+371 67813916 Servisa tālruņa līnija Bezmaksas tālruņa numurs
Kontaktveidlapa
Informatīvais biļetens
Autonomous Mobile Robots

Jungheinrich būvē pilnībā automatizētu loģistikas centru ar arculus ražotiem AMR uzņēmumam Prodrive Technologies

Pirmais kopīgais pasūtījums Jungheinrich ar jauno arculus ražotiem AMR

Kombinēts automatizācijas risinājums, kas ietver inovatīvos mobilos robotus un klasiskos AGV šauro eju krautņotājus

Integrēts pilna apjoma risinājums no viena piegādātāja padara jaunās noliktavas būvniecību efektīvu un ilgtspējīgu

Hamburga. Jungheinrich, viens no pasaules vadošajiem intraloģistikas risinājumu piegādātājiem, būvē jaunu un modernu loģistikas centru Nīderlandes tehnoloģiju uzņēmumam Prodrive Technologies. Jauno ēku, kuras noliktavas telpu platība pārsniedz 20 000 kvadrātmetrus, būvē pie  Eindhovenas pilsētas, un pilnapjoma darbība tajā tiks uzsākta līdz 2022. gada rudenim. Noliktavas pamatā būs vienots loģistikas risinājums, ko nodrošinās 14 autonomo mobilo robotu (AMR) un 8 EKX 516ka automatizēto šauro eju krautņotāju parks. Visi krautņotāji, izmantojot Jungheinrich Logistics Interface, ir pievienoti Jungheinrich WCS, kas vada transporta pārvietošanos automatizētajā sistēmā. Kombinējot AMR pirmajā zonā kā savienojošo elementu ar pasūtījumu komplektēšanu un AGV plauktu zonā, Jungheinrich nodrošina vēl nepieredzētu materiālu plūsmas automatizāciju Prodrive uzņēmumā. Robots piegādās un aizvedīs paletes no divām automatizētajām uzglabāšanas zonām un, izmantojot preces cilvēkam principu, transportēs tās uz komplektēšanas stacijām, kur to komplektēšanu veiks manuāli.

“Ar projektu Prodrive uzņēmumā mēs demonstrējam savas zināšanas automatizēto risinājumu jomā. Mēs esam īpaši gandarīti, ka varam izmantot mūsu jaunā Jungheinrich saimes dalībnieka — mobilo robotu ražotāja arculus — mobilo robotu modeli S,” saka Dr. Markuss Heinekers (Markus Heinecker), Automated Systems AGV viceprezidents Jungheinrich. Šā mēneša sākumā Jungheinrich paziņoja par Minhenē bāzētā robotikas eksperta arculus iegādi. Iegādājoties šo inovatīvo jaunuzņēmumu, Jungheinrich paplašina savu automatizācijas portfeļa klāstu un tagad piedāvā tirgū vadošās tehnoloģijas autonomo mobilo robotu jomā. “Pieprasījums pēc AMR pastāvīgi palielinās, pateicoties spēcīgai izaugsmei, jo īpaši e-komercijas jomā. Tagad mēs varam nodrošināt vēl labāku atbalstu saviem klientiem, lai sasniegtu efektivitātes un ilgtspējas mērķus, izmantojot precīzu un vienotu procesa automatizāciju.” 

Prodrive uzņēmumam sadarbība jaunās noliktavas projektā ir loģisks solis ilgstošās klienta sadarbības ietvaros. Jungheinrich ir sniedzis atbalstu Nīderlandes uzņēmumam intraloģistikas jomā ilgus gadus. Vēl viens svarīgs kritērijs lēmumam izvēlēties Jungheinrich Markam Mentingam (Mark Menting), atbildīgajam par globālajiem procesiem Prodrive Technologies, ir piedāvātās sistēmas risinājuma daudzveidīgums. “Mūsdienās elastība piegādes ķēdē ir izšķirošais kritērijs sekmīgai ekonomiskajai darbībai. Mums tas nozīmē, ka mums ir jāvar komplektēt preces ātrāk, efektīvāk un bez kļūdām. Jungheinrich automatizācijas koncepcija, kurā apvienota inovatīva robotika un klasiskie AGV, šīs prasības izpilda. Tā arī sniedz turpmākas optimizācijas iespējas priekšdienām,” saka Mentings. 

Par Jungheinrich
1953. gadā dibinātais Jungheinrich uzņēmums ir viens no pasaulē vadošajiem intraloģistikas risinājumu piegādātājiem. Pateicoties visaptverošajam rūpniecības transporttehnikas, automatizēto sistēmu un pakalpojumu piedāvājumam, Jungheinrich nodrošina saviem klientiem individuāli izstrādātus risinājumus Industry 4.0 izaicinājumu risināšanai. Grupa, kuras galvenā mītne atrodas Hamburgā, ir pārstāvēta visā pasaulē 40 valstīs, kurās uzņēmumam ir savi tirdzniecības pārstāvji, kā arī aptuveni vēl 80 valstīs sadarbībā ar partneruzņēmumiem. Jungheinrich visā pasaulē nodarbina 18 000 cilvēku, un tā konsolidētais apgrozījums 2020. gadā sasniedza 3,81 miljardu eiro. Jungheinrich akcijas ir kotētas MDAX.

 Par Prodrive
1993. gadā dibinātais Prodrive Technologies ir viens no visstraujāk augošajiem tehnoloģiju uzņēmumiem Eiropā. Prodrive Technologies izstrādā un ražo elektronikas, programmatūras un mehānikas preces. Ciešā sadarbībā ar klientiem tiek izstrādāts un piegādāts plašs augsto tehnoloģiju preču, sistēmu un risinājumu klāsts, izmantojot īpaši augstas efektivitātes un bieži unikālas tehnoloģijas. Prodrive Technologies visas darbības veic uz vietas uzņēmumā, darbojas praktiski visos aizsniedzamajos tirgos un izmanto jaunākās procesa tehnoloģijas, no kurām daudzas ir izstrādātas uzņēmumā. Prodrive Technologies nodarbina vairāk nekā 2200 darbinieku, no kuriem 700 ir dažādu nozaru inženieri. Prodrive Technologies pieder ļoti elastīgas un pilnībā automatizētas ražotnes/rūpnīcas Nīderlandē, ASV un Ķīnā, kurās uzņēmums efektīvi optimizē risinājumus katram klientam.

A passion for technology | Prodrive Technologies (prodrive-technologies.com)

Vai Jums ir jautājumi?