+371 67813916 Servisa tālruņa līnija Bezmaksas tālruņa numurs
Kontaktveidlapa
Informatīvais biļetens
Stage Safety
Drošības risinājumi Jūsu noliktavai

Jungheinrich visaptverošā aizsardzība

Noliktava nav bērnu rotaļlaukums. Taču tai jābūt tikpat drošai.


Arvien pieaugošās procesu dinamikas un sarežģītības dēļ noliktavās ir augsts apdraudējumu līmenis. Tādēļ vairs nepietiek tikai nodrošināt aizsardzību pret atsevišķiem apdraudējumiem – būtiski ir ņemt vērā visu procesu kopumu.
Mēs kā ģimenes uzņēmums un vadošais intraloģistikas risinājumu piedāvātājs mūsu redzeslokā paturam ikvienu aspektu. Mūsu plašais drošības sistēmu un palīgsistēmu klāsts piedāvā Jums visaptverošu aizsardzību visās noliktavas zonās. Tādējādi mēs nodrošinām, ka nākotnē noliktavas drošības aspekti Jums nesagādās liekas raizes.


Content Safety


 

Content Drošība 2a Viss droši pārskatāms.

Drošība visām noliktavas sfērām.
Mūsu visaptverošā aizsardzības sistēma nosedz piecas riskam pakļautās noliktavas sfēras. Ar Jungheinrich drošības risinājumiem Jūs varat pasargāt cilvēkus, preces, noliktavas iekārtas, mašīnas un datus. Mūsu vairāk nekā 60 gadu ilgā pieredze Jums palīdz jau laikus pamanīt kritiskas situācijas, samazināt negadījumu risku un palielināt drošību visās noliktavas zonās. Vienlaikus mēs vienmēr raugāmies, lai saglabātos Jūsu produktivitāte. Jo lielāka drošība saistās arī ar lielāku izmaksu kontroli un investīciju aizsardzību.


Sazinieties ar mums!


Content Drošība 3

1. Cilvēku aizsardzība.

Jo cilvēks ir visbūtiskākais.
Jūs varat pilnībā paļauties uz mūsu visaptverošo drošības koncepciju. Mēs piedāvājam neskaitāmus risinājumus transportlīdzekļiem, kas palīdz pasargāt noliktavas darbiniekus no sadursmēm ar kraušanas tehniku vai no citiem negadījumiem. Turklāt tā kā darbinieku veselība ir viena no mūsu prioritātēm, mēs arī rūpējamies ar ergonomisku darba vietu iekārtošanu. Tādējādi Jūsu vadītāji var strādāt droši, ergonomiski un efektīvi.

Content Drošība 8a Jo nav iespējams pamanīt visu.

Jungheinrich personu atpazīšanas sistēma.
Jungheinrich atpakaļgaitas kamera ar personu atpazīšanas funkciju samazina sadursmju risku, ko rada atpakaļgaitā braucoši iekrāvēji. Tiklīdz bīstamajā zonā tiek konstatēta persona, sistēma aktivizē gan vizuālu, gan akustisku signālu.

Uzzināt vairāk par cilvēku aizsardzību


Content Drošība 4

2. Preču aizsardzība.

Mēs sniedzam uzticamu aizsardzību Jūsu vērtīgākajām precēm.
Noliktavā uzglabātās preces ir vērtīgs resurss. Dažādas palīgsistēmas palīdz Jums nodrošināt tām pienācīgu aizsardzību, kā arī vienlaicīgi samazināt patērēto laiku un izmaksas. Tādējādi Jūs rūpējaties ne vien par savu preču un darbinieku aizsardzību, bet arī nodrošināt produktivitāti un piegādes drošību.

Content Drošība 9a Teicama aizsardzība ikvienā līkumā.

Jungheinrich curveCONTROL.
Palīgsistēma curveCONTROL palielina iekrāvēja stabilitāti un gādā par optimālu kustības drošību, vajadzības gadījumā automātiski samazinot braukšanas ātrumu līkumā.

Uzzināt vairāk par preču aizsardzību


Content Drošība 5

3. Noliktavas un tās aprīkojuma aizsardzība.

Savlaicīga risku novēršana noliktavā.
Mūsu profilaktiskie pakalpojumi palīdz laicīgi novērst bojāta noliktavas aprīkojuma radītos riskus. Tādējādi Jūsu procesi ir droši un kapitālieguldījumi ir aizsargāti.

Content Drošība 10a Uzmanība atmaksājas.

Jungheinrich plauktu apsekošana.
Ikgadējas pārbaudes, ko veic mūsu sertificētie plauktu inspektori, nodrošina, lai Jūs varētu palielināt Jūsu noliktavas drošību un izmantot ekonomijas potenciālus. Pateicoties mūsu profesionālajai kompetencei, mēs šādā veidā atklājam ilglaicīgus un būtiskus trūkumus, veicam to novērtēšanu un, ja nepieciešams, nomainām bojātās plauktu daļas pret oriģinālajām Jungheinrich rezerves daļām.

Uzzināt vairāk par noliktavas aizsardzību


Content Drošība 6

4. Mašīnu aizsardzība.

Negadījumu skaita ierobežošanai.
Izmantojot plašo funkciju klāstu un regulāri veicot apkopes darbus, mēs palīdzam Jums samazināt kraušanas tehnikas radīto un ar to saistīto negadījumu skaitu un nodrošinām ilglaicīgu kraušanas tehnikas pieejamību. Šādi Jūs ne vien pasargājat savus darbiniekus, bet arī samazināt remontdarbu un uzturēšanas darbu nepieciešamību, citiem vārdiem sakot, izmaksas.

Content Drošība 11a Negadījumu skaita droša samazināšana.

Jungheinrich triecienu sensors.
Ar Jungheinrich triecienu sensoru Jūs varat pasargāt transportlīdzekļus, preces un darbiniekus. Nebūt ne dārgais sensora modulis ir vienkārši iebūvējams un akustiski vai vizuāli ziņo par iekrāvēja sadursmēm un negadījumiem. Turklāt apkopotie dati sniedz vērtīgu informāciju zaudējumu efektīvai samazināšanai noliktavā.

Uzzināt vairāk par mašīnu aizsardzību


Content Drošība 7

5. Datu aizsardzība.

Lai viss paliktu tur, kur tam jābūt.
Arvien pieaugošās digitalizācijas un tīklošanas laikmetā pie ikvienas drošības koncepcijas pieder risinājumi dīkstāvju novēršanai un datu drošībai. Mēs ļoti lepojamies, ka mūsu digitālie risinājumi spēj apmierināt pat visaugstākās drošības prasības. Lai novērstu jebkādas hakeru darbību iespējas, mēs pārbaudām un sertificējam savu programmatūru un tīmekļa lietotnes pie neatkarīgiem speciālistiem. Tā rezultātā mūsu risinājumi spēj nodrošināt efektīvu Jūsu vērtīgo uzņēmuma datu un informācijas aizsardzību.

Ja par visu ir padomāts,drošība nerada liekas raizes.


Ātri uzziniet, kā mēs ar mūsu visaptverošo pieeju Jums varam palīdzēt palielināt Jūsu noliktavas drošību.


Uzzināt vairāk


Content Drošība 7b

Jums radušies jautājumi par drošību noliktavā?

Sazināties ar mums

Jūsu kontaktdati

Pārdošanas nodaļā

Tālrunis

+371 67813913

Sazināties

Vai Jums ir jautājumi?