arī augstākās klases servisu un atbalstu. Mēs esam Jums līdzās no pirmās konsultācijas par materiālu plūsmu, loģistikas plānošanas un projektēšanas laikā un līdz pat Jūsu sistēmas realizācijai. Šim nolūkam mēs kā galvenais darbuzņēmējs nodrošinām Jums personīgu kontaktpersonu, kas koordinē visus nepieciešamos darbus un vienmēr saglabā kontroli pār procesu. Un arī pēc sekmīgas projekta pabeigšanas Jūs varat paļauties uz mūsu visaptverošo pēcpārdošanas pakalpojumu klāstu, ko nodrošina blīvais klientu servisu tīkls, lai Jūsu sistēma gūtu panākumus ilgu laiku un būtu uzticama arī nākotnē.

Visu procesu kvalitāte un uzticamība

Jungheinrich var lepoties ar unikālu pieredzi darbā ar loģistikas sistēmām visā pasaulē un ar visaptverošu produktu klāstu. No palešu ratiņiem un augstplauktu krautņotājiem līdz plauktu apkalpošanas celtņiem un transportēšanas tehnikai. Lai nodrošinātu mūsu risinājumu kvalitāti un uzticamību, mēs izšķirošo intraloģistikas komponentu ražošanu un ar tiem saistīto pakalpojumu sniegšanu neuzticam citiem. Tā mēs varam sniegt uzticamu, ilglaicīgu un bezkompromisu atbalstu, palīdzot Jums sasniegt Jūsu uzņēmuma mērķus.

"Automatizācija veicina efektivitāti."

Automatizācijas risinājumi – tikpat individuāli kā Jūsu noliktava

Digitālajā laikmetā, kad viss norit arvien ātrāk un arvien straujāk mainās preču kustības ritms, Jūsu panākumu atslēga ir saskanīga noliktavas horeogrāfija. Kopā ar Jums mēs piemeklējam Jums piemērotāko automatizācijas pakāpi un optimālos automatizācijas komponentus. Mēs kā partneris automatizācijas jomā soli pa solim pavadām Jūs no idejas līdz nodošanai ekspluatācijā un piedāvājam noliktavas paplašināšanas iespējas un servisu.

Tikai trīs soļi līdz individuāli pielāgotam automatizācijas risinājumam.

Vairāk informācijas

Stage Projektēšanas pakalpojumi

Sistemātisks ceļš uz lielāku efektivitāti.

Vai Jums ir jautājumi?