+371 67813916 Servisa tālruņa līnija Bezmaksas tālruņa numurs
Kontaktveidlapa
Informatīvais biļetens
ERD229i IFOY
01.07.2022

Jungheinrich ERD 220i iegūst IFOY balvu

- ERD 220i elektriskais palešu krautņotājs iegūst IFOY balvu “Gada speciālais transportlīdzeklis 2022”

- Žūrija — jauni standarti drošam, optimāli aizsargātam un vienlaikus īpaši kompaktam elektriskajam palešu krautņotājam

- Apbalvojums apliecina, ka Jungheinrich ir inovāciju līderis

Jungheinrich ERD 220i vakar vakarā ieguva IFOY balvu Minhenē (Vācijā). Apvienojot kompaktumu, drošību un ergonomiku nebijušā veidā, elektriskais palešu krautņotājs pārsteidza žūriju un veiksmīgi pārspēja konkurentus kategorijā “Speciālais transportlīdzeklis”. IFOY apbalvojums ir jau otrais apbalvojums ERD 220i, kas 2021. gadā tika atzīts par “Labāko no labākajiem” ar Red Dot dizaina balvu.

Starptautiskā žūrija izvēlējās Jungheinrich līdzbraucēja palešu krautņotāju ERD 220i, uz kura var sēdēt, par labāko jaunizlaidumu šajā tirgus segmentā. “Strādājot ar palešu krautņotājiem vairs nav jāizvēlas starp drošību, kompaktumu un ergonomiku. Ar jauno ERD 220i uzņēmums Jungheinrich nosaka jaunus standartus drošam, optimāli aizsargātam un vienlaikus īpaši kompaktam elektriskajam palešu krautņotājam. Augstākās klases sniegums un izaicina konkurenci.”

Uzņēmuma Jungheinrich Pārdošanas vadības valdes loceklis Kristians Erlahs (Christian Erlach) uzskata, ka šis apbalvojums apstiprina Jungheinrich inovatīvās spējas: “IFOY balva par ERD 220i ir milzīgs apliecinājums mūsu darbam. Jungheinrich krautņotāji piedāvā pareizo atbildi uz nākotnes noliktavas prasībām. Ar šo paštēlu mēs radām inovācijas. IFOY balva ir pierādījums tam un milzīga uzslava visai mūsu komandai, ar ko es īpaši lepojos.”

Kompaktuma, drošības un ergonomikas triāde

Tā vietā, lai uzstādītu lielu akumulatoru starp platformu un dakšām, kā tas ir bijis agrāk, Jungheinrich ERD 220i izmantoja divus kompaktus litija jonu akumulatoru moduļus, katru ar 130 ampērstundām, kas ir integrēti autokrāvēja šasijā. Noņemot akumulatora paliktni, iegūstam ievērojamas priekšrocības autokrāvēja veiktspējai — ERD 220i ir par vairāk nekā 300 milimetriem īsāks nekā tā priekštecis, tādēļ aizņemtā vieta ir samazināta par aptuveni 25 procentiem. Pateicoties kompaktajiem izmēriem, elektriskais paliktņu krautņotājs, kas paredzēts elastīgai izmantošanai noliktavās, kā arī iekraušanai un izkraušanai no kravas automašīnām, ir īpaši universāls un viegli vadāms. Pagrieziena rādiuss ir 1985 milimetri, kas sniedz iespēju precīzi manevrēt ierobežotās telpās un iespējo jaunu koncepciju ieviešanu turpmākajā noliktavas plānošanā. Transportlīdzeklim ir nepieciešams mazāk vietas ejās, tāpēc var attiecīgi palielināt izmantojamo platību. Tādējādi klienti var izveidot vairāk uzglabāšanas vietu, nemainot noliktavas platību.

Turklāt Jungheinrich ir uzlabojis ERD 220i svara sadalījumu, uzlabojot braukšanas parametrus, kas ir acīmredzams lielā paātrinājumā un nodrošina braukšanas ātrumu līdz pat 14 kilometriem stundā. Pateicoties ietaupītajai vietai, krautņotāju var piedāvāt ar divām plašas platformas versijām, un nav jāatsakās no kompaktuma un veiklības. Abām platformām ir fiksēti sānu aizsardzības paneļi trijās pusēs, kas nodrošina drošu braukšanu un ērtu stāvēšanu.

