+371 67813916 Servisa tālruņa līnija Bezmaksas tālruņa numurs
Kontaktveidlapa
Informatīvais biļetens
Stage Konteineru transportēšanas tehnika
Inteliģents moduļu princips

Konteineru transportēšanas konveijeri

Automātiskā konteineru transportēšanas sistēma ir atslēga uz inteliģentu noliktavas automatizāciju, maksimālu dinamiku un integrējamiem procesiem. Kombinācijā ar Jungheinrich Warehouse Management System (WMS) Jūsu savus intraloģistikas procesus paceļat pavisam jaunā, augstākā līmenī. 

Maksimāli 50 kg smagu konteineru, kastu, paliktņu un produktu transportēšana

Lai nonāktu līdz optimālai preču plūsmai, ceļu uz inovatīvu noliktavas automatizāciju, uz padziļinātu tehnikas integrēšanu un piekļuvi efektīviem un plaši optimizētiem intraloģistikas procesiem rāda progresīva kastu un konteineru transportēšanas tehnika. Tās centrālie uzdevumi ir materiālu un preču transportēšana, šķirošana, ievietošana noliktavā, izņemšana no noliktavas, kā arī uzkrāšana un sakraušana. Lai Jūsu loģistika pastāvīgi būtu kustībā: efektīvi, droši, ātri.

Elastība visās situācijās: Jungheinrich moduļu sistēma

Izmantojot konteineru transportēšanas tehniku, Jūs aiztraucaties visiem garām. Un tas nav tikai, pateicoties transportēšanas ātrumam, kas sasniedz 1,50 m/s. Ar mūsu moduļu sistēmas palīdzību Jūs arī atklājat pavisam jaunas noliktavas automatizācijas iespējas un ceļus uz maksimāli ekonomiskiem intraloģistikas procesiem. Turklāt tas tiek panākts iespējami mazā platībā, dažkārt pat pārvarot lielu augstumu. 

Kompleksas plānošanas nodrošināts efektivitātes un ekonomiskuma pieaugums

Kombinācijā ar Jungheinrich Warehouse Management System (WMS) mūsu inovatīvā, brīvi pielāgojamā konteineru transportēšanas tehnika paceļ Jūsu intraloģistikas procesus pavisam jaunā, augstākā līmenī. To papildina mūsu kompleksā plānošana, ko palīdz nodrošināt mūsu servisa piedāvājumi. Apvienojoties minimāliem apkopes darbiem un lielai energoefektivitātei, Jūs iegūstat iespēju optimizēt Jūsu sistēmas kopējās ekspluatācijas izmaksas. Tā Jūsu loģistika ir ne vien ilgstoši uzticama un droša, bet vienmēr arī ekonomiska. 


Vai Jums ir jautājumi?