+371 67813916 Servisa tālruņa līnija Bezmaksas tālruņa numurs
Kontaktveidlapa
Informatīvais biļetens
Geschäftsmann mit Touchscreen_[MAM-50468]

Jungheinrich turpina attīstīt intraloģistikas automatizāciju un digitalizāciju — Zagrebā atvērts jauns izstrādes centrs

Nākotnes noliktavu risinājumu izstrādes centrs

Digitalizācijas un automatizācijas virziena paplašināšana

Starptautiskā digitālās izstrādes tīkla papildināšana

Jungheinrich ir atvēris jaunu programmatūras un aparatūras attīstīšanas un izstrādes centru Horvātijas galvaspilsētā Zagrebā. Atklājot Horvātijas  Jungheinrich biznesa pakalpojumu centru (“Jungheinrich Business Services Croatia”), intraloģistikas eksperts turpina tālāk attīstīt savu digitalizācijas un automatizācijas pieredzi, lai apmierinātu arvien pieaugošo pieprasījumu pēc Jungheinrich digitālajiem produktiem.

Jungheinrich intensīvi strādā pie intraloģistikas digitalizācijas un automatizācijas jaunajām tendencēm, tādēļ ir atvēris jaunu izstrādes un attīstīšanas centru. Jaunajā Zagrebas centrā informācijas tehnoloģiju eksperti attīsta inovatīvus programmatūras un aparatūras risinājumus mobilajiem robotiem, vadības sistēmām un automatizētajām uzglabāšanas un izguves sistēmām, vēloties radīt vēl nebijušus risinājumus, lai atbildētu iniciatīvas Rūpniecība 4.0 (Industry 4.0) izaicinājumiem. Šeit tālāk tiks attīstītas un optimizētas tādas Jungheinrich digitālās izstrādnes, kā Noliktavas pārvaldības sistēma (Warehouse Management System) un Transporta parka vadības sistēma (Fleet Management System).

Jaunā centra izveidošana ir svarīgs elements, lai turpinātu Jungheinrich tālāko digitālo un automatizācijas risinājumu attīstīšanu. Markuss Skofs (Markus Skof), Jungheinrich Systemlösungen GmbH digitālo tehnoloģiju virziena viceprezidents: “Zagreba kā akadēmiskais un tehnoloģiju centrs ir ideāla vieta mūsu mērķiem.” Katru gadu galvaspilsētas universitātes un koledžas beidz talantīgi un profesionāli labi sagatavoti studenti. Tieši šos talantus Jungheinrich vēlas piesaistīt savam attīstības centram, kuru paredzēts nepārtraukti paplašināt turpmākajos gados. Uzņēmums plāno līdz 2025. gadam trīskāršot Zagrebas centra darbinieku skaitu. Centra vadītāja Helena Vojnoviča (Helena Vojnovic) tāpat pievēršas jaunās darba pasaules un elastīga domāšanas veida priekšrocībām. Tas rada darba vidi, kas veicina radošumu un padara iespējamas inovācijas. Darbiniekiem tiek piedāvāta mūsdienīga biroja koncepcija ar iespējām strādāt attālināti, no mājām.

Vienlaikus attīstības centrs dod iespēju Jungheinrich tālāk paplašināt savu starptautisko digitālās attīstības tīklu. Bez Zagrebas šajā tīklā ir Eiropas metropoles Hamburga, Minhene, Madride un Grāca. Lai radītu vērtīgu sinerģiju, Horvātijas komanda cieši sadarbojas ar citu Jungheinrich programmatūras centru ekspertiem, bet visvairāk ar Jungheinrich Systemlösungen Grācā speciālistiem.

Kopumā uzņēmums ir spēris svarīgu soli Grupas nākotnes stratēģijas (Group Strategy 2025+) ieviešanā. Papildus automatizācijas un digitalizācijas virziena paplašināšanai Jungheinrich turpina virzīties uz mērķi paplašināt savu globālo klātbūtni.

Par Jungheinrich

Jungheinrich dibināts 1953. gadā un ir viens no pasaules vadošajiem intraloģistikas risinājumu piegādātājiem. Jungheinrich ar plašu rūpniecisko iekrāvēju, automatizēto sistēmu un pakalpojumu klāstu piedāvā saviem klientiem pielāgotus risinājumus Ceturtās rūpnieciskās revolūcijas izaicinājumiem. Grupas galvenā mītnes vieta ir Hamburgā, to pārstāv pašu tiešās pārdošanas uzņēmumi 40 valstīs, kā arī partneru uzņēmumi vēl aptuveni 80 valstīs. Jungheinrich nodarbina 18 000 cilvēku visā pasaulē un 2020. gadā sasniedza 3,81 miljardu eiro pārdošanas apgrozījumu. Jungheinrich akcijas reģistrētas MDAX biržā.

Vai Jums ir jautājumi?