+371 67813916 Servisa tālruņa līnija Bezmaksas tālruņa numurs
Kontaktveidlapa
Informatīvais biļetens
Konzernzentrale Hamburg

Jungheinrich paplašina tiešās pārdošanas tīklu — iegādāts uzņēmums ITS Forklifts New Zealand

- 41. tiešās pārdošanas uzņēmums, kas atrodas Oklendā

- Jungheinrich ir iegādājies uzņēmumu Industrial Truck Sales New Zealand Forklifts (ITS Forklifts)

- Piedāvājuma paplašinājums Jaunzēlandes klientiem un partneriem

- Esošās partnerattiecības tiek saglabātas un pastiprinātas

Jungheinrich iegūst Jaunzēlandes uzņēmumu Industrial Truck Sales New Zealand Forklifts (ITS Forklifts), tādējādi izveidojot 41. pārdošanas punktu. Uzņēmums izplatīs visus piedāvājumā esošos izstrādājumus Jaunzēlandē pastāvošajā pārdošanas tīklā, kā arī ar vietējiem partneriem. Iegūstot jaunu pārdošanas vietu, Jungheinrich pastiprina savu klātbūtni globālajā tirgū, lai atbalstītu klientus un partnerus viņu izaugsmes mērķu sasniegšanā.

ITS Forklifts, viena no Jaunzēlandes vadošajiem intraloģistikas risinājumu piegādātājiem, stratēģiskā iegāde Jungheinrich nozīmē tiešās pārdošanas tīkla paplašināšanu Āzijas–Klusā okeāna reģionā. ITS Forklifts vairāk nekā 25 gadus ir bijis Jungheinrich izstrādājumu ekskluzīvs izplatītājs Jaunzēlandē, uzņēmumam ir daudzgadīga pieredze dakšu krautņotāju pārdošanā un apkalpošanā.

Dr. Larss Bržoska (Lars Brzoska), Jungheinrich AG galvenais izpilddirektors: “Mēs esam priecīgi par mūsu Jungheinrich ģimenes paplašināšanos Jaunzēlandē ar ITS Forklifts pēc 25 gadu sekmīgas sadarbības. Uzņēmuma iegūšana sniegs iespēju mums piedāvāt vietējiem un starptautiskajiem klientiem, kā arī mūsu partneriem plašāku izstrādājumu klāstu un pārbaudīto Jungheinrich servisu. Mēs ļoti gaidām mūsu jauno kolēģu pievienošanos mūsu komandai. Izmantojot viņu pieredzi un tirgus pārzināšanu, mēs kopā būsim vēl sekmīgāki.”

ITS Forklifts ir stipras pozīcijas Jaunzēlandes tirgū, ko atbalsta labi organizēts partneru tīkls, kurā ir vairāk nekā desmit izplatītāju. Jungheinrich stiprinās un tālāk attīstīs partnerattiecības ar izplatītājiem visā Jaunzēlandē.


Attēls: Jungheinrich galvenā mītne Hamburgā

Vai Jums ir jautājumi?