+371 67813916 Servisa tālruņa līnija Bezmaksas tālruņa numurs
Kontaktveidlapa
Informatīvais biļetens
Stage Plaukti (1)
Jungheinrich plauktu sistēmas

Jūsu noliktavas mugurkauls ir veidots no meistarības un tērauda.

Kvalitatīvi izveidoti plaukti ir būtiskākais jūsu noliktavas elements. Ja tas reiz ir uzstādīts, tam jāspēj ne tikai noturēt kravas, bet arī izturēt pārmaiņas. Tādēļ uz nākotni vērsta plānošana ir ļoti svarīgs aspekts.

Jau 60 gadus Jungheinrich uzsvaru liek uz saviem produktiem, individuāliem risinājumiem un augstāko kvalitāti. Piedāvājot plašu produktu klāstu palešu, konteineru, paliktņu, kastu un gara izmēra preču uzglabāšanai, mēs gādājam par to, lai viss atrastos savās vietās un būtu vienmēr pieejams. Klienti visā pasaulē un dažādās nozarēs paļaujas uz mūsu sistēmām veiksmīgas darbības nodrošināšanai.

Stage Noliktavu plaukti + noliktavu iekārtas
60 Jahre Regale Logo

Content Plaukti

Teicami sagatavots.No plānošanas līdz pēcpārdošanas procesiem.

Noliktavas izaugsmei ir nepieciešams stabils pamats, ko Jums var sniegt mūsu unikālā pieeja. Izvēloties Jungheinrich palešu plauktus, mūsu uzņēmuma produktu izstrādātāji un būvinženieri nosaka plānotās sistēmas prasības un veic tehniskos aprēķinus. Pēc tam turpat Jūsu uzņēmumā izplānojam un izstrādājam tieši Jūsu vajadzībām pielāgotu risinājumu, kāds nav pieejams nekur citur. Ja vēlaties, uzņēmums savu atbalstu turpina sniegt arī pēc tam, kad risinājumi ir ieviesti, veicot ikgadējas pārbaudes. Tādējādi Jūs visu nepieciešamo varat saņemt no viena speciālista.

“Līdz kaulam” pārbaudīti.

Ikviena Jungheinrich palešu plaukta nestspēja tiek pārbaudīta neskaitāmos iekšējos un neatkarīgos testos. Pateicoties mūsu pārbaudes stacijām, mēs ražošanas procesā pastāvīgi varam nodrošināt augstu kvalitāti.

Viena ražotāja kompetence veselu sistēmu izstrādē Kompleksa noliktavu plānošana, ko nodrošina viens ražotājs.

Kompleksa noliktavu plānošana ir mūsu galvenā kompetence. Plānošanā iekļaujam ne vien plauktus, bet arī iekrāvējus, plauktu apkalpošanas celtņus un, protams, atbilstošu noliktavas programmatūru. Tā rodas perfekti saskaņota, paplašināma intraloģistikas sistēma, kas vienmēr darbojas saskaņā ar jaunākajiem standartiem.



Veidojiet pamatu savai nākotnes plauktu sistēmai jau šodien!

Content Plaukti (1)


Uz nākotni vērstas plauktu sistēmas pamatā ir sadarbība.

Noliktavas plānošana nav ikdienišķs pasākums. Tāpēc būtiska nozīme ir cilvēkiem, kuri domā tālejoši un labprāt veic organizatoriski konceptuālus darbus. Gluži tāpat kā to darīja mūsu pirmā plaukta „Hubertus” projektētāji, pie kam dažās noliktavās šis plaukts vēl aizvien veic izcilu darbu. Šos principus turpina ievērot arī tagadējie Jungheinrich eksperti: viņi ir Jums līdzās no pirmās idejas rašanās brīža līdz pat tās īstenošanai dzīvē. Viņi analizē Jūsu procesus un, balstoties uz iegūtajiem rezultātiem, izstrādā gan statiski, gan ekonomiski izdevīgu plauktu koncepciju – Jūsu koncepciju, kādas otras pasaulē vairs nebūs. Viņi ir klātesoši projekta realizācijas laikā un raugās, lai noteiktās kvalitātes prasības tiktu precīzi ieviestas dzīvē.

Marco Harder portrets
Marko Harders
Inženierijas un produktu izstrādes nodaļas vadītājs

“Jungheinrich augstu vērtē brīvprātīgu iesaistīšanos, pat pārsniedzot tiesiskās prasības.“

6 jautājumi Marko Hārderam (Marco Harder) (Tehnoloģiju un produktu izstrādes nodaļas vadītājam)

Globāls darbības sekmētājs.

Content Plaukti (2)

1. Uzņēmums „Satair”/Singapūra

Jaunas rezerves daļu noliktavas izstrāde vienam no vadošajiem aviācijas rūpniecības uzņēmumiem. Tika ieviesta kompleksa plauktu sistēma, kura ietvēra pielāgojamas uzglabāšanas zonas garajām precēm, modulāros plauktus un palešu uzglabāšanas zonas.

2. Uzņēmums „Universal Services”/Maskava

Jaunas aukstuma noliktavas būvniecība mūsu patstāvīgajam klientam, kas ir viens no vadošajiem loģistikas nozares uzņēmumiem. Tika izveidota kompakta noliktava ar automatizētām transportēšanas ierīcēm.

3. Uzņēmums „Grifols”/Īrija

Šis pasaules mēroga farmācijas uzņēmums izstrādā un piedāvā inovatīvus produktus vairāk nekā 90 valstu tirgos. Jaunajā noliktavā mēs sakombinējām manuālās un automatizētās uzglabāšanas zonas.

Opel jaunā noliktava Bohumā/Vācija

Viens no lielākajiem autobūves nozares uzņēmumiem atklāj savu lielāko loģistikas centru Eiropā. Šajā modernajā preču izplatīšanas centrā plauktu sistēmas tika izbūvētas vairāk nekā 19 km garumā.


Content Plaukti (3) Par pārbaudītu kvalitāti atbildīgie no mūsu vidus.

Arī tad, ja Jūsu plauktu risinājums jau ir ieviests dzīvē, mēs parūpēsimies par pastāvīgu kvalitātes uzraudzību un drošību Jūsu noliktavā. Ja vēlaties, kāds no mūsu 120 sertificētajiem inspektoriem veiks Jūsu uzņēmumā atbilstoši EN 15635 standartam noteiktās ikgadējās pārbaudes. Ja kaut kas trūks, Jūs inspektoram uzreiz varēsit pasūtīt oriģinālās rezerves daļas, tādējādi ietaupot tik dārgo laiku.



Content Plaukti (4)

Katrai nozareiizstrādāti unikāli risinājumi.

Intraloģistikas pasaule kļūst arvien sarežģītāka. Mūsu atbilde uz to ir katras atsevišķās nozares prasībām pielāgoti risinājumi.
Pie Jungheinrich Jūs atradīsit ne tikai plašu produktu klāstu, kas apmierinās jebkuras prasības, bet arī savas nozares ekspertus, kuru rīcībā ir plašas speciālās zināšanas un pieredze savā tirgus nišā, kā arī precīzi pielāgotas koncepcijas no viena ražotāja. Tādējādi Jūs palielināsit efektivitāti un produktivitāti un vienmēr būsit saviem konkurentiem par vienu plaukta garumu priekšā.

Sazināties ar mums

Jūsu kontaktdati

Loģistikas sistēmu pārdošana

Tālrunis

+371 67813913

Sazināties

Vai Jums ir jautājumi?