+371 67813916 Servisa tālruņa līnija Bezmaksas tālruņa numurs
Kontaktveidlapa
Informatīvais biļetens
Stage Automation

Automatizācija ar Jungheinrich

Saskaņota noliktavas procesu horeogrāfija automātiski nodrošina panākumus.

Digitālajā laikmetā, kad viss norit arvien ātrāk un arvien straujāk mainās preču kustības ritms, Jūsu panākumu atslēga ir saskanīga noliktavas horeogrāfija. Jo tikai tad, kad visi dalībnieki ir harmonijā un kopīgi rūpējas par plūstošu preču kustību, Jūs varat elastīgi un efektīvi reaģēt uz visiem izaicinājumiem Jūsu uzņēmējdarbībā. Mēs kā Jūsu automatizācijas partneris, radām Jūsu vajadzībām individuāli pielāgotu risinājumu un kā galvenais darbuzņēmējs sniedzam konsultācijas ikvienā procesa posmā, kā arī atbalstu līdz brīdim, kad būsiet ieguvuši tādu noliktavas sistēmu, kuras veiktspēja ir lieliska gan tagad, gan nākotnē.

Content STC2B1A

Noliktavā ir laiks jaunam augstākās klases izpildītājam.

Jungheinrich STC 2B1A – pasaulē jaudīgākais plauktu apkalpošanas celtnis savā klasē.

Pirmais Jungheinrich radītais sīkpreču plauktu apkalpošanas celtnis ar savā klasē labākajiem veiktspējas rādītājiem, inteliģentu enerģijas pārvaldības sistēmu un savā klasē mazāko piebraukšanas attālumu nodrošina maksimālu efektivitāti Jūsu automātiskajā sīkpreču noliktavā.

VAIRĀK INFORMĀCIJAS

Content Automation Trenner

Viss, kas nepieciešams ideāli vadītam automatizācijas risinājumam.

Content Automation (4)

Elastība ir ilgtspējīgasveiktspējas pamats.

Gan augoša deju kolektīva dalībniekiem, gan efektīva un uz nākotni vērsta automatizācijas risinājuma elementiem ir piemērojams viens princips: abiem ir jābūt pietiekami kustīgiem, lai elastīgā un efektīvā veidā pielāgotos ikvienai tempa un ritma maiņai. Tieši tādēļ mēs tik precīzi pielāgojam manuālās, daļēji un pilnībā automatizētās noliktavas zonas vienu otrai tā, lai tās varētu elastīgi reaģēt uz jebkurām izmaiņām preču plūsmā, piemēram, sezonālu pieprasījuma pieaugumu, pieprasījuma svārstībām vai nākotnes izaugsmes vajadzībām. Jo mēs jau no paša sākuma izplānojam arī iespējas, kā Jūsu sistēmu paplašināt un pielāgot. Tādējādi tā vienmēr ir elastīga, efektīvi izmanto resursus un sniedz ilgtspējīga ražīguma priekšrocības.

Content Automation (1)

Pilnīga uzticēšanās partnerimir izšķirošais aspekts.

Uzņēmumam ir jāspēj uzticēties savam automatizācijas partnerim tikpat lielā mērā, cik deju partneri uzticas viens otram, lai skaidri zinātu, ka gan pats uzņēmums, gan tā investīcijas ir drošās rokās. Jūs jau no pašiem pirmajiem mirkļiem varat droši paļauties uz mums, kā uz partneri un galveno darbuzņēmēju, jo mēs ne tikai sniedzam Jums atbalstu ar savu ievērojamo pieredzi intraloģistikas jomā, bet arī piedāvājam profesionālas konsultācijas un ražotāja atbalstu. Izvēloties piemērotāko produktu komplektu, mēs Jums radām individuāli veidotu sistēmu, kas savieno visus procesa posmus un saskarnes no preču ienākšanas noliktavā līdz brīdim, kad tās noliktavu pamet. Jau no paša projekta sākuma Jums līdzās ir personīgā kontaktpersona, kas koordinē visus nepieciešamos darbus un vienmēr rūpējas par efektīvu un precīzu katra procesa posma īstenošanu. Pateicoties mūsu kompetencei visaptverošu risinājumu jomā un tehniskajai zinātībai, mēs spējam caurredzami un aktīvi sniegt Jums atbalstu ikvienā automatizācijas projekta posmā: no preču plūsmas analīzes līdz pat servisam. Turklāt mūsu unikālais un ciešais klientu apkalpošanas tīkls, kā arī profesionālais serviss un loģistikas sistēmu atbalsta dienests ļauj mums ātri un efektīvi sniegt Jums atbalstu vienmēr, kad tas nepieciešams.

