+371 67813916 Servisa tālruņa līnija Bezmaksas tālruņa numurs
Kontaktveidlapa
Informatīvais biļetens
Hawle Logistiklager
13.07.2023

Jungheinrich Vācijas pilsētā Freilasingā būvē jaunu loģistikas noliktavu uzņēmumam Hawle Armaturen

Pilnībā automatizēta augstplauktu noliktava ar vairāk nekā 15 000 plauktu glabāšanas vietām piecās ejās.

Viss, sākot no tērauda plauktu sistēmām līdz noliktavas pārvaldības sistēmai (WMS), no viena piegādātāja.

Jungheinrich nodršina  "vislabāko risinājumu" un visaptverošu servisu.

Hamburga, 6. jūlijs — Hawle Armaturen GmbH, uzņēmums, kas ražo lieljaudas vārstus ūdensvada un kanalizācijas saimniecībai, kā arī gāzes apgādei, pasūta Jungheinrich izveidot jaunu loģistikas noliktavu. Uzņēmums līdz 2024. gada oktobrim Hawle galvenajā mītnē Freilasingā uzbūvēs pilnībā automatizētu augstplauktu noliktavu ar vairāk nekā 15 000 plauktu glabāšanas vietām piecās ejās. Noliktava, kas plānota kā jaunas nozares projekts, aizstās Hawle iepriekšējo manuālo sadales centru. Tas dos iespēju uzņēmumam, kam ir ražotnes Vācijā, Eiropā un ASV, sagatavoties papildu izaugsmei.

Projektu plānošanas uzņēmuma Maier Intraplan rīkotājdirektors Hans Joahims Majers (Hans-Joachim Maier) skaidro, kāpēc viņi izvēlējās Hamburgas intraloģistikas ekspertus: “Jungheinrich mūs pārliecināja ar vislabāko risinājumu un ļoti lielo apņemšanos īstenot mūsu prasības.” “Jau no paša sākuma labi sapratāmies, kas deva iespēju atklātam un produktīvam dialogam,” piebilst Hawle Armaturen GmbH rīkotājdirektors Tomass Bols (Thomas Bohl).Jungheinrich atstāja iespaidu ar to, ka var piegādāt pilnīgi visu, sākot no tērauda plauktu sistēmām līdz krautņošanas celtņiem, vadības ierīcēm un WMS programmatūrai,” saka Bols.

Ergonomiska pasūtījumu komplektēšana.

Gatavās preces no ražošanas tiks uzglabātas augstplauktu noliktavā, kas ir veidota kā tērauda plauktu torņa konstrukcija (72 × 35 × 25 metri). Vēlāk tās pilnībā automatizētas tiks nodotas pasūtījumu komplektēšanai. Tilta konstrukcija savieno konveijeru sistēmas ar ražošanas līniju. Konveijera sistēma savienota ar manuālo glabāšanas zonu noliktavas pagrabstāvā. Tur ir arī vieta ienākošajām tirdzniecības precēm, kā arī izejvielām un pusfabrikātiem. Ķēdes konveijera sistēma tiek izmantota, lai transportētu palešu režģa kastes, kā arī eiro un speciālās paletes, kas sver līdz 1200 kilogramiem. Tas nodrošina vienmērīgu darbību un dažādu konteineru drošību. Pirmajā stāvā atrodas ienākošo preču stacija un sešas pasūtījumu komplektēšanas darba vietas ar ergonomiskiem pacelšanas galdiem.

Papildus tērauda plauktu torņa konstrukcijām, tostarp jumta un sienu apšuvums, Jungheinrich piegādes apjoms ietver piecus krautņošanas celtņus ar SPS un vizualizāciju, kā arī pilnu konveijera sistēmu ar sešām pasūtījumu komplektēšanas darba vietām. Hawle Armaturen pasūtījumu saraksta galvenā pozīcija ir Jungheinrich noliktavas pārvaldības sistēma automatizētai noliktavas darbībai un materiālu plūsmai. Hawle bija īpaši patīkami pārsteigti par Jungheinrich IT ekspertu veikto rūpīgo IT procesu iepriekšēju analīzi uz vietas.

Vai Jums ir jautājumi?