Pateicoties jaunajai pacēlāja masta versijai, ERD 220i var izmantot vēl plašāk, turklāt papildus iekraušanai un izkraušanai — arī krautņošanai. Jaunais trīskāršais pacēlāja masts ar 3760 milimetru garumu piedāvā līdz šim visaugstāko krautņotāja platformas augstumu šajā segmentā. Vienlaikus pacēlāja masta augstums ir izveidots tik kompakts, ka krautņotāju var bez problēmām izmantot kravas automašīnas piekabē. Turklāt ERD 220i var izmantot kā divus stāvu, paceļot balstsijas pacēlāju, un tas var transportēt divas paletes vienu uz otras, kas nodrošina ievērojamu produktivitātes pieaugumu, jo īpaši, iekraujot un izkraujot kravas automašīnas.

"ERD 220i ir kompaktāks, ērtāks un drošāks nekā visi citi šīs klases krautņotāji. ERD 220i no jauna definē veiklības, drošības un ergonomikas triādi ar jaunu akumulatora koncepciju. Tas nepieņem kompromisus, un tādēļ tas ir krautņotājs, ko mūsu klienti vēlējušies jau sen,” skaidro Torbens Sels (Torben Sell), Jungheinrich atbildīgais produktu vadītājs. ERD 220i ar iebūvētu litija jonu akumulatoru ir daļa no Jungheinrich POWERLiNE un, tāpat kā visi POWERLiNE modeļi, ir CO2 neitrāls līdz pat brīdim, kad tas tiek piegādāts klientam.

Par IFOY balvu

IFOY balva (“International Intralogistics and Forklift Truck of the Year” — “Starptautiskā intraloģistikas un dakšu krautņotāju gada balva”) atbalsta efektivitāti un inovāciju, un savas tehniskās ekspertīzes dēļ tā tiek uzskatīta par vadošo inovācijas balvu intraloģistikā. Neatkarīga žūrija, kas sastāv no vadošajiem starptautiskiem ekspertiem žurnālistiem, izvēlas uzvarētājus, pamatojoties uz trīs posmu IFOY auditu. Papildus neitrālam IFOY testam tas ietver arī IFOY inovācijas pārbaudi, ko veic Fraunhofer IML, Drēzdenes Universitātes, Minhenes Tehniskās Universitātes un Fraunhofer IPA speciālisti. IFOY balvu, kas ir Federālās Ekonomikas lietu un klimata darbības ministrijas aizbildnībā, sponsorē Materiālu apstrādes un intraloģistikas asociācija un Robotikas un automatizācijas asociācija VDMA ietvaros. Tagad, ar vienpadsmit uzvarām kopš 2013. gada, Jungheinrich ir starp labākajiem IFOY uzvarētājiem.

IFOY balvas pasniegšanas ceremonija, no kreisās uz labo: Hanss Herberts Šulcs (Hans-Herbert Schultz) (Korporatīvo produktu programmas viceprezidents, Jungheinrich AG), Stefans Hanušs (Stefan Hanusch) (Jauno krautņotāju projektu vadība, Jungheinrich Landsberg AG & Co. KG), Tomass Lukmans (Thomas Luckmann)(Jauno krautņotāju segmenta Transportlīdzekļu izstrādes vadītājs, Jungheinrich Norderstedt AG & Co. KG), Torstens Gerhards (Torsten Gerhardt) (Jauno krautņotāju galvenā segmenta vadītājs, Jungheinrich Norderstedt AG & Co. KG), Kristians Erlahs (Christian Erlach) (valdes loceklis pārdošanas jomā, Jungheinrich AG), aizmugurē Kristofs Zeidlers (Christoph Zeidler) (Satura vadītājs, Jungheinrich AG), Malte Vihmane (Malte Wichmann)(Zemo un rokas palešu ratiņu segmenta vadītāja, Jungheinrich AG), aizmugurē Lukass Volšlēgers (Lukas Wohlschläger) (AGV produktu vadītājs, Jungheinrich Degernpoint AG & Co. KG), Manuela Šmidbauere (Manuela Schmidbauer) (AGV produktu vadītāja, Jungheinrich Degernpoint AG & Co. KG), Linda Dufija (Linda Duffy) (mārketinga viceprezidente, Jungheinrich AG).

Vai Jums ir jautājumi?