+371 67813916 Servisa tālruņa līnija Bezmaksas tālruņa numurs
Kontaktveidlapa
Informatīvais biļetens
ERE225i_iF

Kompakta precizitāte — “iF” dizaina balva par Jungheinrich ERE 225i

Piešķirta par inovatīvu spēku un izcilu dizaina kvalitāti.

Unikāla veiklības, drošības, komforta un ilgtspējības kombinācija.

270 mm īsāks L2 izmērs, pateicoties integrētam litija jonu akumulatoram.

Pirmdien Jungheinrich elektriskie palešu ratiņi ERE 225i ieguva pasaulē zināmo “iF” dizaina balvu kategorijā “Automobiļi un transportlīdzekļi”. Ratiņi pārsteidza žūriju ar augsta līmeņa inovācijām un izcilu dizaina kvalitāti. Tā kā litija jonu akumulators ir pilnībā integrēts šasijā, ERE 225i unikāli apvieno veiklību, drošību, komfortu un ilgtspējību.

“Veiksmīgs dizains vienlaikus vizualizē produkta īpašības un piedāvā lietotājam orientēšanos,” saka Andreass Knī (Andreas Knie), Jungheinrich rūpnieciskais dizainers. “Ar ERE 225i jau no pirmā acu uzmetiena kļūst saprotami visi mūsu solījumi par veiktspēju, uz ko Jungheinrich klienti var paļauties, — tie ir kompaktāki, ērtāki un drošāki nekā jebkuri citi savas klases ratiņi, un tas ir redzams.”

Pateicoties ERE 225i inovatīvajam dizainam, ratiņu L2 izmērs ir par 270 mm īsāks nekā to priekštecim. Tas ievērojami samazina transportlīdzekļa pagrieziena apli. Vadītāji gūst labumu no ievērojami uzlabotas manevrēšanas, kas nodrošina drošu pārvadājumu iespēju vismazākajās telpās. Fiksētie sānu aizsargi gādā par optimālu aizsardzību, vienlaikus nodrošinot augstu darba komforta līmeni.

Pēc “iF” dizaina balvas žūrijas domām, tas viss padara ERE 225i par vieniem no labākajiem ratiņiem savā klasē, ņemot vērā daudzus aspektus. Par to liecina arī pastāvīgi piešķirtie augstie punkti. Žūrija, kuras sastāvā bija 75 atzīti starptautiski dizaina eksperti, trīs dienu ilgā atlases procesā noteica šā gada uzvarētājus. Kopumā “iF” dizaina balva atkal godināja radošos zīmolus, jaunpienācējus un jaunuzņēmumus deviņās disciplīnās un kopumā 81 kategorijā par izcilu dizainu 2022. gadā.

“Esam ļoti gandarīti, ka ar ERE 225i esam ieguvuši šo pazīstamo dizaina balvu. Tas ir ne tikai izcils apbalvojums mums kā dizaina komandai, bet arī atzinība un motivācija visiem, kas ir devuši ieguldījumu produkta radīšanā,” saka Knī.

Vai Jums ir jautājumi?