Tikai trīs soļi līdz individuāli pielāgotam automatizācijas risinājumam.

Vairāk informācijas

Content Automation (2)

Pieredzējuša režisora vadībāautomatizācija kļūst par veiksmes stāstu.

Profesionāliem deju kolektīviem tāpat kā noliktavām ir būtiski saglabāt augstu sniegumu vai to uzlabot. Lai Jūsu individuāli veidotā sistēma varētu efektīvi darboties ilgu laiku, mēs jau plānošanas posmā inženiermākslu apvienojam ar rentabilitāti. Mēs kā pieredzējis automatizācijas horeogrāfs padarām esošo un vēlamo stāvokli caurskatāmu, atklājam optimizācijas iespējas un, ņemot vērā visus ekonomiskos, telpiskos un tamlīdzīgos pamatnosacījumus, atrodam Jūsu situācijai vispiemērotāko risinājumu. Šobrīd jau ar daudziem dažādu jomu klientiem no visas pasaules esam atzīmējuši viņu pielāgotā automatizācijas risinājuma ieviešanu un esam palīdzējuši viņiem ilgtspējīgā veidā paaugstināt efektivitāti un uzlabot konkurētspējas priekšrocības.

Content Automation (3)

Atzīmējiet veiksmīgu sākumuar modernām tehnoloģijām.

Modernai noliktavas sistēmai tāpat kā labam deju kolektīvam ir jābūt atvērtai jauninājumiem. Sabiedrības vēlmes mainās tikpat ātri kā Jūsu klientu un patērētāju prasības. Mēs intensīvi strādājam pie izpētes un izstrādes, lai Jūs savas noliktavas atklāšanu varētu veiksmīgi atzīmēt ar atbilstošu, elastīgu un modernu automatizācijas risinājumu. Mēs pastāvīgi paplašinām savu piedāvājumu, lai efektīvā un kompleksā veidā noliktavās ieviestu gan jaunas, gan optimizētas tehnoloģijas. Tās ir piemērotas gan jaunām noliktavām, gan esošo noliktavu modernizācijai vai rekonstrukcijai.
Šobrīd mūsu automatizācijas ansambli veido automatizēti vadīti transportlīdzekļi un transportēšanas tehnika, automatizētas sīkpreču un palešu noliktavas, kā arī mūsu progresīvi saderīgā noliktavas pārvaldības sistēma Jungheinrich WMS. Visu, kas Jums nepieciešams ideāli koordinēta automatizācijas risinājuma ieviešanai, mēs kā galvenais darbuzņēmējs piegādājam un integrējam paši.
 

Content Automation Trenner1

Vairāk informācijas par automatizāciju.

Iepazīstieties ar mūsu visaptverošo piedāvājumu.

Jungheinrich kā sistēmu piegādātājs
Plānošana, īstenošana, serviss un atbalsts
Automatizācijas komponenti
Automātiskās noliktavu sistēmas
Automatizēta komplektēšana un sakraušana uz paletēm

Veiksmīgi automatizācijas projekti.

Atsauksmes: Automātiskās noliktavu sistēmas

Atsauksmes: Automātiskie transportlīdzekļi

Content Automatizācijas process (2)

Saskaņoti, perfekti organizēti procesi.

Digitalizācija un savienošana tīklā ar Jungheinrich.

Mēs kā vadošais kompleksu inteliģento intraloģistikas risinājumu piegādātājs piedāvājam Jums ne tikai saskaņotus automatizācijas procesus, bet arī visu nepieciešamo Jūsu noliktavas digitalizācijai un savienošanai vienotā tīklā. Mūsu digitālie risinājumi palīdz izdevīgi savienot Jūsu procesus, tādējādi nodrošinot Jūsu rentabilitāti un dzīvotspēju nākotnē.

Vairāk informācijas

Vai jūs interesē saskanīga horeogrāfija, kas ir pielāgota jūsu noliktavai?

Piesakieties konsultācijai.

Sazināties ar mums

Jūsu kontaktdati

Loģistikas sistēmu pārdošana

Tālrunis

+371 67813913

Sazināties

Vai Jums ir jautājumi?